0

MSR

Ferăstrău pt. zăpadă Basecamp MSR
Fierăstrău MSR Basecamp Snow — asigură o eficiență maximă de tăiere cu o adâncime de 65 cm pentru cei care construiesc adăposturi de zăpadă și baricade de vânturi în taberele de iarnă.Caracteristici:Profilul unic curbat al lamei este combinat cu un design agresiv al dintelui pentru tăierea și îndepă..
2 155,00 MDL
Sondă de avalanșă Striker 240 MSR
Sondă avalanșă MSR Striker 240 — compactă, excepțional de ușoară și ultra-rigidă, sonda Striker 240 adaugă un nou nivel de siguranță pentru schiori, snowboarderi, ș.a. Spre deosebire de sondele fragile, secțiunile mai puternice și mai rigide ale acestei sonde, reduc abaterile, oferind o mai mare pre..
1 335,00 MDL
Cratiţă de camping Reactor 2,5L MSR
MSR Reactor 2,5L — специализированная кастрюля для горелки объемом 2,5 литра. Имеет встроенный радиатор, который позволяет более эффективно использовать топливо и ускоряет время готовки. Благодаря радиатору, происходит быстрое и равномерное нагревание содержимого. Изготовлена из анодированного алюми..
2 970,00 MDL
Arzător gaz de camping WindBurner 1.0L MSR
Roșu
Arzător MSR WindBurner 1.0L Red System — rapid și eficient, excelent pentru drumeții simple. Combinarea designului arzătorului Reactor cu caracteristicile importante în drumeții simple a dus la un arzător echilibrat pentru diferite drumeții. Datorită designului integrat pentru protecție la vânt, tim..
4 490,00 MDL
Cratiţă de camping WindBurner 1.8L MSR
Albastru
Cană MSR WindBurner 1.8L Pot black — o cană de rezervă pentru sistemul MSR WindBurnerCaracteristici:Construcție rezistentă la vântDimensiune comodă pentru uz personalCapac transparent din termoplastic alimentar, nu conține bisfenol-A și este absolut sigurăHusă termică comodă cu mâner pentru transpor..
2 665,00 MDL
Rezervor de apă DuoLock 2L MSR
Recipient pentru apă MSR DuoLock Bottle 2L — sticlă de apă flexibilă DuoLock ™ SoftBottle ™ este echipată cu un capac inovator cu protecție dublă împotriva scurgerilor. Această sticlă flexibilă este ușor de umplut și de transportat, ceea ce o face de neînlocuit pentru drumeții sau orice aventură.Car..
430,00 MDL
Cratiţă de camping Alpine Stowaway (1,6 L) MSR
Cratiță MSR Alpine StowAway Pot 775 ml cu un mâner pliabil și un capac bine fixat.Caracteristici:Oțel de grosime mărită — potrivit atât pentru un arzător, cât și pentru focmâner pliabilcapacul se fixează sigur, foarte convenabil pentru transportul produselor alimentareexcelent pentru depozitare și g..
720,00 MDL
Cratiţă Ceramic 2,5L MSR
MSR Ceramic 2,5L — керамическая кастрюля с антипригарным покрытием подходит для приготовления самой разнообразной пищи на2-3 человек.в походных условиях. Кастрюлю легко мыть, изнутри к ней ничего не прилипает. Покрытие безопасно при нагревании до высоких температур и не содержит в составе политетраф..
1 745,00 MDL
Aprinzător piezo Handheld MSR
Aprinzător piezo MSR Handheld Piezo Ignitor — este proiectat pentru aprinderea arzătoarelor portabile cu gaz.Caracteristici:Dispune de o fiabilitate sporită în comparație cu sistemele de aprindere încorporate.Elementul de aprindere este ascuns în interiorul tubului metalic, practic invulnerabil la i..
310,00 MDL
Set veselă de camping Quick Solo System MSR
Set veselă MSR Quick Solo System — unul dintre cele mai compacte și mai ușoare, orientate spre pregătirea rapidă a hranei simple pentru o singură persoană. Vasul este din aluminiu anodizat, cana din oțel inoxidabil cu izolație termică.Dimensiuni: 17,2 x 9,5 cm.Ingrediente: oală de aluminiu de 1,3 li..
1 295,00 MDL
Rezervor de apă Dromedary 4L MSR
Rezervor apă MSR Dromedary Bags 4L — din Cordura® 500 și Cordura® 1000-Denier, cu rezistență la uzură, în interior acoperite cu poliuretan alimentar. Transportul inclusiv a apei congelate și fierbinți. Echipat cu un capac de 3 în 1, care facilitează încărcarea și consumul de apă, precum și găuri și ..
1 190,00 MDL
Rezervor de apă Dromedary 10L MSR
Rezervor apă MSR Dromedary Bags 10L din Cordura® 500 și Cordura® 1000-Denier, cu rezistență la uzură, în interior acoperite cu poliuretan alimentar. Transportul inclusiv a apei congelate și fierbinți. Echipat cu un capac de 3 în 1, care facilitează încărcarea și consumul de apă, precum și găuri și o..
1 395,00 MDL
Arzător gaz de camping Pocket 2 MSR
Burner MSR Pocket Rocket 2 — cântărește acum doar 73 de grame, are dimensiuni compacte. Datorită tuturor acestor lucruri, se poate încadra cu ușurință într-o geantă sau chiar doar în buzunar. Protecția împotriva vântului WindClip ™ protejează flacăra de rafalele ușoare ale vântului. Noul sistem de t..
1 230,00 MDL
Set veselă de camping Trail Lite Duo System MSR
Set veselă MSR Trail Lite Duo SystemCratiță cu mâner detasabil și capac: 1.3 lTermo-cană cu capac: 0.37 lMaterial: cratița — aluminiu; farfurii — polipropilenă , cani — oțel inoxidabilGreutate: 613 gDimensiuni în stare ambalată (LxL): 14×15.9 cmCuloare: negru/verde/albastruSpecificațiiPliere compact..
2 155,00 MDL
Set de ancore pt. cort Sand/Snow MSR
Accesoriu MSR Sand/Snow Stake Kit — un set de 4 ancore pentru instalarea unui cort, atunci când nu există posibilitatea de a folosi cârligele.Caracteristici:Ancorele pot fi umplute cu nisip, zăpadă sau chiar pietre.Materialul super puternic și designul bine gândit oferă o forță de reținere mult mai ..
610,00 MDL
Prelată Rendezvous 200 Wing MSR
Cortul este conceput pentru organizarea unui fel de salon. Va proteja bine de soare, ploaie și vânt. Proiectat pentru 6-12 persoane. Destul de ușor pentru a fi purtat în rucsac de către o singură persoană.Cortul are 7 puncte de ancorare pentru stabilitatea în timpul vântului. Pentru instalare, puteț..
10 150,00 MDL
Arzător gaz de camping WindBurner Group System CV2 MSR
MSR WindBurner Group System CV2 — модификация MSR Windburner рассчитана на 2-4 человек. Газовый баллон соединяется с системой благодаря эластичному шлангу в металлической оплетке, что в совокупности с раскладными, широко расположенными ножками положительно влияет на устойчивость системы.Система позв..
5 490,00 MDL
Atelă reparare bara cortului MSR
Ремонтная трубка для дуг палатки MSR Pole Repair Splint Small поможет соединить дугу и продолжить отдых на природе, не прекращая свое путешествие из-за поломанной дуги.ParticularitățiПредназначены для стандартных дуг большинства одно-, двух-, и трехместных палатокCaracteristiciРазмеры — 13 ммMarcaMS..
250,00 MDL
Presă de cafea de drumeţie WindBurner 1.8L MSR
Accesoriu MSR Coffee Press— va permite să vă bucurați de cafeaua preparată în natură și chiar și sus pe munte.Caracteristici:Se compune dintr-un capac cu un piston. Filtrul din oțel inoxidabil este suficient de dens pentru a nu se rupe și a nu se uza în urma utilizării prelungiteO garnitură flexibil..
720,00 MDL
Presă de cafea de drumeţie Reactor 1L MSR
Accesoriu MSR Coffee Press— va permite să vă bucurați de cafeaua preparată în natură și chiar și sus pe munte.Caracteristici:Se compune dintr-un capac cu un piston. Filtrul din oțel inoxidabil este suficient de dens pentru a nu se rupe și a nu se uza în urma utilizării prelungiteO garnitură flexibil..
660,00 MDL
Cratiţă de camping WindBurner MSR
Кастрюля MSR WindBurner Stock Pot изготовлена из сплава анодированного алюминия — современного легкого и прочного материала, стойкого к коррозии, не содержащего вредных для здоровья веществ BPA, BPS, PVC и фталатов. Данная кастрюля имеет теплообменник, увеличивающий эффективность нагрева содержимого..
2 770,00 MDL
Bol de camping Alpine Nesting Med MSR
Bol MSR Alpine Nesting Bowl Med ușor și practic, din oțel inoxidabil.Greutate redusă, durabilitate și caracter practic.Poate fi utilizat ca recipient pentru încălzirea hranei pe arzătoare turistice sau plite.Chiar și după mai multe sezoane turistice, bolul rămâne ca nou.140 x 55 mm;Volum: 800 mlGreu..
290,00 MDL
Aşternut sub cort Universal 3 MSR
Подстилка под палатку MSR Universal 3 Regular защищает дно палатки от влаги, грязи и механических повреждений. Совместная для использования вместе с палатками Elixir 3, Thru Hiker Mesh House 3, Mutha Hubba, FreeLite 3, Carbon Reflex 3. Можно использовать также в качестве тента. Надежная и удобная в ..
1 430,00 MDL
Aşternut sub cort Universal 1 MSR
Подстилка под палатку MSR Universal 1 Regular защищает дно от влаги, грязи и механических повреждений. Совместима с моделями палаток Hubba, FreeLite 1, Carbon Reflex 1. Можно использовать также в качестве тента. Надежная и удобная в использовании.ParticularitățiПодходит для моделей палатки Hubba, Fr..
990,00 MDL
Cuie de cort Blizzard Stake Kit MSR
Колышки MSR Blizzard Stake Kit из алюминия. Предназначены для песка или снега. Удобная форма с перфорацией и петля для вытягивания из земли. Контрастный цвет обеспечивает хорошую видимость даже в сумерках.ParticularitățiПрочный и долговечныйНе поддается коррозииС-образная форма препятствует деформац..
595,00 MDL
Presă de cafea de drumeţie WindBurner 1.0L MSR
Accesoriu MSR Coffee Press— va permite să vă bucurați de cafeaua preparată în natură și chiar și sus pe munte.Caracteristici:Se compune dintr-un capac cu un piston. Filtrul din oțel inoxidabil este suficient de dens pentru a nu se rupe și a nu se uza în urma utilizării prelungiteO garnitură flexibil..
660,00 MDL
Set vase de camping Alpine 2 MSR
Set vase MSR Alpine 2 Pot Set — din 2 cratițe fără mânere și 1 capac, care poate fi folosit ca o tigaie și boluri. De asemenea, kitul include un mâner detașabil. Fabricat din oțel inoxidabil durabil, astfel încât poate fi folosit chiar și în cele mai dure condiții meteorologice. Perfect pentru un pi..
1 540,00 MDL
Arzător gaz de camping Reactor 1.7L MSR
Arzător MSR Reactor 1.7L —  nu este doar un arzător de gaz, ci un set întreg pentru gătit, care constă dintr-un reactor arzător cu gaz și un recipient de 1,7 litri. MSR Reactor Stove 1.7 este unul dintre cele mai puternice sisteme de gătit din timpul nostru. Reactorul arzător MSR este filetat. Poate..
6 980,00 MDL
Aşternut sub cort Universal 2 MSR
Подстилка под палатку MSR Universal 2 Regular защищает дно палатки от влаги, грязи и механических повреждений. Совместная для использования вместе с палатками Hubba Hubba, FreeLite 2, Carbon Reflex 2, Access 2, Thru Hiker Mesh House 2. Можно использовать также в качестве тента. Надежная и удобная в ..
1 220,00 MDL
Perie de vase Alpine MSR
Perie MSR Alpine Dish Brush/Scraper — o perie rigidă pentru curățarea rapidă a depunerilor și muchii ascuțite pentru finisare până la curățarea completă.Specificațiile produsului:Lama rotundă din plastic a răzuitorului are aceeași rază ca și coturile interne ale veselei MSR, ceea ce permite cu o miș..
230,00 MDL
Cort Elixir 2 MSR
Verde
MSR® Elixir™ 2 este un cort de 3 anotimpuri pentru doua persoane avand un raport greutate/spatiu util foarte bun. Cel mai bun pret in categoria sa raportat la calitate si performante, recomandat celor conditionati de buget.CaracteristiciStructura de rezistență realizată cu 3 bețe din aluminiuTenda e..
7 890,00 MDL
Filtru de apă GGP MSR
MSR GGP Filter Replacement — фильтр для воды изначально разработан для нужд военнослужащих, работающих в полевых условиях. Фильтр очищает сильно загрязнённую от механических загрязнений, микроплатика, бактерий, простейших и вирусов воду. Просто повесьте его, пока вы занимаетесь своими делами в базов..
5 330,00 MDL
Farfurie de drumeţie DeepDish MSR
Albastru
Farfurie MSR DeepDish Bowl — trainică, confortabilă, adâncă, din polipropilenă. Perfect atât pentru supe, cât și pentru felul doi.Caracteristici:Cântărește mai puțin decât orice farfurie turistică metalică.Ușor de curățat (acasă le puteți spăla într-o mașină de spălat vase)Pot rezista la temperaturi..
230,00 MDL
Filtru de cafea MugMate MSR
Filtru MSR MugMate Coffee/Tea Filter — comod, nu poluează mediul, poate fi folosit de nenumărate ori. Vă va ajuta să preparați rapid o ceașcă de cafea sau ceai.Caracteristici:Profil redus, filtrul poate fi stocat în orice cană sau ceașcă.Greutate: 28 gr.Fabricat în Germania..
595,00 MDL
Accesoriu Night Glow Zipper Pulls MSR
Accesoriu MSR Night Glow Zipper Pulls — set de bucle pe glisor pentru un fermoar care strălucesc în întuneric.Include 2 buc...
250,00 MDL
Cort Hubba Hubba NX 2 MSR
Verde
MSR Hubba Hubba NX 2 Green - cel mai popular cort pentru două persoane care a câștigat numeroase premii. Nu necesită întindere în timpul instalării. Ultra ușor, cu mult spațiu de locuit pentru două persoane. Două intrări largi StayDryTM cu protecție împotriva ploaie în interiorul cortului. Doua vest..
11 900,00 MDL
Arzător gaz de camping WindBurner Combo System CV2 MSR
MSR WindBurner Combo System CV2 — комбинированная система состоящая из горелки, кастрюли, сковороды и съемной ручки. Прочное керамическое покрытие защищает от пригорания и позволяет легко чистить посуду. Днище кастрюли и сковороды имеет кольцо специальной формы, которое улучшает тепловую эффективнос..
7 390,00 MDL
Set de cuie Minigroundhog Stake Kit V2 MSR
Набор кольев MSR Minigroundhog Stake Kit V2 — это уменьшенная версия популярных колышек Groundhog. Позволяет сэкономить вес, не уступая оригиналу по характеристикам. Благодаря Y-образному сечению колышка, он легко загоняется, а также хорошо удерживается в разных типах почвы. Изготовлен из самого про..
495,00 MDL
Set de cuie Groundhog MSR
Set cuie MSR Groundhog Stake Kit — unul dintre cele mai populare modele.Caracteristici:Construcția sub formă de Y permite o penetrare și o retenție mai bună în orice tip de sol.Concepute din aluminiu de seria 7000, cârligele sunt foarte ușoare și durabile.Buclele din cordon reflectorizant la capătul..
535,00 MDL
Горелка MSR Pocket Rocket Deluxe MSR
Горелка MSR Pocket Rocket Deluxe выполняет функцию полноценной плиты в невероятно эффективной форме. Практически незаметная в рюкзаке в сложенном виде. Эта усовершенствованная модель PocketRocket обладает превосходными функциями, включая регулятор давления, который поддерживает горение даже в холодн..
1 950,00 MDL
Sistem de hidratare de drumeţie Platypus Platy Bottle – 2.0L w/ Closure Cap – Clear MSR
Platy Bottle este un rezervor robust, flexibil și compact de 2 litri.Caracteristici:Foarte flexibil — poate fi rulat într-un tub și împachetat în cel mai mic buzunar.Foarte ușor — mai ușor decât cele din oțel și aluminiu.Nu absoarbe mirosurile, nu distorsionează gustul lichidului, menține lichidul p..
410,00 MDL
Set tacâmuri de camping Titan MSR
Set lingură-furculiță MSR TitanSet de tacâmuri ultraușoare confecționate din titan.Deosebit de rezistente.Tacâmurile (furculița și lingura) se livrează cu un inel confecționat din cablu cu prindere/desprindere la capete prin înșurubare. In acest fel tacâmurile se pot ține împreună pe toată durata tr..
760,00 MDL
Filtru de apă Guardian Gravity Purifier MSR
MSR Guardian Gravity Purifier — фильтр для воды изначально разработан для нужд военнослужащих, работающих в полевых условиях. Фильтр очищает сильно загрязнённую от механических загрязнений, микроплатика, бактерий, простейших и вирусов воду. Просто повесьте его, пока вы занимаетесь своими делами в ба..
6 890,00 MDL
Şnur reflectorizant отражающей веревки MSR Reflective Utility Cord Kid MSR
Set coardă reflectivă MSR Reflective Utility Cord Kid — set de frânghie ușoară cu un diametru de 3 mm cu proprietăți de reflexie ridicate și patru dispozitive de întindere vă vor ajuta să rezolvați multe probleme în timpul unei drumeții.Caracteristici:Un cablu subțire care este suficient de puternic..
660,00 MDL
Cort Elixir 3 MSR
Verde
MSR Elixir 3 Grey — трёхместная свободностоящая палатка. Большое внутреннее пространство позволяет комфортно разместить три человека.Обеспечивает максимум пространства: два больших тамбура и 2 входа для удобного доступа в палатку. Площадь пола позволяет разместить 3 коврика шириной 51 см.Две большие..
9 900,00 MDL
Filtru de apă MiniWorks EX MSR
MSR MiniWorks EX — компактный и удобный в обслуживании фильтр для воды. Отлично подходит как для однодневных походов, так и для продолжительных путешествий. Долгий срок службы: прочный керамический элемент будет фильтровать воду годами. Для восстановления рабочих характеристик фильтра его можно чист..
3 280,00 MDL
Rezervor de apă Dromedary 6L MSR
Rezervor de apă MSR Dromedary Bags 6L deosebit de solid.Pentru economisirea spatiului este complet pliabil atunci cand este gol.Este confectionat dintr-o tesatura extrem de dura pe care s-a laminat un film de poliuretan alimentar.Poate stoca lichide fierbinti sau complet inghetate.Excelent pentru ca..
1 295,00 MDL
Cort Access 3 MSR
Portocaliu
Cort MSR Access 3 — cel mai bun cort de trei persoane pentru campingul de iarnă, care vă permite să efectuați confortabil excursii de iarnă în backcountry fără a fi nevoie să transportați un cort de alpinism greu. Cald, ușor și durabil, este perfect pentru schiorii, snowboarderii și drumeții care au..
21 500,00 MDL
Arzător gaz de camping WindBurner Duo System MSR
Arzător MSR WindBurner Duo System — este rapid și eficient pentru 2 persoane. Volumul vasului este de 1,8 litri. Avantajul său principal este că, datorită conexiunii furtunului cu cilindrul, putem întotdeauna încălzi cilindrul în timpul gătitului, care este răcit tot timpul. Datorită designului inte..
5 100,00 MDL
Cort Elixir 4 MSR
Verde
MSR Elixir 4 Green — un cort ușor îmbunătățit pentru patru persoane, copie mare a modelului Elixir 2 și 3. Ușor de montat și are o construcție destul de robustă. Spre deosebire de multe corturi din această clasă, acesta stă liber fără un cort interior. Ușile mai mari sunt mai convenabile, iar vestia..
12 590,00 MDL
Cort Access 2 MSR
Portocaliu
Cort MSR Access 2 — cort dublu ușor și rezistent pentru orice vreme de la producătorul american MSR.Caracteristica principală a seriei Access este carcasa, de la renumitul producător de arcuri de carbon, Easton Cyclone, realizată din fibră de sticlă multidirecțională folosită în mod obișnuit în indu..
19 400,00 MDL
Cort Hubba NX 1 MSR
Verde
Cort MSR Hubba NX 1 — o nouă variație a temei celui mai bine vândut cort, cortul este super ușor pentru o singură persoană de la MSR®. Față de predecesorul său, Hubba™ NX este și mai ușor (doar 1,12 kg!), mai mult material în cortul interior (ceea ce face cortul „mai călduros”), de asemenea au fost ..
10 900,00 MDL
Tigaie de camping Ceramic Skillet MSR
MSR Ceramic Skillet — туристическая сковорода с антипригарным покрытием Durable Fusion® является незаменимым предметом в арсенале любого шеф-повара на свежем воздухе. Эта легкая алюминиевая сковорода идеально подходит для жарки, блинов, бекона и других изысканных блюд на природе. Покрытие также не с..
1 335,00 MDL
Set vase de camping Ceramic 2 MSR
Set vase MSR Ceramic 2 Pot SetMSR® Ceramic 2-Pot Set este format din două vase premium, confectionate din aluminiu, acoperite la interior cu un strat neaderent din ceramică. Gătitul devine o plăcere iar curățarea este foarte ușoară. Se împachetează într-un volum foarte mic. Se poate completa cu farf..
2 255,00 MDL
Fund de tăiat pt. camping Alpine Deluxe MSR
Placă pentru tăiat MSR Alpine Deluxe Cutting Board sub forma unei coperți de carte pentru turnarea ușoară a alimentelor într-un castron. Este foarte durabilă, trainică și compactă.Caracteristici tehnice:sub formă de copertă de carteușor de transportatfără unghiuri ascuțiteMaterial: plastic alimentar..
270,00 MDL
Cratiţă de camping Ceramic 1,3L MSR
MSR Ceramic 1,3L — керамическая кастрюля с антипригарным покрытием подходит для приготовления самой разнообразной пищи на 2-3 человек.в походных условиях. Кастрюлю легко мыть, изнутри к ней ничего не прилипает. Покрытие безопасно при нагревании до высоких температур и не содержит в составе политетра..
1 640,00 MDL
Rezervor de apă DromLite 6L MSR
Recipient pentru apă MSR DromLite 6L — de înaltă capacitate, se îndoaie până la dimensiunea capacului.Caracteristici:Asigură economia greutății, permițându-vă să vă mișcați rapid. Remanufacturat din pelicule trainice și cusături sudate cu sudură RF, asigură durabilitate sigură.În interior, izolația ..
1 090,00 MDL
Lingură de drumeţie Alpine V2 MSR
MSR Alpine Spoon V2 — универсальная, компактно складываемая, большая ложка, которая в походных условиях легко заменит половник.ParticularitățiMaterial - plasticРазмер — 15.2 x 6.1 x 3.3 смВес — 30 гMarcaMSR - un cunoscut producător de articole sportive care produce echipamente pentru alpiniștii prof..
250,00 MDL
Cort Elixir 1 MSR
Verde
Cort MSR Elixir 1 — cel mai încăpător cort turistic de o persoană din clasa sa.Caracteristici:Acces rapid la cort prin intrarea StayDryTM, ce împiedică pătrunderea de umezeală din cortul exterior.Vestibulul foarte mare vă permite să plasați o cantitate mare de echipamente.Raft-suspensie built-in pen..
5 990,00 MDL
Lipsă stoc
Frânghie de rufe turistică Dry Line Kit MSR
Frânghie de rufe turistică MSR Dry Line Kit — pentru uscarea echipamentului umed sau ud de ploaie în condiții de teren. Include câteva cârlige pentru confort.Caracteristici:o frânghie trainică din nailonelemente reflectorizantecârlige incluseinstalare convenabilă și rapidălungime: 365cmgreutate: 40g..
325,00 MDL
Află mai multe despre produsele marca MSR în magazinul online Dame.md