0

Rochii

Dungă alb-albastră
Rochie-cămașă de vară..
740,00 MDL
Lipsă stoc
Negru
ADAPTABILITATEMaterialul din care este confecționată îmbrăcămintea, permite o ajustare perfectă pe corpului sportivului.Îmbrăcămintea se ajustă pe corp oferind un confort sporit când faceți sport.CONFORTFabricat din material tricotat elastic pentru un confort mai mare și o adaptare mai bună pe corp...
399,00 MDL
În curând...
Local
Lipsă stoc
Negru
Roșu
Bej
Rochie clasică, siluetă ajustată, de lungime midi, cu mâneca lungă. Rochia are guler tip roll. Foarte elegantă, tricotată dintr-un fir plăcut la atingere. Compoziție: 100% lână merinos. Atenție, în caz că nu sunteți siguri de mărimea aleasă, ne puteți lăsa un mesaj cu parametrii dumneavoastră în rub..
1 800,00 MDL
În curând...
Local
Lipsă stoc
Negru
Alb
Roșu
Cappuccino
Cămilă
Bej
Galben
Albastru Deschis
Albastru Marin
Violet
Burgundia
Roz
Rochie evazată cu lungimea mânecii până la cot, cu răscroiala ovală la baza gâtului, foarte elegantă, tricotată dintr-un fir plăcut la atingere. Compoziție: 46% modal, 40% PC, 14% PA.. Atenție, în caz că nu sunteți siguri de mărimea aleasă, ne puteți lăsa un mesaj cu parametrii dumneavoastră în rubr..
1 250,00 MDL
În curând...
Local
Lipsă stoc
Rochie clasică, siluetă ajustată, de lungime midi, cu mâneca lungă prelucrată la terminație cu o manșetă. Rochia are guler tip roll. Foarte elegantă, tricotată dintr-un fir plăcut la atingere. Compoziție: 100% lână. Atenție, în caz că nu sunteți siguri de mărimea aleasă, ne puteți lăsa un mesaj cu p..
1 400,00 MDL
În curând...
Local
Lipsă stoc
Alb
Roz Pal
Roz
Rochie de croială clasică, cu lungimea până la genunchi, cu mânici lungi, cu răscroiala gâtului de formă ovală, tricotată dintr-un fir plăcut la atingere și foarte elegantă. Compoziție: 60% modal, 20% lână, 20% poliamidă. Atenție, în caz că nu sunteți siguri de mărimea aleasă, ne puteți lăsa un mesa..
900,00 MDL
În curând...
Local
Lipsă stoc
Albastru Ceresc
Violet
Rochie clasică, cu lungimea mini, cu mânecă scurtă până la cot și cu răscroiala gâtului cu o configurație complexă. Tricotată dintr-un fir moale și plăcut la atingere. Compoziție: 100% bumbac. Atenție, în caz că nu sunteți siguri de mărimea aleasă, ne puteți lăsa un mesaj cu parametrii dumneavoastră..
600,00 MDL
În curând...
Local
Lipsă stoc
Negru
Roșu
Bej
Rochie clasică, siluetă ajustată, de lungime midi, cu mâneca lungă. Răscroiala gâtului rotundă. Foarte elegantă, tricotată dintr-un fir plăcut la atingere. Compoziție: 100% lână merinos. Atenție, în caz că nu sunteți siguri de mărimea aleasă, ne puteți lăsa un mesaj cu parametrii dumneavoastră în ru..
1 800,00 MDL
În curând...
Local
Lipsă stoc
Rochie mini, cu mâneci lungi, cu răscroiala mânecii tip raglan și cu răscroiala gâtului ovală. Compoziție: 100% bumbac. Atenție, în caz că nu sunteți siguri de mărimea aleasă, ne puteți lăsa un mesaj cu parametrii dumneavoastră în rubrica cu comentarii...
280,00 MDL
În curând...
Local
Lipsă stoc
Rochie mini, cu mâneci lungi și linia decolteului în formă de V. Compoziție: 100% bumbac. Atenție, în caz că nu sunteți siguri de mărimea aleasă, ne puteți lăsa un mesaj cu parametrii dumneavoastră în rubrica cu comentarii...
280,00 MDL
Alege uşor şi cumpără în siguranţă produse din categoria Rochii în magazinul online Dame.md şi noi le livrăm oriunde în Moldova. Verifică/măsoară produsele la primire. Plata cash sau cu cardul.