0

Opinel

Set cuțite de bucătărie Petit Chef Box Opinel
Codul produsului: 2924-02
Set de cuțite de bucătărie cu casetă de bucătărie Opinel Petit — Această colecție este ideală pentru învățarea copiilor cum să gătească în siguranță. Petit Chef Box este evaluat cel mai bun set de cuțite pentru copii mici. Include un cuțit pentru decojirea legumelor, protecție pentru degete, un cuți..
890,00 MDL
Set cuțite de bucătărie Trio Parallele Opinel
Codul produsului: 2925-02
Set Opinel Trio Parallele — este format din trei cuțite pentru gătit acasă. Potrivit ca o opțiune bună de cadou pentru un prieten sau membru al familiei. Cuțitele de încredere confecționate din materiale de calitate vă vor ajuta să economisiți timp și efort în gătit. Sunt confortabile, practice și d..
1 450,00 MDL
Husă pt. cuţit Alpine Sheath Opinel
Codul produsului: 2920-02
Husă Opinel Alpine Sheath — convenabil pentru transportul și depozitarea cuțitului. Fabricat din piele artificială, din interior — piele întoarsă. Se închide cu un buton. Protectată pentru seria de cuțite cu dimensiunile nr. 7, nr. 8 și cuțitele pentru fileu №8 и №10.Caracteristici:pentru seria Opin..
330,00 MDL
Cuţit de drumeţie no.8 Stainless+Case Opinel
Codul produsului: 2927-02
Opinel No. 8 STAINLESS este un cuțit pliabil complet cu o husă din piele, care are un mâner tradițional, precum și o lamă în formă de scimitar. Poate fi folosit într-o varietate de situații — de la picnic la vânătoare. Cuțitul Opinel No. 08 este creat din oțel inoxidabil, echipat cu o lamă ce are un..
545,00 MDL
Cuţit de drumeţie Stainless Steel Oak handle no.8 Opinel
Codul produsului: 2917-02
Opinel Stainless Steel Oak handle №8 — este o lamă specială în designul său clasic. Este decorat cu un mâner din lemn tratat, are o structură pliabilă și o lamă de oțel inoxidabil de înaltă calitate. Dimensiunile mici și greutatea ideală îl fac ideal pentru utilizarea de zi cu zi. Acesta este unul d..
385,00 MDL
Cuţit de drumeţie Plumier no.8 Opinel
Codul produsului: 2929-02
Opinel Plumier 8 cm — setat într-o cutie de lemn are un aspect prezentabil și va fi un cadou ideal. Cuțit conic din oțel inoxidabil Sandvik. Oțelul inoxidabil modificat Sandvik 12C27 proiectat pentru Opinel este cunoscut pentru claritatea și ușurința de întreținere. Oțelul inoxidabil rezistent la că..
890,00 MDL
Cuţit de drumeţie Corkscrew no.10 Opinel
Codul produsului: 2904-02
Opinel No. 10 CORKSCREW este reprezentantul clasic al liniei Tradition. Are un design standard de pliere și este echipat cu un virobloc de blocare. În mânerul cuțitului există o șurubelniță profesională, care are 5 rotații de oțel inoxidabil întărit cu rezistență mare. Ideal pentru utilizare zilnică..
570,00 MDL
Cuţit de drumeţie no.8 Carbon Opinel
Codul produsului: 2926-02
Нож+Чехол Opinel №8 Carbon — комплект из ножа и чехла марки Opinel станет идеальным подарком для людей, которые любят экстремальный образ жизни. Нож подойдет для прокладывания пути через тернистую местность, для разделки добычи и станет незаменимым и верным помощником во время вылазки на природу. А ..
595,00 MDL
Cuţit de drumeţie no.9 Carbon Steel Wood Opinel
Codul produsului: 2903-02
Cuțitul Opinel No. 9 Carbon Steel Wood este o opțiune ideală pentru rezolvarea multor sarcini mici, atât în timpul călătoriei, cât și acasă. Acest cuțit are o dimensiune relativ mică și, datorită formei ergonomice a mânerului, se potrivește confortabil în palma mâinii tale. Opinel este o companie cu..
295,00 MDL
Cuţit de drumeţie Plumier 10 cm Opinel
Codul produsului: 2928-02
Opinel Plumier 10 cm — setat într-o cutie de lemn are un aspect prezentabil și va fi un cadou ideal. Cuțit conic din oțel inoxidabil Sandvik. Oțelul inoxidabil modificat Sandvik 12C27 proiectat pentru Opinel este cunoscut pentru claritatea și ușurința de întreținere. Oțelul inoxidabil rezistent la c..
995,00 MDL
Cuţit de drumeţie Stainless Steel Wood no.8 Opinel
Codul produsului: 2919-02
Cuţit Opinel №08 — este un cuțit pliabil cu mâner tradițional, precum și o lamă în formă de scimitar. Poate fi folosit într-o varietate de situații — de la un picnic la vânătoare. Cuțitul Opinel No. 08 Oțelul inoxidabil este echipat cu o lamă cu un tip direct de ascuțire și o lungime de 85 mm. Este ..
260,00 MDL
Cuţit de drumeţie no.12 Carbon Steel Wood Opinel
Codul produsului: 2901-02
Opinel №12 Carbon Steel Wood — un cuțit universal din oțel carbon. Un procent ridicat de conținut de carbon în tăiere contribuie la duritatea, rezistența și proprietățile sale unice de a menține claritatea pentru o perioadă lungă, chiar și cu utilizarea frecventă. De asemenea, este demn de remarcat ..
435,00 MDL
Cuţit de drumeţie Carbon Steel no.10 Opinel
Codul produsului: 2900-02
Cuțitul Opinel Carbon Steel No. 10 — un cuțit universal din oțel carbon. Un procent ridicat de conținut de carbon în tăiere contribuie la duritatea, rezistența și proprietățile sale unice de a menține claritatea pentru o perioadă lungă, chiar și cu utilizarea frecventă. De asemenea, este demn de rem..
360,00 MDL
Cuţit de drumeţie no.012 STAINLESS STEEL Wood 12 cm Opinel
Codul produsului: 2916-02
Opinel №012 STAINLESS STEEL Wood 12 cm este un cuțit versatil și de încredere, care se potrivește atât pentru camping, cât și pentru utilizarea zilnică. Un design pliabil împerecheat cu dimensiuni reduse vă permite să îl transportați confortabil în orice condiții. Opinel a fost fondată de Joseph Opi..
445,00 MDL
Cuţit de drumeţie Slim Beech Wood no.12 Opinel
Codul produsului: 2910-02
Opinel Slim Wood Beech Wood No. 12 — cuțit de filet, model practic pentru utilizare acasă sau în călătorii. Este confecționat din aliaj inoxidabil și lemn natural, în acest model este proiectat cu pliere și este prevăzută o încuietoare pentru a menține lama în poziția selectată. Cuțitul este un mode..
425,00 MDL
Cuţit de drumeţie no.7 My First Natural Opinel
Codul produsului: 2906-02
Opinel №7 My First Natural —  полноразмерный складной нож,  предназначенный для детей. Особенность данных ножей заключается в том, что они имеют закругленное лезвие, а значит максимально безопасны для использования новичками и детьми. Таким ножом достаточно тяжело порезаться и уж тем более нанести к..
250,00 MDL
Cuţit de drumeţie Stainless Steel Wood no.10 Opinel
Codul produsului: 2915-02
Cuțitul Opinel Stainless Steel Wood №10 este un cuțit pliabil cu mâner tradițional, precum și o lamă în formă de scimitar. Poate fi folosit într-o varietate de situații — de la un picnic la vânătoare. Acest cuțit are o lamă de ascuțire dreaptă. Este fabricat din oțel de înaltă tracțiune Sandvik 12C2..
375,00 MDL
Cuţit de drumeţie no.08 Oak Opinel
Codul produsului: 2899-02
Cuţit Opinel №08 Black Oak— un cuțit din linia clasică într-un nou design negru. Un cuțit într-o cutie de lemn are un aspect prezentabil și va fi un cadou ideal. Lama versiunii Opinel №08 Black Oak este realizată din binecunoscutul model Sandvik 12C27 din oțel inoxidabil, cu un strat suplimentar de ..
950,00 MDL
Cuţit de drumeţie Slim Bubinga no.10 Opinel
Codul produsului: 2912-02
Opinel Bubinga No.10 este un model popular cu dimensiuni perfecte. Cuțitul este confecționat din oțel inoxidabil și lemn exotic. Arată grozav și vei face o treabă grozavă cu acesta. Cuțitele file sunt folosite pentru a lucra cu file de pește sau carne, precum și cu alte produse. Acest model se încad..
500,00 MDL
Cuţit de drumeţie Stainless Steel Walnut Opinel
Codul produsului: 2918-02
Cuțitul Opinel Stainless Steel Walnut — este o lamă în versiunea clasică pentru Opinel. Este decorat cu un mâner din lemn tratat, are o structură pliabilă și o lamă de oțel inoxidabil de înaltă calitate. Dimensiunile mici și greutatea îl fac ideal pentru uzura de zi cu zi. Acesta este unul dintre re..
385,00 MDL
Cuţit de drumeţie Carbon Steel no.8 Opinel
Codul produsului: 2902-02
Cuțitul Opinel Carbon Steel No. 8 — un cuțit universal din oțel carbon. Un procent ridicat de conținut de carbon în tăiere contribuie la duritatea, rezistența și proprietățile sale unice de a menține claritatea pentru o perioadă lungă, chiar și cu utilizarea frecventă. De asemenea, este demn de rema..
260,00 MDL
Cuţit de drumeţie Stainless Steel Engraving Hiking no.8 Opinel
Codul produsului: 2914-02
Opinel Stainless Steel Engraving Hiking №8 este un cuțit pliabil, cu mâner tradițional cu gravură, precum și o lamă în formă de scimitar. Poate fi folosit într-o varietate de situații — de la un picnic la vânătoare. Cuțitul Opinel No. 08 Oțelul inoxidabil este echipat cu o lamă cu un tip direct de a..
320,00 MDL
Cuţit de drumeţie no.08 OUTDOOR 8.5cm Opinel
Codul produsului: 2908-02
Cuțitul Opinel №08 OUTDOOR TERRE/VERT 8.5cm este un model universal pentru toate activitățile în aer liber. Cuțitul pliant de dimensiuni complete din seria Specialist, care este conceput pentru drumeții și călătorii. O caracteristică a acestui cuțit este prezența unui fluier de semnal, precum și a u..
595,00 MDL
Cuţit de drumeţie Slim Beechwood no.8 Opinel
Codul produsului: 2911-02
Opinel Slim Wood Beech Wood No.8 — cuțit de filet, model practic pentru utilizare acasă sau în călătorii. Este confecționat din aliaj inoxidabil și lemn natural, în acest model este proiectat cu pliere și este prevăzută o încuietoare pentru a menține lama în poziția selectată. Cuțitul este un model ..
360,00 MDL
Cuţit de drumeţie Slim N°10 Opinel
Codul produsului: 2913-02
Opinel Slim Olive No.10 este un model popular cu dimensiuni perfecte. Cuțitul este confecționat din oțel inoxidabil și lemn exotic. Arată grozav și vei face o treabă grozavă cu acesta. Cuțitele file sunt folosite pentru a lucra cu file de pește sau carne, precum și cu alte produse. Acest model se în..
630,00 MDL
Cuţit de drumeţie Slim Line no.12 Padouk Opinel
Codul produsului: 5552-02
Opinel Slim Line №12 Padouk — это практичная модель для использования дома или в поездках. Он сделан из нержавеющего сплава и натурального дерева, в данной модели складная конструкция и предусмотрен замок для удержания лезвия в выбранном положении. Кроме того, лезвие довольно неплохо гнется, благода..
550,00 MDL
Husă pt. cuţit Sleeve Opinel
Codul produsului: 2922-02
Opinel Sleeve — надежный чехол из искусственной кожи. Обладает простым и лаконичным дизайном, оборудован застежкой в виде прочной петли. Пригодится для ношения ножа как в городе, так и на природе.ParticularitățiМатериал — искусственная кожа и прочные стропыЧехол застегивается на кнопкуАксессуар имее..
260,00 MDL
Husă pt. cuţit Outdoor Sheath Opinel
Codul produsului: 5551-02
Teacă pentru cuțit Opinel Outdoor Sheath LCompania Opinel este renumită pentru cuțitele sale pliabile. Însă pentru a le face să fie confortabil de purtat și de utilizat, producătorii oferă accesorii precum huse și teci. Teaca Opinel Sheath Outdoor L, lansată în 2018, este potrivită pentru mai multe ..
450,00 MDL
Set cuțite de bucătărie Outdoor Cooking Opinel
Codul produsului: 2923-02
Набор кухонных ножей Opinel Outdoor Cooking Set станет отличным выбором для тех, кто готовит еду во время отдыха на открытом воздухе. В данный набор входят три складных ножа, с помощью которых можно выполнить практически любые работы, связанные с очисткой и разделкой продуктов.Набор состоит из:Opine..
1 395,00 MDL
Set tacâmuri de camping Picnic no.08 Folding Knife Opinel
Codul produsului: 5557-02
Opinel Picnic+ Cutlery Set №08 Folding Knife — набор столовых приборов, который можно взять в собой в поход и на пикник. Набор включает в себя складной нож из нержавеющей стали, вставку для вилки, вставку для ложки и салфетку из микрофибры, которую также можно использовать в качестве чехла. Набор Pi..
510,00 MDL
Cuţit de drumeţie Animalia Dog no.08 Opinel
Codul produsului: 8373-02
Opinel Animalia Dog Nr. 08 — складной нож с рисунком собаки, классический вариант ножа из серии активного отдыха (Outdoor): для охоты, для рыбалки, для туризма и путешествий! Эта модель сочетает превосходные режущие свойства, легендарную надежность и неприхотливость к условиям использования. Нож обл..
410,00 MDL
Cuţit de drumeţie no.12 Explore Opinel
Codul produsului: 5556-02
Opinel №12 Explore green — многофункциональный инструмент, который пригодится практически в любом виде активного отдыха. А прочное, но податливое к заточке лезвие, при должном уходе сможет прослужить вам очень долго. Дополнительно нож оснащен свистком на торце рукояти, максимальная громкость которог..
960,00 MDL
Set tacâmuri de camping Picnic+ Cutlery Insert Set Opinel
Codul produsului: 8374-02
Opinel Picnic+ Cutlery Insert Set — набор столовых приборов, который можно взять в собой в поход и на пикник. Набор включает в себя вставку для вилки, вставку для ложки и салфетку из микрофибры, которую также можно использовать в качестве чехла. Набор Picnic+ использует предохранительное кольцо Viro..
280,00 MDL
Cute Sharpener 24 cm Opinel
Codul produsului: 5559-02
Opinel Sharpener 24 cm  — точильный камень, для изготовления которого используется натуральный камень из Ломбардии (Италия), который с 15-го века ценится за своё превосходное качество заточки благодаря безупречному, оптимальному соотношению кварца и карбонатных пород. Карьеры Ломбардии славятся как ..
670,00 MDL
Cuţit de drumeţie SLIM KNIFE no.10 BEECHWOOD Opinel
Codul produsului: 5548-02
Cuțit Opinel SLIM KNIFE No. 10 BEECHWOOD — cuțit de filet, un model practic pentru utilizare acasă sau în călătorii. Este confecționat din aliaj inoxidabil și lemn natural, în acest model este proiectat un pliere și este prevăzută o încuietoare pentru a menține lama în poziția selectată. Cuțitul est..
370,00 MDL
Cuţit de drumeţie no.7 My First Opinel
Codul produsului: 5554-02
Opinel №7 My First Opinel — нож специально разработан для детей. Конструкция и размеры ножа этой модели позволяют научить ребенка с самого раннего возраста правильно и безопасно применять нож для повседневных дел.Нож My First Opinel имеет небольшие размеры и закругленное лезвие, благодаря чему он не..
575,00 MDL
Cute Sharpener 10 cm Opinel
Codul produsului: 5560-02
Opinel Sharpener 10 cm  — точильный камень, для изготовления которого используется натуральный камень из Ломбардии (Италия), который с 15-го века ценится за своё превосходное качество заточки благодаря безупречному, оптимальному соотношению кварца и карбонатных пород. Карьеры Ломбардии славятся как ..
180,00 MDL
Cuţit de drumeţie no.12 Serrated Opinel
Codul produsului: 5555-02
Opinel №12 Serrated — классический представитель линейки Natural, идеально подходящий как для повседневного использования, так и для активного отдыха.Клинок для этого ножа изготовлен из шведской стали Sandvik 12C27, а каждый изготовленный образец проходит специальную термическую обработку, благодаря..
440,00 MDL
Cuţit de drumeţie Stainless Steel wood no.8 Opinel
Codul produsului: 5708-02
Cuțitul Opel Oțel inoxidabil din lemn de măsline nr. 8 — este o lamă extraordinară în versiunea clasică pentru Opinel. Este decorat cu un mâner din lemn tratat, are o structură pliabilă și o lamă de oțel inoxidabil de înaltă calitate. Dimensiunile mici și greutatea îl fac ideal pentru uzura de zi cu..
385,00 MDL
Cuţit de drumeţie no.8 Stainless Steel Leather Lace Opinel
Codul produsului: 5550-02
Cuțit Opinel №8 Stainless Steel Leather Lace — un cuțit tradițional de buzunar cu o lamă din oțel inoxidabil suedez. Mânerul este realizat din lemn de fag. Cuțitele OPINEL INOX au protecție Virobloc (VRI) pentru a preveni deschiderea sau închiderea nedorită a cuțitului.Caracteristici:Lungimea lamei ..
325,00 MDL
Cuţit de drumeţie Animalia Fish no.08 Opinel
Codul produsului: 8372-02
Opinel Animalia Fish Nr. 08 — складной нож с рисунком рыб, классический вариант ножа из серии активного отдыха (Outdoor): для охоты, для рыбалки, для туризма и путешествий! Эта модель сочетает превосходные режущие свойства, легендарную надежность и неприхотливость к условиям использования. Нож облад..
410,00 MDL
Cuţit de drumeţie Outdoor no.7 Opinel
Codul produsului: 5791-02
Cuțitul Opinel No. 7 Outdoor Junior Blue — are o construcție și design original. Iar forma lamei este special concepută pentru a învăța copilul elementele de bază ale lucrării cu un cuțit în viața de zi cu zi sau în timpul unei călătorii. Opinel este un exemplu destul de clar al unei afaceri de fami..
375,00 MDL
Cuţit de drumeţie Stainless Steel Wood no.9 Opinel
Codul produsului: 7834-02
Cuțitul Opinel Stainless Steel Wood №9 este un cuțit pliabil cu mâner tradițional, precum și o lamă în formă de scimitar. Poate fi folosit într-o varietate de situații — de la un picnic la vânătoare. Acest cuțit are o lamă de ascuțire dreaptă. Este fabricat din oțel de înaltă tracțiune Sandvik 12C27..
295,00 MDL
Nou
Cuţit de drumeţie Atelier Nr. 8 Opinel
Codul produsului: 8943-02
Opinel Atelier Walnut Ebony Nr. 8 — un cuțit pliabil al cărui mâner este rezultatul creativității și know-how-ului producătorilor de cuțite Opinel, combinând trei tipuri de lemn.Lama versiunii Opinel Atelier Walnut Ebony Nr. 8 este realizată din cunoscutul oțel inoxidabil Sandvik 12C27. Lemnul natur..
1 270,00 MDL
Nou
Cuțit cu teacă Mushroom Nr. 8 Opinel
Codul produsului: 8941-02
Opinel Mushroom Nr. 8 Oak — cuțitul pliabil este special conceput pentru tăierea ciupercilor de pădure. Datorită lamei curbate, puteți tăia cu ușurință tulpina. Zimții de pe spatele cuțitului asigură o aderență suficientă atunci când căutați și tăiați ciuperci. După ce ați cules ciupercile, le puteț..
990,00 MDL
Nou
Cuţit de drumeţie Kitchen Knife and Its Finger Guard Opinel
Codul produsului: 8936-02
Opinel Kitchen Knife and Its Finger Guard — setul din seria Le petit chef de la Opinel este format dintr-un cuțit de bucătărie și o protecție pentru degete. Lama cuțitului este fabricată din oțel Sandvik 12C27 de înaltă calitate. Mânerul din lemn se sprijină perfect în mână. Apărătoarea vă permite s..
655,00 MDL
Nou
Cuţit de drumeţie DIY Plastic Handle Opinel
Codul produsului: 8937-02
Opinel DIY Knife Plastic Handle — un cuțit pliabil versatil pentru sarcinile zilnice. Este o continuare a gamei Specialist și se bazează pe designul modelului Outdoor.Lama acestui cuțit este fabricată din oțel inoxidabil Sandvik 12C27. Fiecare lamă este tratată termic pentru a obține o duritate de 5..
535,00 MDL
Nou
Ulei pt. cuțite Opinel
Codul produsului: 8939-02
Opinel Maintenance oil — acest ulei sigur pentru alimente este ideal pentru îngrijirea întregii game de cuțite și scânduri de tăiere Opinel, asigurându-le lubrifiere, protecție, decorare și întreținere cu un singur produs.Este potrivit pentru lubrifierea balamalelor și a mecanismelor Virobloc ale la..
230,00 MDL
Nou
Ferăstrău de drumeţie Saw Beech Nr. 12 Opinel
Codul produsului: 8947-02
Opinel Saw Beech Nr. 12 — ferăstrăul pliabil Opinel este potrivit pentru lucrări în grădină sau atunci când trebuie să tăiați crengi mari, dar nu aveți la îndemână un ferăstrău de dimensiuni normale. Atunci când călătoriți în aer liber, fierăstrăul pliant Opinel #12 poate fi asociat cu un mic topor ..
590,00 MDL
Nou
Cuţit de drumeţie №12 Explore Opinel
Codul produsului: 8945-02
Opinel №12 Explore — un instrument multifuncțional care va fi utilă pentru aproape orice tip de activitate în aer liber. Și o lamă puternică, dar maleabilă la ascuțire, cu o îngrijire corespunzătoare vă poate servi pentru foarte mult timp. În plus, cuțitul este echipat cu un fluier la capătul mâneru..
960,00 MDL
Nou
Cute Opinel
Codul produsului: 8938-02
Opinel Sharpener — ascuțitoarea manuală mică este compactă și ușor de depozitat. Dispune de inserții din carbură, un unghi de autoreglare și tampoane de silicon pentru o prindere sigură.Este simplu și ușor de utilizat, permițând oricui să ascută cuțite de bucătărie sau briceaguri printr-o singură mi..
375,00 MDL
Nou
Cuţit de drumeţie Slim Mirror blade Nr. 8 Opinel
Codul produsului: 8946-02
Opinel Slim Olive Mirror blade Nr. 8 — un cuțit de filetat, un model practic pentru utilizare acasă sau în călătorii. Este fabricat din aliaj inoxidabil și lemn natural, acest model are un design pliabil și un sistem de blocare pentru a menține lama în poziția selectată.Cuțitul este un model de file..
620,00 MDL
Nou
Cuţit de drumeţie Outdoor Nr. 7 Opinel
Codul produsului: 8942-02
Cuțit Opinel Outdoor Junior Mauve Fuchsia Nr. 7 are o construcție și un design original. Iar forma lamei este special concepută pentru a-l învăța pe copilul dvs. elementele de bază ale lucrului cu un cuțit în viața de zi cu zi sau în timpul campării.Opinel №7 Outdoor Junior este conceput special pen..
365,00 MDL
Lipsă stoc
Lamă de ferăstrău Blister Saw blade no.18 folding Opinel
Codul produsului: 5561-02
Opinel Blister Saw blade №18 — сменное лезвие для складной пилы Opinel №18. Лезвие изготовлено из углеродистой стали и нуждается в смазке маслом и уходе после каждого использования...
355,00 MDL
Lipsă stoc
Ferăstrău de drumeţie Saw Beech no.18 Opinel
Codul produsului: 5553-02
Opinel Saw Beech Nr. 18 — складная пила стала результатом многолетнего опыта и надежности, проверенной временем. Она складная, а полотно изготовлено из нержавеющей стали марки Sandvik 12С27, прошедшей специальную термическую обработку, благодаря которой используемый метал имеет твердость 58 HRC. Рук..
925,00 MDL
Nou
Lipsă stoc
Cuţit de drumeţie Ellipse no.08 Opinel
Codul produsului: 8944-02
Opinel Ellipse Nr. 08 — складной нож с рукояткой из африканского дерева. Эта модель по характеристикам полностью соответствует идентичным образцам данной линейки. Она, как и большинство ножей Опинель, оснащена высокопрочным клинком из нержавеющей стали, имеющим твердость 57-58 HRC. Также Опинель №8 ..
0,00 MDL
Nou
Lipsă stoc
Cuţit de drumeţie Padouk no.08 Opinel
Codul produsului: 8940-02
Cuțitul Opinel Padouk nr. 08 — astăzi este unul dintre cele mai populare modele din linia Tradition. Este astfel datorită designului său simplu, robust și dimensiunilor mici, care sunt ideale pentru majoritatea utilizatorilor. Printre mulți utilizatori de produse Opinel, există o părere clară că mod..
0,00 MDL
Află mai multe despre produsele marca Opinel în magazinul online Dame.md