0

Viking

Află mai multe despre produsele marca Viking în magazinul online Dame.md

Lenjerie termică set Lava Viking
Viking Lava este îmbrăcăminte termică pentru femei realizată din fire italiene de înaltă calitate. Este alcătuit din fibre PrimaLoft combinate cu fibre de lână merinos de calitate superioară. Acest lucru este garantat de o termoreglare excelentă, uscare rapidă, flexibilitate ridicată și respirabilit..
2 880,00 MDL
Lenjerie termică set Riko Viking
Viking Riko este un set de lenjerie termoactivă pentru copii. Perfect termoreglabil și respirabil. Datorită perforației delicate, în locurile predispuse la transpirație ridicată, elimină bine umezeala și pielea rămâne uscată. Este foarte flexibila, asa ca se va adapta precis la silueta copilului, da..
890,00 MDL
Lenjerie termică set Arctica Viking
Viking Arctica este un model de lenjerie intimă pentru femei, realizată dintr-un tip special de lână Polartec®. Datorită acestui lucru, se mențin izolarea termică perfectă, respirabilitatea și fluxul de umiditate sub formă de vapori de apă. Produsul se usucă rapid, minimizând pierderile de căldură î..
1 190,00 MDL
Lenjerie termică set Arctis Viking
Lenjeria termică Viking Arctis este un produs din material Polartec. Material foarte cald, care se încălzește perfect și este, de asemenea, respirabil, eliminând umezeala. Este moale si placut la atingere, deci nu irita pielea. Viking Arctis, datorită flexibilității sale mari, permite o potrivire pe..
970,00 MDL
Lenjerie termică set Lotta Viking
Lenjeria intimă pentru femei Viking Lotta Recycled este un set de lenjerie intima termoactivă cu proprietăți antialergice. Datorită faptului că este fabricat în mare parte din poliamidă reciclată, este un produs ecologic, ceea ce este confirmat de certificatul GRS (Global Recycled Standard). Princip..
1 380,00 MDL
Lenjerie termică set Ilsa Viking
Viking Ilsa este un model de lenjerie intimă adaptat femeilor cărora le place să petreacă timpul activ pe pârtii. Lenjeria intima are benzi de transpiratie si intarituri pe genunchi si coate care protejeaza impotriva impactului. Lenjeria intima termoactiva tehnica si elastica garanteaza o buna gesti..
970,00 MDL
Lenjerie termică set Lan Pro Merino Viking
Lan Set este o lenjerie termică pentru bărbați de la Viking. Este alcătuit din lână merinos australiană de renume mondial, ale cărei proprietăți termice și termoreglatoare excelente fac din acest produs o soluție ideală pentru temperaturi extrem de scăzute. În plus, garantează o respirabilitate ridi..
1 950,00 MDL
Lenjerie termică set Primeone Viking
Lenjerie termică set Primeone - 500257756 - Lenjerie termică..
1 780,00 MDL
Tricou cu mânecă lungă Lana Pro Viking
Lana Longsleeve este o cămașă termică pentru femei de la Viking. Este alcătuit din lână merinos australiană de renume mondial, ale cărei proprietăți termice și termoreglatoare excelente fac din acest produs o soluție ideală pentru temperaturi extrem de scăzute. În plus, garantează o respirabilitate ..
990,00 MDL
Jachetă Bart Warm Pro Viking
Bart Warm Pro este o versiune modernizată a celei mai vândute jachete pentru bărbați Bart Pro. Materialul exterior este 100% reciclat. Se deosebește de original prin încălzirea suplimentară a brațelor și o glugă. Panourile laterale și o parte din mâneci sunt realizate din material reciclat Polartec ..
2 580,00 MDL
Butelie pt. apă CamelBak Peak Fitness Chill 710 ml Viking
Бутылка для воды CamelBak Peak Fitness Chill 710 ml выполнена из безопасных материалов и отличается 100% герметичностью, удобством использования и высокой прочностью. Peak Fitness — это новый продукт, предназначенный для тренажерного зала и фитнеса. Бутылка имеет удобный захват для переноски (2-3 па..
690,00 MDL
Balaklava Volta Viking
Cahia multifuncțională Viking Volta are cusături plate și un material plăcut la atingere, care nu se decojește. Acest model va fi perfect pe panta, precum si in timpul plimbarilor lungi iarna, zile geroase. Caracteristici principale: cusaturi plate foarte calduroase recomandat in special pentru copi..
230,00 MDL
Boxeri Eiger Viking
Viking Eiger este un model de lenjerie termoactivă pentru bărbați, perfectă ca prim strat de îmbrăcăminte. Datorită reducerii la minimum a numărului de cusături și țesăturii elastice și tehnice, setul se potrivește perfect formei corpului. Rezultatul este confort și libertate de mișcare, precum și f..
275,00 MDL
Pantaloni Lana Pro Viking
Pantalonii Lana sunt pantaloni termici Viking de damă. Printre acestea se numără lâna merinos australiană de renume mondial, ale cărei proprietăți excelente de termoreglare și termoreglare fac din acest produs o soluție ideală pentru temperaturi extrem de scăzute. În plus, garantează o respirabilita..
890,00 MDL
Mască sportivă Performance Viking
Viking Performance — спортивная макса изготовлена из бамбукового волокна и содержит ионы серебра, которые обеспечивают терморегуляцию, защиту от ультрафиолетового излучения, а также обладает антибактериальными свойствами, поэтому ее можно носить в течение целого дня.Благодаря структуре материала это..
175,00 MDL
Lipsă stoc
Lenjerie termică set Mia Viking
Lenjerie de corp pentru femei Viking Mia este un set de lenjerie de corp pentru femei cu perforare. Datorită proprietăților antialergice și panourilor de ventilație cu perforare în locurile predispuse la transpirație, este un strat de bază genial de îmbrăcăminte de schi, dar și o ținută independentă..
1 380,00 MDL
Lipsă stoc
Lenjerie termică set Bruno Viking
Viking Bruno este o lenjerie intimă pentru bărbați termo-activă cu perforare, care asigură o respirație perfectă și confort în timpul antrenamentului. Zonele practice de ventilație în locurile cu transpirație crescută îl fac o ținută de bază excelentă pentru schiuri sau o placă, precum și funcționar..
1 390,00 MDL
Lipsă stoc
Lenjerie termică set Lana Pro Viking
Setul Lana este o lenjerie termică pentru femei de la Viking. Este alcătuit din lână merinos australiană de renume mondial, ale cărei proprietăți termice și termoreglatoare excelente fac din acest produs o soluție ideală pentru temperaturi extrem de scăzute. În plus, garantează o respirabilitate rid..
1 950,00 MDL
Lipsă stoc
Lenjerie termică set Dante Viking
Viking Dante este un model de lenjerie intimă adaptat bărbaților cărora le place să petreacă timpul activ pe pârtii. Lenjeria intima are benzi de transpiratie si intarituri pe genunchi si coate care protejeaza impotriva impactului. Lenjeria intima termoactiva tehnica si elastica garanteaza o buna ge..
970,00 MDL
Lipsă stoc
Lenjerie termică set Lava Viking
Viking Lava este îmbrăcăminte termică pentru bărbați realizată din fire italiene de înaltă calitate. Este alcătuit din fibre PrimaLoft combinate cu fibre de lână merinos de calitate superioară. Acest lucru este garantat de o termoreglare excelentă, uscare rapidă, flexibilitate ridicată și respirabil..
2 880,00 MDL
Lipsă stoc
Lenjerie termică set Arcto Viking
Viking Arcto este un model de lenjerie intimă pentru bărbați, realizată dintr-un tip special de lână Polartec®. Datorită acestui lucru, se mențin izolarea termică perfectă, respirabilitatea și fluxul de umiditate sub formă de vapori de apă. Produsul se usucă rapid, minimizând pierderile de căldură î..
1 190,00 MDL
Lipsă stoc
Mănuși Soley 2.0 Viking
Mănuși Soley 2.0 - 110251115 - Mănuşi..
0,00 MDL
Lipsă stoc
Mănuși Kid Viking
Mănuși special concepute pentru profesioniști, pentru cei pasionați de sporturile de iarnă, alpinism, schi și multe altele. Mănușile au caracteristici care vor ajuta să rezistați sarcinilor zilnice în condiții meteorologice extreme. Oferă o rezistență maximă, confort și căldură de neegalat, și o fun..
490,00 MDL
Lipsă stoc
Căciulă Viking Viking
Viking 210/15/0046/43 — яркая женская шапка, которая гармонично дополнит ваш образ как в повседневной жизни, так и во время активного отдыха в холодное время года. Это стильная модель с забавным помпоном и флисовой подкладкой, благодаря которой ваша голова надежно застрахована даже от сильного мороз..
490,00 MDL
Află mai multe despre produsele marca Viking în magazinul online Dame.md