0

Tendon

Marker pt. funie Tendon
Negru
Codul produsului: 7560-05
Recomandat pentru: marcarea corzilor.Marker pentru marcarea corzii ce nu degradeaza rezistenta corzii.Greutate: 50 g..
70,00 MDL
Funie dinamică Smart Lite Tendon
Roșu
Roșu / Galben
Verde / Roșu
Albastru / Galben
Codul produsului: 7554-05
Recomandat pentru: escalada sportiva.Tendon Smart Lite 9.8 mm este o coarda dinamica universala, potrivita atat pentru escalada sportiva, cat si pentru alpinismul clasic (pentru incepatori si intermediari). Cu un diametru de numai 9.8 mm, aceasta coarda ofera un echilibru excelent intre greutate red..
45,00 MDL
Ham jos Talung Tendon
Verde
Codul produsului: 7575-05
Recomandat pentru: escalada, alpinism.Tendon Talung este un ham de jos universal, destinat pentru alpinismul montan si catarare big wall. Patru catarame din otel inoxidabil permit o ajustare excelenta. Hamul ofera un confort maxim pe trasee lungi si dificile.Tip ham: josIndicele: certificare EN 1227..
1 710,00 MDL
Cordelină Reep Touch Tendon
Roșu / Alb
Albastru / Alb
Codul produsului: 7569-05
Recomandat pentru: sport, sarcini statice.Cordelina este facuta din fibre PA si trebuie folosita doar pentru tensiune statica. Se caracterizeaza prin rezistenta, elasticitate, flexibilitate. Se micsoreaza daca este expusa la apa. Cordelina nu absoarbe niciodata energia dinamica (de ex. in cazul unei..
33,00 MDL
Buclă alpinism Sling Mastercord Tendon
Roșu / Galben
Codul produsului: 7563-05
Recomandat pentru: lucru la inaltime.Tendon Sling Mastercord este o bucla usoara si durabila pentru alpinism, fabricata din materiale moderne. Nu absoarbe umiditatea, dispune de rezistenta buna la abraziune. Capetele sunt stranse si cusute.Material: PES/TECHNORAIndicele: 22 kNLungime: 180 cmLatime: ..
365,00 MDL
Cordelină Reep AlpineHouse Tendon
Albastru / Roșu
Codul produsului: 7567-05
Recomandat pentru: asigurare, stabilire, ridicarea si transportarea cargouri.Rezistența poliamidică statică din seria "opțiune bugetară" pentru sarcini mici.Material: poliamidDiametru: 6 mmIndicele: 8 kN (800 kg)Greutatea: 20 g / mCuloare: albastru cu culoarea roșie..
12,00 MDL
Funie statică Secure Tendon
Albastru / Galben
Codul produsului: 7557-05
Recomandat pentru: alpinism.Coarda speciala semistatica pentru domenii unde mantaua si miezul sunt expuse uzurii sau factorilor externi. Acest tip de coarda creste siguranta substantial, cand freaca pe vreo muchie sau pot cadea pietre sau obiecte pe ea. Constructia speciala tip sandwitch consta in c..
58,00 MDL
Cordelină Reep Aramid Tendon
Negru
Codul produsului: 7568-05
Recomandat pentru: alpinism, camping, activitati sportiveTehnologia Aramid sporeste temperatura termica a cordelinei si rezistenta la abraziune. Pentru un scurt interval de timp cordelina rezista temperatura de 400 grade celsius si actiunea flacarii deschise.Material: poliamidaRezistenta: 17 kN (170..
74,00 MDL
Cordelină Reep Tendon
Negru
Violet
Galben / Albastru
Albastru / Galben
Codul produsului: 7565-05
Recomandat pentru: sport, sarcini statice.Cordelina este facuta din fibre PA si trebuie folosita doar pentru tensiune statica. Se caracterizeaza prin rezistenta, elasticitate, flexibilitate. Se micsoreaza daca este expusa la apa. Cordelina nu absoarbe niciodata energia dinamica (de ex. in cazul unei..
9,00 MDL
Funie dinamică Master (1) (1/1) (1/2) Tendon
Turcoaz
Roșu / Albastru
Codul produsului: 7553-05
Recomandat pentru: cataratul pe stanca si pe gheata, alpinism tehnic.Tendon Master 8,6 mm este cea mai subtire coarda simpla dinamica, oferita de Tendon. Seria "Expert". Avand greutate redusa, va deveni cu siguranta companionul dvs. perfect in escalada si alpinism. Tratamentul Complete Shield protej..
4 800,00 MDL
Ham de piept Scout Tendon
Negru / Roșu
Codul produsului: 7573-05
Recomandat pentru: alpinism, escalada.Hamul pentru piept Tendon Scout imbunatateste confortul atunci cand lucrati la inaltime. Trebuie folosit doar impreuna cu hamul inferior. Are 2 catarame pentru reglare, iar inaltimea de montare poate fi selectata in functie de pozitie. Disponibil intr-o singura ..
635,00 MDL
Lonjă Prusik auxiliară Timber Prusik Tendon
Galben
Codul produsului: 7559-05
Recomandat pentru: alpinism utilitar.Lonja Tendon Timber Prusik este fabricata din snur de latimea 10 mm. Capetele sunt stranse si cusute. Potrivita pentru aplicatii arboristice.Material: PES/TECHNORAIndicele: 22 kNLungime: 120 cmDiametru coarda: 10 mmCaracteristici speciale:- certificare EN 566, EN..
335,00 MDL
Ham jos Jammy Tendon
Negru
Codul produsului: 7574-05
Recomandat pentru: alpinism.Ham usor conceput, special pentru munti si ghetari. Disponibil intr-o singura dimensiune, universal, cu puncte de fixare armat si culori Belay, bucla pentru stabilire. Alegerea corecta, de asemenea, pentru peretii de alpinism artificiali, alpinism utilitar si alpinism sco..
805,00 MDL
Lonjă pt. alpinism Tubular tape Tendon
Roșu
Codul produsului: 7577-05
Recomandat pentru: organizarea regruparii la cataratul pe gheata si pe stinca, alpinism utilitar.Banda dinamica rezistenta.Latime:- 20 mm - rosu- 25 mm - galbenRezistenta la rupere: 22 kN (2200 kg)Material: PA (poliamida)Culoare: rosu, galben-griCorespunde cerintelor CE si UIAA..
40,00 MDL
Lonjă cu două capete DynaProt 10 Y Tendon
Codul produsului: 7570-05
Recomandat pentru: autoasigurare la inaltime.Lonja Tendon DynaProt 10 Y, fabricata din coarda dinamica, de aceea poate absorbi energia de cadere dinamica. A fost testata pentru factorii de cadere 1 si 2: chiar si pentru factorul de cadere 2 este capabila sa reziste la 9 caderi.Material: coarda dinam..
600,00 MDL
Funie statică Static Tendon
Negru
Roșu
Negru / Kaki
Albastru / Negru
Codul produsului: 7558-05
Recomandat pentru: alpinism utilitar, speleologie, operatiuni de salvari. Această coarda excelentă cu alungire mică şi forţa statică mare a fost destinată a lucrului la înălţime şi pentru asigurarea personalului împotriva căderii verticale. Foarte rezistenta, realiazata din materiale de calitate foa..
36,00 MDL
Lonjă cu un capăt DynaProt 10 Classic Tendon
Codul produsului: 7572-05
Recomandat pentru: autoasigurare la inaltime.Lonja Tendon DynaProt 10 Classic, fabricata din coarda dinamica, de aceea poate absorbi energia de cadere dinamica. A fost testata pentru factorii de cadere 1 si 2: chiar si pentru factorul de cadere 2 este capabila sa reziste la 9 caderi.Material: coarda..
395,00 MDL
Cordelină Reep Tendon
Verde
Roșu / Albastru
Galben / Portocaliu
Albastru / Portocaliu
Codul produsului: 7566-05
Recomandat pentru: asigurare si fixare, ridicarea si transportarea unor greutati mici.Cordelina este facuta din fibre PA si trebuie folosita doar pentru tensiune statica. Se caracterizeaza prin rezistenta, elasticitate, flexibilitate. Se micsoreaza daca este expusa la apa. Cordelina nu absoarbe nici..
21,00 MDL
Lonjă cu două capete DynaProt 10 Y short Tendon
Codul produsului: 7571-05
Recomandat pentru: autoasigurare la inaltime.Lonja Tendon DynaProt 10 Y short, fabricata din coarda dinamica, de aceea poate absorbi energia de cadere dinamica. A fost testata pentru factorii de cadere 1 si 2: chiar si pentru factorul de cadere 2 este capabila sa reziste la 9 caderi.Material: coarda..
580,00 MDL
Buclă alpinism Sling Tendon
Alb / Roșu
Roșu / Alb
Codul produsului: 7562-05
Recomandat pentru: practicarea alpinismului, lucrul la inaltime.Bucla rezistenta si usoara, special creata pentru practicarea alpinismului. Nu absoarbe umezeala, rezistenta la spalare.Material: Banda dinamicaIndicele: 22 kNGreutatea: 140 gDimensiuni: 180 cm x 20 mmCuloare:- alb cu roșuCaracteristici..
105,00 MDL
Ham complet Comp Tendon
Negru / Roșu
Codul produsului: 7576-05
Recomandat pentru: alpinism, escalada.Hamul Tendon Comp este conceput atat pentru incepatori, cat si via ferrata. Acesta este un ham confortabil, cu buclele pentru picioare intarite si puncte de atasament. Ajuta la optimizarea pozitiei corpului, fiind agatat de franghie sau dupa cadere.Tip ham: comp..
1 300,00 MDL
Protector frânghie Tendon
Negru / Roșu
Codul produsului: 7564-05
Recomandat pentru: protectia corzii.Rope Protector (protector coarda) - protejeaza suprafata de uzura in portiunile de teren avariat, in curbe. Fixarea velcro permite fixarea usoara a protectorului pe coarda deja intinsa.Material: PVHMarimea: 100 cmCuloare: negruCaracteristici speciale:- bucle din ..
420,00 MDL
Funie statică Alpinehouse Tendon
Negru / Albastru
Codul produsului: 7555-05
Recomandat pentru: lucrul la inaltime, situatii de salvare, speleologie.Fabricata la uzina Lanex (Cehia) special pentru piata tarilor CSI. Nu are certificare europeana, insa are emis din Rusia certificare GOST. Nu se contracta in timp, pentru ca in procesul de productie deja are loc procesul de aten..
30,00 MDL
Funie statică Aramid Tendon
Nisip
Codul produsului: 7556-05
Recomandat pentru: scop special.Tendon Aramid 10.0 mm este o coarda unica, cu teaca din kevlar si miez din poliamida, caracterizata prin durabilirare ridicata si rezistenta sporita la uzura. Coarda este rezistenta la foc deschis pe termen scurt, la temperaturi de pana la 400°C! Aceste proprietati vo..
175,00 MDL
Lipsă stoc
Greutate pt. aruncarea corzii Timber Bag Tendon
Galben
Codul produsului: 7561-05
Recomandat pentru: aruncarea corzii peste un suport anumit, creanga, etc.Acest tip de accesoriu a fost dezvoltat special pentru munca la maximum confortabila a arboristilor. Greutatea: 300 gCuloare: galben..
385,00 MDL
Lipsă stoc
Ham jos Storm Tendon
Verde
Codul produsului: 7552-05
Recomandat pentru: alpinism, escalada.Hamul Tendon Storm a fost conceput special pentru escalada sportiva. Este un ham confortabil, cu puncte de atasament intarite si bucla de filat colorata. Buclele ajustabile de la picioare va asigura maxim de confort.Tip ham: josIndicele: certificare EN 12277 / C..
1 530,00 MDL
Află mai multe despre produsele marca Tendon în magazinul online Dame.md