0

PIP Studio

Lipsă stoc
Halat Pip Studio "Good Evening" PIP Studio
Kaki
Verde
Albastru Întunecat
Adăugați o notă de lux garderobei dvs. cu acest halat de baie din velur super moale. Halatul este decorat cu flori orientale pictate delicat, între care zboară colibri. Fabricat din 100% Terry velur de bumbac de înaltă calitate, cu o densitate de 380 g/m2, halatul de baie se simte foarte moale. Are ..
2 600,00 MDL
Lipsă stoc
Halat Pip Studio "Tile de Pip" PIP Studio
Albastru
Halatul albastru rafinat ”Tile de Pip” este perfect pentru purtat dimineata sau la sfârșitul zilei. Înfrumusețat cu o imprimare țesută cu efect de înaltă și joasă culoare. Halatul are guler cusut, buzunare sub unghi și colan lung. Halatul este confectionat din 100% velur de bumbac de inaltă calitate..
2 500,00 MDL
Lipsă stoc
Halat Pip Studio "Soft Zellige" PIP Studio
Albastru Întunecat
Halatul de baie Soft Zellige are o imprimare cu dungi. Manșetele sunt decorate cu trei dungi. Între ele sunt trei imprimări florale elegante pe jacquard țesut. Halatul are glugă, buzunare sub unghi și colan lung. Halatul de baie Soft Zellige este fabricat 100% din bumbac jacquard de înaltă calitate,..
2 200,00 MDL
Lipsă stoc
Halat Pip Studio "Les Fleurs" PIP Studio
Alb
Kaki
Albastru
Halatul de baie Les Fleurs este minunat de purtat dimineața sau la sfârșitul zilei. Este decorat cu o imprimare de ramuri florale elegante cu flori mici stilizate. Halatul are guler cusut, buzunare sub unghi și colan lung. Halatul de baie Les Fleurs este аabricat din 100% Terry velur de bumbac de în..
2 300,00 MDL
Lipsă stoc
Prosop Pip Studio "Les Fleurs" PIP Studio
Alb
Kaki
Albastru
Prosopul Les Fleurs este imprimat cu ramuri florale elegante si flori mici stilizate. Prosopul Les Fleurs este fabricat 100% din velur de bumbac de înaltă calitate, cu o greutate de 500 g/m2, ceea ce îl face foarte moale și oferă, de asemenea, proprietăți excelente de absorbție a umezelii, respirați..
200,00 MDL
Lipsă stoc
Prosop Pip Studio "Tile de Pip" PIP Studio
Albastru
Colecția elegantă de lenjerie de baie Tile de Pip va arăta cu adevărat elegantă în orice baie. Prosoapele de baie au o imprimare țesută în ton, înaltă și joasă. Marginile sunt prelucrate cu o dungă țesută în două culori.Prosoapele Tile de Pip sunt realizate din 100% 100% din bumbac jacquard de înalt..
180,00 MDL
Lipsă stoc
Prosop Pip Studio "Soft Zellige" PIP Studio
Albastru Întunecat
Colecția luxoasă de lenjerie de baie Soft Zellige va arăta cu adevărat elegantă în orice baie.Prosoapele moi de baie Zellige sunt fabricate din bumbac 100% de înaltă calitate, 500 g/m2, ceea ce le face foarte moi, precum și proprietăți excelente de absorbție a umezelii, respirabile și de uscare rapi..
180,00 MDL
Lipsă stoc
Prosop Pip Studio "Good Evening" PIP Studio
Verde
Prosoapele Good Evening sunt decorate cu flori orientale pictate delicat. O pasăre și un fluture zboară printre flori. Prosoapele au marginea în dungi.Prosoapele sunt realizate din 100% velur de bumbac de înaltă calitate, cu o densitate de 500 g/m2. Acest lucru le face foarte moi și, de asemenea, le..
470,00 MDL
Află mai multe despre produsele marca PIP Studio în magazinul online Dame.md