0

Vipole

Bețe de trekking Super HSA QL Carbon DLX Vipole
Codul produsului: 7595-05
Recomandat pentru: drumetii de lunga durata, turism montan.Vipole Super HSA QL Carbon DLX - bete de trekking telescopice cu trei sectiuni, fabricate integral din fibra de carbon. Cu design ultrausor, reprezinta o combinatie ideala intre greutate, rezistenta, confort si utilitate. Sunt excelente pe t..
2 790,00 MDL
Bețe de trekking Super HSA QL DLX Vipole
Albastru
Codul produsului: 7596-05
Recomandat pentru: drumetii de lunga durata, turism montan.Vipole Super HSA QL DLX - bete de trekking telescopice cu trei sectiuni, din aliaj de aluminiu de inalta rezistenta Alu 7075-T6-F56. Sunt excelente pe traseele montane solicitante sau pentru trail running. Sistemul de compensare patentat SHS..
2 050,00 MDL
Rozete pt. bețe trekking Superlight Vipole
Codul produsului: 7588-05
Recomandat pentru: drumetii, ture montane.Inlocuiti rozetele uzate sau sparte ale betelor dvs. de trekking. Ele ajuta la inaintarea pe traseele montane impiedicand betele sa se infiga printre bolovani, etc. Fabricate prin tehnologii moderne, respectand cele mai inalte standarde de calitate. Setul in..
60,00 MDL
Rozete pt. bețe trekking Fresh Snow Vipole
Codul produsului: 7587-05
Recomandat pentru: drumetii, ture montane.Inlocuiti rozetele uzate sau sparte ale betelor dvs. de trekking. Ele ajuta la inaintarea pe traseele montane impiedicand betele sa se infunda in zapada adanca. Fabricate prin tehnologii moderne, respectand cele mai inalte standarde de calitate. Setul includ..
220,00 MDL
Rozete pt. bețe trekking Trekking Vipole
Codul produsului: 7589-05
Recomandat pentru: drumetii, ture montane.Inlocuiti rozetele uzate sau sparte ale betelor dvs. de trekking. Ele ajuta la inaintarea pe traseele montane impiedicand betele sa se infiga printre bolovani, etc. Fabricate prin tehnologii moderne, respectand cele mai inalte standarde de calitate. Setul in..
85,00 MDL
Protectoare pt. beţe de trekking Rubber Round Vipole
Codul produsului: 7593-05
Recomandat pentru: drumetii, plimbari.Protectii speciale concepute pentru mersul pe asfalt. Vor proteja betele de trekking dvs. si vor imbunatati semnificativ aderenta, permitandu-va sa puneti betele nu numai perpendicular pe suprafata, ci si sub un unghi. De asemenea, pot fi utilizate in timpul tra..
60,00 MDL
Protectoare pt. beţe de trekking Long Support with Carbide Vipole
Codul produsului: 7591-05
Recomandat pentru: trekking, nordic walking.Varfuri de schimb pentru bete de trekking, vor fi utile in cazul pierderii sau ruperii accesoriilor care vin impreuna cu betele. Partea superioara este fabricata din plastic rezistent la frig, partea inferioara - din otel cu continut ridicat de carbon. Per..
110,00 MDL
Lipsă stoc
Bețe de mers nordic High Performer Carbon Vipole
Codul produsului: 7594-05
Recomandat pentru: drumetii.Bete telescopice pentru nordic walking cu doua segmente, fabricate din aliaj de aluminiu si fibra de carbon. Sistemul de eliberare rapida pentru curea Top-Click va permite sa eliberati mana si sa fixati curea inapoi la fel de rapid (doar apasati butonul cu degetul mare). ..
2 290,00 MDL
Lipsă stoc
Capete pt. bețe schi Long Support with Carbide Vipole
Codul produsului: 7590-05
Recomandat pentru: schi fond, schi de tura, alpinism de schi.Varfuri de schimb pentru bete de schi, vor fi utile in cazul pierderii sau ruperii accesoriilor care vin impreuna cu betele. Partea superioara este fabricata din plastic rezistent la frig, partea inferioara - din otel cu continut ridicat d..
110,00 MDL
Lipsă stoc
Protectoare pt. beţe Rubber Shoe Vipole
Codul produsului: 7592-05
Recomandat pentru: drumetii, plimbari.Protectii speciale concepute pentru mersul pe asfalt. Vor proteja betele de trekking dvs. si vor imbunatati semnificativ aderenta, permitandu-va sa puneti betele nu numai perpendicular pe suprafata, ci si sub un unghi. Fabricate prin tehnologii moderne, respecta..
60,00 MDL
Află mai multe despre produsele marca Vipole în magazinul online Dame.md