0

Reusch

Mănuși de schi Torbenius R-TEX® XT Reusch
Albastru Imperial / Galben Neon
Codul produsului: 7498-05
Recomandat pentru: schiatul pe partii pregatite, va vor fi de folos si in timpul evenimentelor alpiniste sau drumetii in perioada rece a anului.Manusile Reusch Torbenius sunt calde si stilate de iarna. Manusile ofera o protectie suplimentara impotriva vintului si apei datorita fibrei de incredere Ac..
1 300,00 MDL
Mănuși de schi Yaris R-TEX® XT Reusch
Galben Neon / Roz
Boysenberry / Roz
Codul produsului: 7494-05
Recomandat pentru: sporturi de iarna.Manusile de schi pentru femei, calduroase, complet impermeabile. Fabricate din poliester durabil New PolyTex, palma din poliuretan calitativ Quantum PU. Membrana R-TEX XT de inalta performanta, special conceputa de Reusch, este adoptata la nevoile specifice ale m..
1 180,00 MDL
Mănuși de schi Isidro GTX® Reusch
Negru / Roşu Apins
Codul produsului: 7497-05
Recomandat pentru: sporturi de iarna.Manusi pentru barbati cu inserturi Gore-Tex asigura confortul de lunga durata, transfer de caldura imbunatatit si protectie optima impotriva umiditatii, chiar si in conditii extreme. Mainile raman calde pe vreme rece si uscate in timpul transpiratiei. Palmele fab..
2 000,00 MDL
Mănuși alpinism Katmandu Reusch
Negru
Codul produsului: 7507-05
Recomandat pentru: expeditii montane.Manusi alpine rezistente la vant, cu manseta alungita, de la producatorul Reusch. Palmele sunt realizate din piele moale de capra. Incheietura mainii ajustabila printr-un sistem comod cu catarama. Foarte calduroase, se potrivesc perfect pentru conditii extreme.Ma..
3 600,00 MDL
Mănuși de schi Nora R-TEX® XT Reusch
Alb / Negru
Codul produsului: 7492-05
Recomandat pentru: schiatul pe partii pregatite, va vor fi de folos si in timpul evenimentelor alpiniste sau drumetii in perioada rece a anului.Manusile se potrivesc perfect pentru mainile feminine, in special cele sensibile fata de temperaturile joase. Manusile sunt complet ermetice, asigura o prot..
1 650,00 MDL
Mănuși de schi Susan R-TEX® XT Reusch
Violet Fucsia / Alb
Codul produsului: 7493-05
Recomandat pentru: schiatul pe partii pregatite, va vor fi de folos si in timpul evenimentelor alpiniste sau drumetii in perioada rece a anului.Manusi ski Susan cu rezistenta sporita la frig, confortabil de purtat fara sa limiteze miscarea. Manusile sunt complet ermetice, confectionate din fibra de ..
755,00 MDL
Mănuși de schi Esther R-TEX® XT Reusch
Paloma
Codul produsului: 7491-05
Recomandat pentru: sport de iarna la temperaturi joase, drumetii montane si alte evenimente alpiniste, oras.Manusile se potrivesc perfect pentru mainile feminine, sensibile fata de temperaturile joase. Manusile sunt complet ermetice, asigura o protectie inalta fata de vind si umiditate datorita memb..
1 400,00 MDL
Mănuși de snowboard Baseplate R-TEX® XT Reusch
Negru
Codul produsului: 7501-05
Recomandat pentru: snowboard, se vor potrivi si pentru schiat, oras, drumetii in perioada rece a anului.Manusi snowboard Reush Baseplate pentru juniori foarte calde. Contine dispozitiv de protectie a osului pumnului care poate fi extras din buzunarasul exterior unde este situat, astfel manusile se p..
1 200,00 MDL
Mănuși de schi Dustin R-TEX® Reusch
Albastru strălucitor / Galben Neon
Codul produsului: 7489-05
Recomandat pentru: schiatul pe partii pregatite, va vor fi de folos si in oras in perioada rece a anului.Manusile Reusch Dustin - manusi calde pentru juniori. Manusile ofera o protectie suplimentara impotriva vintului si apei datorita fibrei de incredere SoftTex. Membrana R-TEX®XT - membrana elastic..
620,00 MDL
Mănuși de schi Down Spirit GTX® Reusch
Negru / Alb
Codul produsului: 7499-05
Recomandat pentru: sporturi de iarna.Manusi moale din softshell, palma din piele naturala de carpa. Membrana Gore-Tex de inalta calitate asigura o protectie impotriva vantului si frigului, eliminarea optima a umiditatii, contribuind la pastrarea caldurii. Mainile raman calde pe vreme rece si uscate ..
2 700,00 MDL
Mănuși de alpinism Gasherbrum II Triple SYS R-TEX® XT Reusch
Negru
Codul produsului: 7486-05
Recomandat pentru: alpinism clasic, alpinism tehnic, expeditii.Sistem din doua manusi: interioara foarte calduroasa si exterioara rezistenta la apa, cu piele naturala de capra in palma, pe verso softshell elastic. Caldura suplimentara este generata datorita umpluturii sintetice PrimaLoft Silver Acti..
2 600,00 MDL
Mănuși Diver X R-Tex XT Reusch
Negru / Argintiu
Codul produsului: 7484-05
Recomandat pentru: sporturi de iarna, alpinism, utilizare zilnica.Manusile multifunctionale Reusch Diver X R-Tex XT pastreaza perfect caldura, oferind o senzatie de maxim confort. Va vor proteja in timpul coborarii de pe munte, cand vantul creste si vremea pare mai rece decat este de fapt. Membrana ..
700,00 MDL
Mănuși de alpinism Cho Oyu GTX® Reusch
Negru / Îngheţată de portocală
Codul produsului: 7487-05
Recomandat pentru: alpinism, expeditii montane.Manusile alpine cu membrana Gore-Tex asigura o protectie impotriva vantului si frigului, eliminarea optima a umiditatii, contribuind la pastrarea caldurii. Mainile raman calde pe vreme rece si uscate in timpul transpiratiei. Palma din piele naturala de ..
3 600,00 MDL
Mănuși-husă Overglove R-TEX® XT, R-Loft Reusch
Negru / Alb
Codul produsului: 7508-05
Recomandat pentru: expeditii montane.Reusch Overglove R-TEX XT sunt manusi cu manseta alungita, care pot fi purtate peste alte manusi mai subtiri. Fabricate din material rezistent la apa si rezistent la vant - membrana R-TEX XT, palmele realizate din piele sintetica. Umplutura R-LOFT asigura un grad..
800,00 MDL
Mănuși Valims GTX Infinium Reusch
Negru
Codul produsului: 7485-05
Recomandat pentru: sporturi de iarna, alpinism, utilizare zilnica.Manusile multifunctionale Reusch Valims GTX Infinium pastreaza perfect caldura, oferind o senzatie de maxim confort. Va vor proteja in timpul coborarii de pe munte, cand vantul creste si vremea pare mai rece decat este de fapt. Membra..
790,00 MDL
Mănuși de fleece Power Stretch TOUCH-TEC Reusch
Negru
Codul produsului: 7505-05
Recomandat pentru: sporturi de iarna, alpinism, utilizare zilnica.Manusile din fleece Reusch Power Stretch TOUCH-TEC pastreaza perfect caldura, oferind o senzatie de maxim confort. Material exterior Polartec Power Stretch este elastic si placut la atingere. Palma cu acoperire speciala Touch-Tec va p..
700,00 MDL
Mănuși de fleece Stratos TOUCH-TEC™ Reusch
Negru
Codul produsului: 7506-05
Recomandat pentru: odihna activa de iarna, utilizare zilnica.Manusile multifunctionale Reusch Stratos Touch-Tec pastreaza perfect caldura, oferind o senzatie de maxim confort. Va vor proteja in timpul coborarii de pe munte, cand vantul creste si vremea pare mai rece decat este de fapt. Membrana Stor..
800,00 MDL
Mănuși de fleece Mortecai STORMBLOXX™ Reusch
Negru
Codul produsului: 7504-05
Recomandat pentru: odihna activa de iarna, utilizare zilnica.Manusi calduroase si confortabile din fleece, rezistente la vant. Design-ul manusilor permite indepartarea partii superioare pentru a lasa degetele libere.Material: Stormbloxx Fleece, Amara- Membrana: Stormbloxx - 100% blocheaza vantul- Ca..
700,00 MDL
Mănuși de fleece Ashton TOUCH-TEC™ Reusch
Negru
Codul produsului: 7502-05
Recomandat pentru: sport de iarna, activitati alpinistice, utilizare zilnica.Manusi fleece pentru sport si pentru utilizare zilnica. Manusile Reusch Ashton Touchtec se aranjeaza foarte bine datorita proprietatii elastice a materialului Stretch Fleece. Degetele mari si aratatoare sunt completate cu o..
500,00 MDL
Mănuși de fleece Hashtag Reusch
Negru / Alb
Codul produsului: 7503-05
Recomandat pentru: sporturi de iarna, alpinism, utilizare zilnica.Reusch Hashtag - manusi din fleece pentru activitati sportive. Croiala manusilor este proiectata special pentru a asigura o potrivire perfecta. Materialul manusilor este placut la atingere, nu provoaca alergii, este foarte elastic. Ma..
370,00 MDL
Lipsă stoc
Mănuși de schi Bruce GTX® Reusch
Albastru Imperial
Codul produsului: 7481-05
Recomandat pentru: schiatul pe partii pregatite, va vor fi de folos si in timpul evenimentelor alpiniste sau drumetii in perioada rece a anului.Manusile Reusch Bruce - manusi calde si stilate de iarna. Manusile ofera o protectie suplimentara impotriva vintului si apei datorita fibrei de incredere Ac..
1 250,00 MDL
Lipsă stoc
Mănuși de schi Snow King Reusch
Negru
Codul produsului: 7500-05
Recomandat pentru: schiatul pe partii pregatite, va vor fi de folos si in timpul evenimentelor alpiniste sau drumetii in perioada rece a anului. Manusile Reusch Snowking - manusi calde si stilate de iarna. Manusile ofera o protectie suplimentara impotriva vintului si apei datorita fibrei de increder..
600,00 MDL
Lipsă stoc
Mănuși de schi Balin R-TEX® XT Reusch
Negru / Izvor de sulf
Codul produsului: 7480-05
Recomandat pentru: sporturi de iarna.Manusi de schi pentru barbati Balin R-TEX® XT fabricate din materiale durabile. Tratament impermeabil, membrana elastica R-TEX XT de inalta performanta, poliuretan rezistent la uzura pe palma si degete, captuseala MicroActive pentru eliminarea umiditatii, protect..
855,00 MDL
Lipsă stoc
Mănuși de schi Regina R-TEX® XT Reusch
Negru / Albăstrea
Codul produsului: 7490-05
Recomandat pentru: Sport de iarna, evenimente alpiniste, oras.Manusi calde Reusch Regina pentru fetite. Manusile foarte bine apara de frig, vint si zapada. Manusile sunt complet ermetice, confectionate din fibra de incredere SoftTex. Membrana R-TEX®XT - membrana elastica creata de Reusch cu grad ina..
700,00 MDL
Lipsă stoc
Mănuși de schi Bennet R-TEX® XT Reusch
Galben Neon / Negru
Codul produsului: 7496-05
Recomandat pentru: schiatul pe partii pregatite, va vor fi de folos si in timpul evenimentelor alpiniste sau drumetii in perioada rece a anului.Manusile Reusch Bennet - manusi calde si stilate de iarna. Manusile ofera o protectie suplimentara impotriva vintului si apei datorita fibrei de incredere S..
660,00 MDL
Lipsă stoc
Mănuși de schi Arne R-TEX® XT Reusch
Negru / Alb
Codul produsului: 7495-05
Recomandat pentru: schiatul pe partii pregatite, va vor fi de folos si in timpul evenimentelor alpiniste sau drumetii in perioada rece a anului.Manusile Reusch Arne - manusi calde si stilate de iarna. Manusile ofera o protectie suplimentara impotriva vintului si apei datorita fibrei de incredere Sof..
680,00 MDL
Lipsă stoc
Mănuși de schi Bennet R-TEX® XT Reusch
Verde Neon / Negru
Codul produsului: 7488-05
Recomandat pentru: sport de iarna, drumetii in perioada rece a anului.Manusile Reusch Bennet - manusi calde si stilate de iarna. Manusile ofera o protectie suplimentara impotriva vintului si apei datorita fibrei de incredere SoftTex. Membrana R-TEX®XT - membrana elastica creata de Reusch cu grad ina..
510,00 MDL
Lipsă stoc
Căciulă Enzo Reusch
Knockout roz
Codul produsului: 7483-05
Recomandat pentru: sporturi de iarna, utilizare zilnica in oras.Reusch Enzo Beanie - caciula tricotata calduroasa cu pompom decorativ, avand un design modern. Va deveni partenerul dvs. ideal in timpul sezonului rece. Confectionata din 100% acril, material confortabil la purtare si usor de intretinut..
450,00 MDL
Lipsă stoc
Mănuși Lech R-TEX® XT Reusch
Gri de oțel / Verde Neon
Codul produsului: 7482-05
Recomandat pentru: sporturi de iarna.Manusi pentru barbati Lech R-TEX® XT - un accesoriu comod si practic, fabricat din materiale durabile, rezistente la abraziune. Manusile nu restrictioneaza libertatea de miscare si pastreaza caldura datorita stratului interior suplimentar izolat. Membrana elastic..
2 680,00 MDL
Află mai multe despre produsele marca Reusch în magazinul online Dame.md