0

Turism auto

Negru / Aluminiu
Suportul pentru biciclete Thule ProRide 598— se montează pe barele transversale. Se instalează rapid pe bare și se fixează în câteva clipe. Își îndeplinesc funcțiile 100%, asigurând o strângere puternică pe acoperișul mașinii.Este una dintre cele mai vândute suporturi de fixare pe acoperiș pentru bi..
5 990,00 MDL
Montură pentru caiac Aquarius Eckla Standard — pentru transportul caiacurilor cu unul și două locuri pe acoperișul mașinii.Caracteristici:Un sistem de montare robust și sigur pentru transportul în siguranță a caiacurilorKitul include două suporturi care sunt montate pe grinzile transversale ale mași..
990,00 MDL
Argintiu
Suportul pentru biciclete Thule HangOn HangOn 3 (972) este conceput pentru a transporta până la 3 biciclete cu o greutate simultană de până la 15 kg fiecare. Designul universal al acestui model nu necesită ajustare preliminară, ceea ce poate simplifica și accelera semnificativ procesul de instalare ..
4 390,00 MDL
Aluminiu
Datorită adaptorului pentru biciclete Thule VeloCompact al 4-lea motocicletă — puteți crește capacitatea de încărcare a suportului Thule VeloCompact 926/927 cu 1 bicicletă.Pachetul include un arc de sprijin fixat pe partea inferioară a platformei și echipat cu suporturi de roți flexibile, precum și ..
3 805,00 MDL
Negru
Aluminiu / Negru
Suportul pentru biciclete Thule ProRide 598- se montează pe barele transversale. Se instalează rapid pe bare și se fixează în câteva clipe. Își îndeplinesc funcțiile 100%, asigurând o strângere puternică pe acoperișul mașinii. Este una dintre cele mai vândute suporturi de fixare pe acoperiș pentru b..
3 890,00 MDL
Mușchi
Boxă termică Dometic Cool-Ice WCI33 este echipată cu o izolație eficientă, și imediat ce pachetele reci sau cuburi de gheață vor fi plasate în interior, acestea vor păstra alimentele, peștele, momeala și vânatul sălbatic. În funcție de utilizare și condițiile meteorologice, acestea pot fi câteva zil..
4 990,00 MDL
Aluminiu
Thule FreeRide 532 — este un suport pentru biciclete vertical, funcțional și ușor de utilizat, care îndeplinește toate cerințele de bază.Curele detașabile rapid cu protecție pentru roți țin în siguranță roțile în poziția selectată (reglabilă pentru roți de diferite dimensiuni). Blochează bicicleta p..
2 100,00 MDL
Ocean
Boxă termică Dometic Cool-Ice WCI-13 este echipată cu o izolație eficientă, și imediat ce pachetele reci sau cuburi de gheață vor fi plasate în interior, acestea vor păstra alimentele, peștele, momeala și vânatul sălbatic. În funcție de utilizare și condițiile meteorologice, acestea pot fi câteva zi..
2 590,00 MDL
Mango
Boxă termică Dometic Cool-Ice WCI-22 este echipată cu o izolație eficientă, și imediat ce pachetele reci sau cuburi de gheață vor fi plasate în interior, acestea vor păstra alimentele, peștele, momeala și vânatul sălbatic. În funcție de utilizare și condițiile meteorologice, acestea pot fi câteva zi..
3 690,00 MDL
Dometic CoolFreeze CFX3 55 – компрессорный автохолодильник имеет полезный объём 35 литров и отличается стильным и дорогим дизайном в чёрном цвете. Может использоваться для охлаждения продуктов, а также для их глубокой заморозки в диапазоне температур от +10 °C до –22 °C. Два кабеля, входящие в компл..
26 290,00 MDL
Чехол на холодильник Dometic CoolFreeze CFX3 25 защитит портативные холодильники CFX3 от повреждений даже во время самых сложных путешествий. Он изготовлен из прочного термоформованного ЭВА и нейлона 1200D с целью обеспечения защиты от грязи, пыли и повреждений. Возьмите с собой чехол CFX3 PC35 и пу..
2 590,00 MDL
Cafetieră auto Dometic Perfectcoffee MC052 12V — compactă, totodată cu capacitate mare, astfel încât întreaga familie se poate bucura de cafea în timp ce călătoriți cu mașina. Design universal, o bună calitate a performanței, practică în exploatare — acestea sunt principalele caracteristici ale apar..
1 850,00 MDL
Negru lucios
Cutie portbagaj Thule Motion XT XL Titan Glossy este o cutie de bagaje de familie pentru transportul unei cantități mari de bagaje, echipamente pentru activități în aer liber și mărfuri voluminoase. Cutia este montată rapid și sigur pe portbagaj datorită sistemului de fixare PowerClick, modificat pe..
18 190,00 MDL
Argintiu
Suportul pentru biciclete Thule HangOn 4 Update (9708) este conceput pentru a transporta până la patru biciclete cu o greutate simultană de până la 15 kg fiecare. Designul universal al acestui model nu necesită ajustare preliminară, ceea ce poate simplifica și accelera semnificativ procesul de insta..
5 390,00 MDL
Adaptorul MobiCool Y50 este conceput pentru conectarea frigiderelor auto termoelectrice cu o tensiune de funcționare de 12 V DC și un consum maxim de 60 W la o rețea AC 220V.Utilizarea acestui adaptor pentru auto-frigiderele cu compresor este inacceptabilă!CaracteristiciLungime — 170 mmÎnălțime — 65..
520,00 MDL
Încărcarea brichetei pentru staţiile Motorola AMC-1 — adaptor auto pentru staţiile Motorola. Încărcătorul este proiectat pentru a încărca linia Motorola: TLKR 2.0 și 3.0 (T5, T6, T8, T50, T60, T80, T80EXT).Caracteristici Tensiune de intrare: 12 — 24 VTensiune de ieșire: 9V 0.5ATip — încărcare de sâr..
210,00 MDL
Aluminiu / Negru
Thule VeloCompact — компактное и легкое велосипедное крепление для повседневного использования, вмещающее до четырех велосипедов. Оно идеально подходит для самых разных велосипедов: шоссейных, горных, электровелосипедов и т. д. Даже при загруженных велосипедах сохраняется свободный доступ к багажник..
15 490,00 MDL
Lumina Soarelui
Dometic Patrol 20 glow — изотермический холодильник сохраняет лед в течение нескольких дней благодаря толстой полиуретановой изоляции и поэтому позволит вам дольше наслаждаться отдыхом на природе. Герметичная крышка гарантирует, что воздух не попадет внутрь или наружу. Позволит вам хранить в нем нап..
5 190,00 MDL
Frigider Dometic CFX3 45 – frigider auto cu compresor care are un volum util de 46 litri și se caracterizează printr-un design elegant și datorită culorii negre, acesta are un aspect robust și rezistent. Poate fi utilizat atât pentru răcirea diverselor produse, precum și pentru înghețare profundă în..
24 500,00 MDL
Frigider Dometic MF1M 1 l MyFridge — este utilizat pentru prepararea laptelui refrigerat pentru producătorii automati de cafea. Laptele este răcit într-un pahar și introdus în aparatul de cafea printr-un tub de alimentare integrat în capac.Răcitor de lapte compact pentru uz casnic. Potrivit pentru m..
2 755,00 MDL
Mobicool MV30 DC — универсальный термоэлектрический холодильник сохраняет напитки и продукты питания охлажденными где угодно. Гибкая система электропитания позволяет подключать его в пути к аккумулятору транспортного средства, использовать как дополнительный вариант для хранения продуктов, например ..
1 490,00 MDL
Aluminiu
Thule OutWay Hanging 3 — подвесное крепление премиум-класса для перевозки велосипедов на задней двери.ParticularitățiМаксимально надежное крепление к автомобилю с помощью стальных тросовБыстрая и простая установка на автомобиль благодаря продуманной процедуре монтажа и интуитивно понятной системе за..
9 990,00 MDL
Negru
Thule Kayak carrier 520-1 — компактное крепление базовой комплектации для перевозки всех типов каяков.ParticularitățiЕсли держатели для каяка не используются, их можно сложитьНадежные ремни обеспечивают жесткую фиксацию байдаркиCaracteristiciРазмеры — 45.6 x 18.9 x 6.6 смДлина ремней — 2 x 275 смВес..
2 650,00 MDL
Măsline
Dometic Patrol 35 olive oil — изотермический холодильник сохраняет лед в течение нескольких дней благодаря толстой полиуретановой изоляции и поэтому позволит вам дольше наслаждаться отдыхом на природе. Герметичная крышка гарантирует, что воздух не попадет внутрь или наружу. Позволит вам хранить в не..
6 990,00 MDL
Frigider Mobicool MV27..
1 990,00 MDL
Negru
Suport schiuri elegant, aerodinamic pentru toate tipurile de schiuri și snowboard-uri. Testat la limită La Thule Test Center™ din Hillerstorp, Suedia, produsele trec prin teste extreme. Sistemele noastre de portbagaj de acoperiș sunt concepute pentru a vă transporta echipamentul și pentru a se potri..
4 990,00 MDL
Frigider Dometic TropiCool TCX35 — frigider portabil termoelectric cu un design nou. O soluție portabilă eficientă și eficientă pentru răcire și încălzire. Design original, control tactil și afișaj digital. Mai mult, populare frigidere portabile de înaltă tehnologie oferă performanțe ridicate. Acest..
7 890,00 MDL
Suportul pentru biciclete Thule RaceWay 3 (992) este cel mai ușor suport care se fixează pe ușa din spate, cu care puteți transporta în siguranță trei biciclete. Există opțiuni pentru transportul a două și trei biciclete. Se livrează preasamblat, ușor de instalat și aproape orice bicicletă poate fi ..
8 190,00 MDL
Negru
Set genți THULE Go Pack 8006 — un set complet de patru pungi pentru utilizarea optimă a spațiului de box.Caracteristici:Include trei pungi GoPack 8002 și o pungă GoPack Nose 8001.Special concepute pentru plasarea în fața box-urilor de marfă.Echipate cu elemente de protecție din cauciuc în colțuri.Su..
5 990,00 MDL
Aluminiu
Thule OutWay Hanging 2 — подвесное крепление премиум-класса для перевозки велосипедов на задней двери.ParticularitățiМаксимально надежное крепление к автомобилю с помощью стальных тросовБыстрая и простая установка на автомобиль благодаря продуманной процедуре монтажа и интуитивно понятной системе за..
8 890,00 MDL
Negru
Cea mai versatilă bicicletă suport pentru toate tipurile de biciclete Suportul pentru biciclete Thule Epos se potrivește tuturor tipurilor de biciclete și este rapid, ușor și convenabil de utilizat – este nevoie de un efort minim pentru a monta bicicletele datorită unui sistem inovator de atașare te..
27 270,00 MDL
Albastru
Frigider Mobicool MCF40 – frigider cu compresor fabricat din plastic rezistent ce are dimensiuni compacte. Capacitatea totală a frigiderului este de 38 de litri. Compresorul sigilat complet asigură o răcire extrem de eficientă. Temperatura de operare este cuprinsă între -10 și +10 grade Celsius.Aces..
11 900,00 MDL
Negru metalic
Thule Vector L Titan Matte este o cutie sport premium cu un set de caracteristici de primă clasă care înlocuiește Thule Excellence XT și Thule Dynamic. În comparație cu predecesorii săi, Thule Vector are o formă îmbunătățită și o potrivire mai simplă a capacului cutiei în partea de jos, care oferă o..
35 900,00 MDL
Thule VeloCompact 2 13-pin —  компактное и легкое велосипедное крепление для повседневного использования, вмещающее до двух велосипедов. Оно идеально подходит для самых разных велосипедов: шоссейных, горных, электровелосипедов и т. д. Даже при загруженных велосипедах сохраняется свободный доступ к б..
13 490,00 MDL
Verde de Clorit
Construit pentru a rezista rigorilor aventurii, acest pachet mare de cabină vă oferă flexibilitatea călătoriei fără bagaje. Dur, sigur și organizat, este adaptat pentru evadari fără probleme.Organizare amănunțită, construcție dură și caracteristici inteligente de securitate, Escape Flight Pro este p..
3 190,00 MDL
Negru lucios
Titan lucios
Cutie portbagaj Thule Motion XT XXL Titan Glossy este o cutie pentru transportul unei cantități mari de bagaje, echipamente pentru activități în aer liber și mărfuri voluminoase. Atunci când alegeți o cutie, este important să luați în considerare sarcinile, precum și dimensiunile mașinii. Boxa Thule..
21 890,00 MDL
Dometic CoolFreeze CFX3 35 — компрессорный автохолодильник имеет полезный объём 35 литров и отличается стильным и дорогим дизайном в чёрном цвете. Может использоваться для охлаждения продуктов, а также для их глубокой заморозки в диапазоне температур от +10 °C до –22 °C. Два кабеля, входящие в компл..
22 990,00 MDL
Aluminiu / Negru
Platformă de fixare a bicicletelor pe cârlig Thule EasyFold XT 3 este un suport clasic potrivit pentru orice bicicletă. Proiectat pentru a transporta până la 3 biciclete. În același timp, atunci când este pliat, acesta poate fi ușor amplasat atât în portbagajul unei mașini, cât și într-un apartament..
19 900,00 MDL
Thule Box Lid Cover 4 — чехол для защиты автомобильного бокса от царапин и пыли при хранении. Для боксов шириной XXL.ParticularitățiИзготовлен из мягкого флизелина, защищающего поверхность от грязи и царапинВшитый в чехол карман для удобства хранения, если не используетсяПростая установка благодаря ..
1 340,00 MDL
Чехол на холодильник Dometic CoolFreeze защитит портативные холодильники CFX3 от повреждений даже во время самых сложных путешествий. Он изготовлен из прочного термоформованного ЭВА и нейлона 1200D с целью обеспечения защиты от грязи, пыли и повреждений. Возьмите с собой чехол CFX3 PC45 и путешеству..
2 990,00 MDL
Husă de protecție THULE Box Lid Cover — cea mai bună soluție pentru a proteja cutia de portbagaj împotriva zgârieturilor și a prafului în momentul depozitării.Caracteristici:Din material moale care poate fi spălatBuzunar cusut pentru depozitareUtilizare simplăPotrivit pentru cutii Thule cu lățimea 1..
1 190,00 MDL
Aluminiu
Thule VeloSpace XT Bike Adapter — переходник повышает вместимость крепления для перевозки велосипедов VeloSpace XT на один велосипед.ParticularitățiЛегко устанавливается благодаря пружинным кнопкам открыванияМаксимальная грузоподъемность 15 кгВелосипед и переходник фиксируются на креплении для перев..
3 990,00 MDL
Negru mat
Thule Force XT S Black — o cutie îngustă, lungă, lângă care puteți adăuga suplimentar un suport pentru biciclete, sistem de fixare a schiurilor, snowboardurilor sau accesorii pentru sportul acvatic/subacvatic. Boxa are o acoperire neagră îmbunătățită, Aeroskin. care îmbunătățește proprietățile aerod..
9 900,00 MDL
Negru
O husă multifuncțională, 2 în 1, care poate fi separată într-un portofel de călătorie și într-un organizator electronic. Toate funcțiile Designul 2-în-1 oferă flexibilitate pentru a utiliza întregul organizator sau a scoate husa magnetică după cum este necesar pentru excursiile de o zi Protej..
890,00 MDL
Aluminiu / Negru
Suportul Thule EasyFold XT 2 — are o caracteristică unică: se pliază pe jumătate și are mânere speciale pentru transport. Datorită acestui fapt, este ușor de depozitat chiar și într-un portbagaj mic al unei mașini. În plus, atunci când este pliat, suportul pentru biciclete Thule EasyFold XT 2 are ro..
18 490,00 MDL
Aluminiu
Suportul pentru biciclete Thule ClipOn 3 (9104) este predestinat pentru mașini cu caroserie tip universal și hatchback și vă permite să transportați până la trei biciclete cu o greutate de până la 15 kg fiecare, pe mașini cu fixare pe ușa din spate. În același timp, greutatea suportului pe bicicletă..
4 690,00 MDL
Negru
Antracit
Autobox Wego 450 - Mod-MOCS0303 - Turism auto..
9 190,00 MDL
Husă frigider Dometic CoolFreeze CFX3 35 protejează frigidere portabile CFX3 împotriva deteriorării chiar și în timpul celor mai solicitante călătorii. Este confecționată din EVA termoformat durabil și nylon 1200D pentru a oferi protecție împotriva murdăriei, prafului și deteriorării. Luați cu dvs. ..
2 990,00 MDL
Negru
Adaptor Thule 9115 — conceput pentru a extinde elementele de fixare ale portbagajului.Caracteristici:Fixarea bicicletei pe suport cu o încuietoareConceput pentru instalarea fiabilă a Thule ClipOn 9103, Thule ClipOn 9104, Thule ClipOn High 9105 și Thule ClipOn High 9106 pe mașină.Locul de instalare —..
1 120,00 MDL
Negru
Adaptor Thule Clip On 9111 — conceput pentru a extinde elementele de fixare ale portbagajului.Caracteristici:Fixarea bicicletei pe suport cu o încuietoareConceput pentru instalarea fiabilă a Thule ClipOn 9103, Thule ClipOn 9104, Thule ClipOn High 9105 și Thule ClipOn High 9106 pe mașină.Locul de ins..
1 120,00 MDL
Negru lucios
Titan lucios
Thule Motion XT L Black Glossy este una dintre cele mai spațioase și acum silențioase, elegante și ergonomice cutii Thule. Culoarea neagră lucioasă va arăta armonios pe orice mașină. Boxă pentru excursii lungi, relaxare cu o companie mare, mers la pescuit sau doar pentru transportul multor lucruri. ..
15 990,00 MDL
Negru
Butuci de închidere Thule One-Key System 4-pack — înlocuiți toți butucii de închidere ai produselor Thule și folosiți o singură cheie pentru toți!Caracteristici:Set de 4 butuci, toți folosind aceeași cheie.Setul conține cheia comodă Thule Comfort.Se înlocuiesc rapid și ușor, urmând câțiva pași...
830,00 MDL
Адаптер для Thule BackPac 3rd Bike — для увеличения вместимости Thule BackPac с 2-х до 3-х велосипедов.Предназначен для установки дополнительного велосипеда...
2 130,00 MDL
Aluminiu
Suportul pentru biciclete Thule ClipOn 3 (9103) este predestinat pentru mașini cu caroserie tip universal și hatchback și vă permite să transportați până la trei biciclete cu o greutate de până la 15 kg fiecare, pe mașini cu fixare pe ușa din spate. În același timp, greutatea suportului pe bicicletă..
4 690,00 MDL
Negru
Modula Evo 550 Glossy — компактный и чрезвычайно функциональный багажник на крышу автомобилей выделяется уникальным дизайном, который следует самым современным тенденциям автомобилестроения. Идеально подходит для тех, кто занимается спортом и активным отдыхом.Полностью новые внутренние компоненты: н..
11 290,00 MDL
Negru
Antracit
Autobox Wego 500 - Mod-MOCS0306 - Turism auto..
9 790,00 MDL
Negru
Antracit
Autobox Travel 460 - Mod-MOCS0312 - Turism auto..
8 990,00 MDL
Aluminiu
Suport schiuri elegant, aerodinamic pentru toate tipurile de schiuri și snowboard-uri. Testat la limită La Thule Test Center™ din Hillerstorp, Suedia, produsele trec prin teste extreme. Sistemele noastre de portbagaj de acoperiș sunt concepute pentru a vă transporta echipamentul și pentru a se potri..
4 490,00 MDL
Aluminiu
Suport de ridicare Thule MultiLiftCaracteristici:Pentru instalare sub tavanul garajului.Ridicacă ușor încărcăturile cu un lift.Capacitate de transport până la 100 kg.Funcționează perfect cu cutii portbagaj, caiace, plăci de surf etc.Specificațiile produsului:Greutate 3,4 kgLungime 91,5 centimetriÎnă..
3 690,00 MDL
Aluminiu
Suport schiuri elegant, aerodinamic, pentru toate tipurile de schiuri. Testat la limită La Thule Test Center™ din Hillerstorp, Suedia, produsele trec prin teste extreme. Sistemele noastre de portbagaj de acoperiș sunt concepute pentru a vă transporta echipamentul și pentru a se potrivi mașinii dvs. ..
3 890,00 MDL
Alege uşor şi cumpără în siguranţă produse din categoria Turism auto în magazinul online Dame.md şi noi le livrăm oriunde în Moldova. Verifică/măsoară produsele la primire. Plata cash sau cu cardul.