0

Geci, Sacouri

Dalie
Montane Lite Speed Wmn Dahlia — geacă ușoară, rezistentă la vânt, respirabilă. Una dintre cele mai bune din categoria sa. Va fi indispensabilă pentru drumeții în sezonul cald și, în același timp, poate fi purtată cu ușurință în condiții urbane. Datorită impregnării hidrofuge, geaca este capabilă să ..
2 130,00 MDL
Marna Roșie de Grepfrut
Albastru Întunecat
Jacheta Downpour Plus 2.0 pentru femei este o carcasă versatilă, rezistentă la apă, pentru plimbări pe deal, zgomote de weekend și drumeții montane. Downpour Plus 2.0 este construit cu Pertex® Shield cu 2,5 straturi, cu o țesătură de față reciclată și finisaj DWR fără fluorocarbon. Ușoară, moale și ..
3 590,00 MDL
Cerneală
Armată
Oţel / Dijon
Rab Valiance Ink — concepută pentru aventurile grele de iarnă, această geacă caldă cu puf pentru bărbați este complet impermeabilă și umplută cu puf de gâscă certificat european 800 Fill Power. Cusăturile complet lipite și materialul impermeabil cu membrană Pertex® Shield oferă izolația de care aveț..
5 990,00 MDL
Oţel / Sos de Roşii
Jachetă dame Rab Valiance Steel — vă protejează de ploaie, furtună și înghețurile cele mai severe. Țesătura exterioară Pertex durabilă și rezistentă la apă, precum și designul inovativ cu pachete cu puf, vă vor permite să fiți pregătit pentru orice schimbare a vremii.Caracteristici:material exterior..
5 490,00 MDL
Oţel
Cerneală Intensă
Rab Valiance Parka - concepută pentru cele mai extreme aventuri de iarnă, această geacă lungă și călduroasă este complet impermeabilă și umplută cu puf de gâscă cu certificat European 800 Fill Power. Cusăturile complet adezive și materialul cu membrană Pertex® Shield rezistent la apă oferă o izolați..
5 690,00 MDL
Verde Păun
Această jachetă ușoară, rezistentă la vânt, cu glugă, este ideală pentru aventurile montane de primăvară și vară. Practic și împachetat, poate fi purtat toată ziua sau ascuns în momentul în care ajungeți la linia creastă vântului.Construit cu țesătură Atmos™ proprie Rab, cu un finisaj DWR fără fluor..
1 390,00 MDL
Cerneală Intensă
Oricât de sălbatică devine vremea, parka Valiance vă va menține cald și uscat. Actualizată cu puf 100% reciclat, este concepută pentru utilizarea de zi cu zi în timpul celor mai reci luni.Un sanctuar binevenit împotriva ploii zgomotoase sau a zăpezii, parka Valiance este caldă și impermeabilă, Proie..
5 690,00 MDL
Ardezie verde
Albastru Întunecat de Oțel
Patriot Albastru / Marmeladă
Pentru oraș. Pentru traseu. Pentru faţa stâncii. Cu potrivirea sa activă, puf și țesături 100% reciclate, și deflectoare cartografice pe corp, jacheta alpină Microlight pentru femei este cea mai bună jachetă de puf multifuncțională pentru femei. Pentru oraș. Pentru traseu. Pentru suprafața stâncii. ..
3 290,00 MDL
Albastru Orion
Erica Intensă
Versiunea mai lungă a jachetei de munte de zi cu zi emblematice Rab a fost îmbunătățită. Cu deflectoarele sale zonate, croiala activă și tiv extins, jacheta lungă alpină Microlight pentru femei are acum țesături și puf 100% reciclate. Versiunea mai lungă a jachetei de munte emblematice Rab de zi cu ..
3 290,00 MDL
Ardezie verde
Erica Intensă
Oricât de sălbatică devine vremea, jacheta Valiance vă va menține cald și uscat. Actualizată cu puf 100% reciclat, este concepută pentru utilizarea de zi cu zi în timpul celor mai reci luni.Un sanctuar binevenit împotriva ploii zgomotoase sau a pufului de zăpadă, jacheta Valiance este caldă și imper..
5 490,00 MDL
Kaki Deschis
Armată
Grafen
Cerneală Intensă
Oricât de sălbatică devine vremea, jacheta Valiance vă va menține cald și uscat. Actualizată cu puf 100% reciclat, este concepută pentru utilizarea de zi cu zi în timpul celor mai reci luni.Un sanctuar binevenit împotriva ploii zgomotoase sau a pufului de zăpadă, jacheta Valiance este caldă și imper..
5 990,00 MDL
Morun
Verde de Clorit
Kaki Deschis
Sahara
Jacheta clasică ușoară de puf Rab a fost actualizată. Cu o estetică de design proaspăt și țesătură și puf 100% reciclate, jacheta Microlight Alpine este sistemul de bază pentru căldură rapidă atunci când temperatura scade. Jacheta clasică ușoară de puf Rab a fost actualizată. Cu o estetică de design..
3 290,00 MDL
Răiță
Apus de Soare
Grafen
Jacheta Downpour Plus 2.0 este o carcasă versatilă, impermeabilă, pentru plimbări pe deal, alergări de weekend și drumeții montane. Downpour Plus 2.0 este construit cu Pertex® Shield cu 2,5 straturi, cu o țesătură de față reciclată și finisaj DWR fără fluorocarbon. Ușoară, moale și foarte respirabil..
3 790,00 MDL
Albastru Întunecat de Oțel
Grafen
Acum, realizată din material 100% reciclat și puf, parka Deep Cover este concepută pentru a menține căldura înăuntru și elementele în afară.Actualizat pentru acest sezon cu material complet reciclat și în jos și inspirată de experiențele Rab în condiții extreme de munte, parka Deep Cover Down este s..
3 990,00 MDL
Morun
Kaki Deschis
Roșu Sanguin
Jacheta Rab Kinetic 2.0 este o carcasă de munte moale, dar rezistentă, construită pentru confort fără complicații. Ușoară și rezistentă la apă, cu elasticitate și respirabilitate extraordinare, este piesa ideală de stratificare exterioară pentru o mobilitate nestingherită în zilele cu ritm rapid la ..
3 890,00 MDL
Grafen
Orice loc. Orice obiectiv. Orice anotimp. Cu puf și țesături 100% reciclate, jacheta Microlight ușoară și ușor de ambalat este noua ta jachetă de puf. Jacheta Microlight actualizată are câteva îmbunătățiri inteligente față de versiunea originală a celei mai vândute jachete din puf Rab. Cu carcasa sa..
2 890,00 MDL
Armată / Cactus
Geacă Rab Altus — geaca este ușoară ca greutate, durabilă și rezistentă la vânt. Potrivită pentru condiții moderate de frig. Poate fi folosită și ca al doilea strat în cazul înghețurilor severe.Geaca Altus este o geacă rezistentă la vânt, cu uscare rapidă, realizată din material exterior ușor Pertex..
2 890,00 MDL
Foc de Artificii
Albastru Orion
Cerneală Intensă
Versiunea cea mai protectoare Rab a emblematicului Microlight folosește GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® ușor și respirabil și este umplută cu 700FP, puf 100% reciclat, un aliat pentru orice aventură. Infinity Microlight rămâne fidel scopului său original, o jachetă izolată pentru utilizare pe tot pa..
4 690,00 MDL
Albastru Întunecat de Oțel
Când temperaturile scad și vă mișcați rapid, jacheta Cirrus Flex 2.0 își face treaba. Jacheta Cirrus Flex poate fi folosită ca strat intermediar moale și respirabil pentru zilele reci de iarnă sau poate fi aruncată peste un tricou pentru a spori căldura într-o seară rece de vară la stâncă. PrimaLof..
2 390,00 MDL
Albastru Orion
Mai multă căldură pentru mai puține grame, aceasta este cea mai ușoară jachetă de puf ultraușoară, câștigătoare de mai multe premii, pentru temperaturi înghețate. Tehnologia reflectorizante la căldură, ușoară și împachetabilă, este o schimbare de joc pentru sportivii de munte, profesioniștii în aer ..
6 990,00 MDL
Grafen
Construită pentru a ajunge la vârfuri spulberate de ger în frigul, această jachetă ultrauşoară de puf oferă alpiniştilor şi alpiniştilor căldură şi mobilitate impresionante.Jacheta Alpine din seria Rab Mythic este concepută pentru cei care se mișcă repede și ușor. Pentru cei care doresc o jachetă de..
5 490,00 MDL
Negru
ADAPTABILITATEMaterialul din care este confecționată îmbrăcămintea, permite o ajustare perfectă pe corpului sportivului.Îmbrăcămintea se ajustă pe corp oferind un confort sporit când faceți sport.CU BUZUNAREÎmbrăcămintea care incorporează buzunare în zonele strategice pentru a ține obiecte esențiale..
1 159,00 MDL
Foc de Artificii / Apus de Soare
Cerneală Intensă / Albastru Polar
Tricoul termic pentru bărbați Rab Filament Pull-On fabricat din fleece elastic confortabil pentru libertatea mișcării, tehnic și ușor. Un asistent indispensabil pentru orice alpinist sau turist.ParticularitățiIdeal pentru stratul mijlociu;Fabricat din fleece Thermic™ moale și elastic;Croială liberă;..
1 295,00 MDL
Negru
Roșu
Albastru Regal
Albastru Marin
MICRO-MESH SYSTEMEste o tehnologie care favorizează evaporarea transpirației, deci asigură transpirabilitate mai mare. Corpul se menține uscat și senzația de confort crește.ADAPTABILITATEMaterialul din care este confecționată îmbrăcămintea, permite o ajustare perfectă pe corpului sportivului.Îmbrăcă..
549,00 MDL
Negru / Roșu
Albastru Marin / Roșu
MICRO-MESH SYSTEMEste o tehnologie care favorizează evaporarea transpirației, deci asigură transpirabilitate mai mare. Corpul se menține uscat și senzația de confort crește.ADAPTABILITATEMaterialul din care este confecționată îmbrăcămintea, permite o ajustare perfectă pe corpului sportivului.Îmbrăcă..
879,00 MDL
Дождевик EASY CAMP Poncho — спасет вас от промокания в дождливую погоду.Особенности:Легко использоватьЛегкий и надежный Не занимает много местаОдноразмерныйРазмер в сложенном виде: 13 x 10 смВес 0.04 кг..
45,00 MDL
Cerneală Intensă
Încălcați cu vânturile puternice în contra și rămâneți confortabil în mișcare cu acest softshell versatil. Durabilă, foarte respirabilă și rezistentă la vânt, este construită cu GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER®.Oferându-vă protecție completă împotriva vântului în aventurile în aer liber, jacheta Scim..
3 490,00 MDL
Padure Verde / Țestoasă Verde
Jacheta Descender Storm este realizată cu noul nostru lână Techstretch Storm. Oferă protecție totală împotriva vântului și o rezistență ușoară a apei, menținând greutatea totală la minimum și permițând o bună gestionare a umidității în timpul mișcării în munți. O piesă tehnică cu fermoar complet și ..
3 590,00 MDL
Marea Bering
Oferind un raport excepțional de căldură/greutate, ideal pentru zilele reci de munte, această jachetă fleece combină amestecul de lână Polartec® High Loft™ cu Rab Merino și țesătură de fuziune sintetică.Maximizând Beneficiile fibrelor Merino superfine și sintetice cu uscare rapidă, Syncrino HL este ..
3 190,00 MDL
Cel mai vândut
Verde
Recomandat pentru: protectie impotriva ploii.Pelerina de ploaie usoara, cu gluga si cordon in jurul gatului, confectionata din PVC de inalta calitate. Va va proteja intregul corp si capul de precipitatii nefavorabile. Un rucsac mic poate fi, de asemenea, ascuns sub pelerina.Material: PVCGreutate: 27..
170,00 MDL
Kaki Deschis
Adaptându-se cu ușurință la condiții variabile și la activități de oprire-start, această jachetă izolată versatilă și respirabilă funcționează indiferent dacă sunteți pe jos, la schi sau la un pervaz de asigurare aerat.Respirabil, adaptabil, și rezistentă, jacheta Xenair Alpine este umplută cu Prima..
3 680,00 MDL
Negru
ADAPTABILITATEMaterialul din care este confecționată îmbrăcămintea, permite o ajustare perfectă pe corpului sportivului.Îmbrăcămintea se ajustă pe corp oferind un confort sporit când faceți sport.CU BUZUNAREÎmbrăcămintea care incorporează buzunare în zonele strategice pentru a ține obiecte esențiale..
1 999,00 MDL
Fier / Marin
Recomandat pentru: sporturi de iarna.Scurta de iarna pentru copii cu un design elegant in trei culori vor incanta pe toti tinerii schiori. Realizata dintr-un material membrana TERATEX 8000, care are impermeabilitate si respirabilitate ridicata. Scurta are fermoarele pentru ventilatie, buzunare inter..
2 000,00 MDL
Cerneală Intensă
Încălcați cu vânturile puternice în contra și rămâneți confortabil în mișcare cu acest softshell versatil. Durabilă, foarte respirabilă și rezistentă la vânt, este construită cu GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER®.Oferându-vă protecție completă împotriva vântului în aventurile în aer liber, jacheta Scim..
3 290,00 MDL
Galben
Rab SilPoncho Yellow — универсальное пончо, которое можно использовать в качестве накидки от дождя для тела, рюкзака и другого снаряжения. Сверхлегкий силиконизированный нейлон 30D  RipStop, водостойкий и невероятно прочный.Края снабжены петлями для лямок и застежками-кнопками, что позволяет преврат..
1 490,00 MDL
Grafen
Această jachetă ușoară, rezistentă la vânt, cu glugă, este ideală pentru aventurile montane de primăvară și vară. Practic și împachetat, poate fi purtat toată ziua sau ascuns în momentul în care ajungeți la linia creastă vântului.Construit cu țesătură Atmos™ proprie Rab, cu un finisaj DWR fără fluor..
1 490,00 MDL
Roșu Marte / Umbra Albastră
Recomandat pentru: drumetii, alpinism, sporturi de iarna, calatorii, utilizare zilnica.Warmpeace Jacket Vernon este o geaca cu puf pentru barbati, cu gluga fixa si greutate redusa. Fabricata la exterior cu material Loft Nylon DWR+ ce asigura respirabilitate, rezistenta la vant si la apa. Caldura ofe..
3 170,00 MDL
Octan
Recomandat pentru: drumetii, trekking, alergare, ciclism, alpinism, expeditii.Black Diamond Alpine Start Hoody Men - scurta softshell, rezitenta la vant si umezeala, fabricata din material elastic Schoeller cu impregnare hidrofoba NanoSphere. Se incadreaza la echipamentul ultrausor pentru alpinism, ..
3 520,00 MDL
Violet
Recomandat pentru: drumetii, calatorii, utilizare zilnica.Warmpeace Forte Lady Jacket este o jacheta minimalista pentru femei, perfecta pentru vremea schimbatoare si imprevizibila. Fabricata din material durabil Nylon DWR+, rezistenta la apa. Echipata cu gluga de forma anatomica cu vizor, imprimeuri..
1 190,00 MDL
Foc de Artificii
Jacheta Borealis este confecționată din țesătură ușoară și elastică Matrix™, care permite libertate absolută de mișcare. Proiectat pentru trasee cu mai multe pasuri și datorită caracteristicilor precum fermoarul frontal YKK cu protecție pentru bărbie și tiv cu jumătate de șnur, este adaptabil și ofe..
1 590,00 MDL
Nopți albastre / Gri Întunecat
Recomandat pentru: sporturi active, turism, drumetii montane.Milo Chite Lady este o scurta pentru femei, cu croiala anatomica, ce combina perfect stilul si functionalitatea. Fabricata din material elastic Nanoqpile 1, rezistent la abraziune, care eficient elimina umiditatea, ceea ce face aceasta scu..
1 300,00 MDL
Roșu
Recomandat pentru: protectie impotriva ploii.Trekmates Pak Poncho este o pelerina de ploaie usoara, impermeabila, fara maneci. Orificiile pentru brate pot fi stranse cu Velcro. Va va proteja de precipitatii nefavorabile. Poate fi impachetata intr-un saculet compact, nu va ocupa mult spatiu.Material:..
1 000,00 MDL
Roșu
Portocaliu
Recomandat pentru: protectie de la ploaie.Pelerina cu glugă și cu compartiment pentru rucsac. Material este impermeabil si durabil.Material: vinilGreutatea: 260 gMarimea: 132х102 cmCuloare:- red- orangeCaracteristici speciale:- cu gluga;- usoara;- reutilizabila;- o marime se potrivește tuturor;- aco..
250,00 MDL
Morun
Kaki Deschis
Cu deflectoarele sale zonate, puf de gâscă înalt și setul de caracteristici pregătite pentru ascensiune, jacheta noastră Electron Pro face că căldura și protecția de calitate montană sunt compacte, portabile și flexibile. Cu deflectoarele sale zonate, puf de gâscă înalt și setul de caracteristici pr..
4 690,00 MDL
Roșu
Galben
Verde
Roz
Recomandat pentru: protectie impotriva ploii.Pelerina ultracompacta cu gluga. Va permite sa va ascundeti rapid si fara greutate adaugata.Material: polietilenaGreutatea: 45 gMarimea: universal (127 x 203 cm)Culoare:- blue- green- pink- red- yellowCaracteristici speciale:- cu gluga;- usoara;- reutiliz..
65,00 MDL
Albastru Întunecat de Oțel
Rab Cirrus Flex 2.0 — jachetă versatilă pentru al doilea strat, potrivită pentru alpinism și schi, precum și pentru uzura zilnică în oraș.Jacheta se usucă rapid și este rezistentă la vânt, fiind confecționată din țesătură exterioară ușoară Pertex® Quantum și izolație ecologică PrimaLoft® Silver, pen..
2 390,00 MDL
Nou
Ardezie verde
Construit cu țesături Motiv™ plasate strategic, acest strat de bază protector, dar foarte respirabil, oferă căldură și un management imbatabil al umidității pe cele mai dificile alergări montane de iarnă.Alergarea montană prin cele mai reci luni necesită echipament care te va menține confortabil și ..
4 290,00 MDL
Nou
Verde
Pinguin Montana - geacă fleece clasică Thermicore. Geaca poate fi purtată ca strat intermediar și strat superior. Poate fi combinată cu gecile Alpin și Parker.ParticularitățiMâneci raglan cu formă anatomică pentru libertate de mișcare;Tiv reglabil cu bandă elastică;2 buzunare laterale cu fermoar și ..
1 190,00 MDL
Nou
Negru
AdaptabilitateMaterialul din care este confecționată îmbrăcămintea, permite o ajustare perfectă pe corpului sportivului.Îmbrăcămintea se ajustă pe corp oferind un confort sporit când faceți sport.ConfortFabricat din material tricotat elastic pentru un confort mai mare și o adaptare mai bună pe corp...
1 549,00 MDL
Nou
Negru
Bleumarin Întunecat
Haină groasă impermeabilă cu glugă integrată, cu protecție pentru fermoar la gât și buzunare laterale cu fermoar.Închidere cu fermoarManșete cu nervuriGlugă cu șnurBuzunare laterale cu fermoarŢesăturăcaldă și matlasatăGeacă de vântImpermeabilTip de potrivire: regular100% PoliesterSe poate spăla la m..
1 199,00 MDL
Nou
Negru / Burgundia
Cer Albastru / Negru
AdaptabilitateMaterialul din care este confecționată îmbrăcămintea, permite o ajustare perfectă pe corpului sportivului.Îmbrăcămintea se ajustă pe corp oferind un confort sporit când faceți sport.ConfortFabricat din material tricotat elastic pentru un confort mai mare și o adaptare mai bună pe corp...
1 129,00 MDL
Nou
Negru / Alb
Cu buzunareÎmbrăcămintea care incorporează buzunare în zonele strategice pentru a ține obiecte esențiale atunci când vine vorba de sport.Pentru ține orice obiect specific.ConfortFabricat din material tricotat elastic pentru un confort mai mare și o adaptare mai bună pe corp.Vă ajută să facilitați de..
1 099,00 MDL
Nou
Negru
AdaptabilitateMaterialul din care este confecționată îmbrăcămintea, permite o ajustare perfectă pe corpului sportivului.Îmbrăcămintea se ajustă pe corp oferind un confort sporit când faceți sport.Cu buzunareÎmbrăcămintea care incorporează buzunare în zonele strategice pentru a ține obiecte esențiale..
1 449,00 MDL
Nou
Negru / Gri
Albastru Marin / Roșu
Cu buzunareÎmbrăcămintea care incorporează buzunare în zonele strategice pentru a ține obiecte esențiale atunci când vine vorba de sport.Pentru ține orice obiect specific.ConfortFabricat din material tricotat elastic pentru un confort mai mare și o adaptare mai bună pe corp.Vă ajută să facilitați de..
949,00 MDL
Lipsă stoc
Albastru Narval
Montane Orbit Stretch narwal blue — fabricat din material CHAMELEON3, care garantează performanțe ridicate în diferite condiții.Structura materialului dublu al gecii îi crește rezistența, făcând-o capabilă să-și păstreze forma atunci când este întinsă. Materialul se poate întinde, permițând o gamă l..
1 750,00 MDL
Lipsă stoc
Geaca pentru femei Montane Dyno Stretch oferă protecție împotriva vântului, se usucă rapid și are o structură elastică în 4 direcții. Cu multe funcții utile, acest model este universal și poate fi purtat toată ziua în condiții relativ uscate.ParticularitățiMaterialul Chameleon3 este un softshell ela..
2 190,00 MDL
Lipsă stoc
Albastru Orion
Protecție GORE-TEX de încredere cu o amprentă mai ușoară. Namche este construită din țesătură 100% reciclată, cu un suport vopsit în soluție (reducerea energiei și a apei utilizate în producție).Întotdeauna căutăm modalități de a face produsele Rab mai durabile și astfel Namche folosește 100% recicl..
5 470,00 MDL
Lipsă stoc
Montane Krypton Hoodie — geaca ușoară confecționată dintr-un material unic GRANITE High-Loft și material softshell elastic și respirabil. Căptușeala interioară reține căldura și elimină eficient umezeala, menținându-vă confortabil în timpul antrenamentelor rapide, în condiții răcoroase și schimbătoa..
2 350,00 MDL
Lipsă stoc
Albastru Orion
Căldură, impermeabilă și foarte protectoare, această jachetă izolată sintetică este concepută pentru schiorii de fond în zilele adânci de iarnă, cu izolație PrimaLoft® Silver reciclată și înveliș GORE-TEX cu 2 straturi.Conceput pentru cei care caută pudră și exploratorii mari de munte, Khroma Voliti..
8 900,00 MDL
Lipsă stoc
Roz Deschis
ADAPTABILITATEMaterialul din care este confecționată îmbrăcămintea, permite o ajustare perfectă pe corpului sportivului.Îmbrăcămintea se ajustă pe corp oferind un confort sporit când faceți sport.CU BUZUNAREÎmbrăcămintea care incorporează buzunare în zonele strategice pentru a ține obiecte esențiale..
899,00 MDL
Alege uşor şi cumpără în siguranţă produse din categoria Geci, Sacouri în magazinul online Dame.md şi noi le livrăm oriunde în Moldova. Verifică/măsoară produsele la primire. Plata cash sau cu cardul.