0

Isolon

Saltea de yoga Asana Isolon
Saltea yoga Isolon Yoga AsanaSaltea sport pentru aerobic, yoga, fitness, pilates. Caracteristica principală este adăugarea unor componente de cauciuc speciale (în special spumă SVA), datorită cărora salteaua nu alunecă pe nici o suprafață lucioasă și umedă. Rezistent la uzură.Numărul de straturi: 1M..
590,00 MDL
Lipsă stoc
Saltea plajă Decor Isolon
Saltea plajă Isolon Decor, maro-portocaliuUn singur strat, duplicat cu un film cu desen.Dimensiune: 1800 x 550 x 8 mm.Material: spumă de polietilenăEste indispensabilă în timpul drumețiilor, excursiilor și pescuitului.Nu lasă pătrunderea frigului si căldurii, nu absoarbe umezeala, este rezistent la ..
175,00 MDL
Lipsă stoc
Saltea Yoga Master Isolon
Covoraș Isolon Yoga Master  — ușor, cu calități excelente „antiderapant”, acest covor nu te va lăsa indiferent. Suprafața acestui covor pe ambele părți are o structură reflexă, care oferă proprietăți antiderapante. Acest covor este potrivit pentru yoga, aerobic și fitness. Fabricat din spumă Isolon ..
335,00 MDL
Lipsă stoc
Saltea Decor Olimpic Isolon
Saltea Isolon Decor Olimpic — cu un strat, laminată, universală pentru sport și recreere în aer liberFoarte moale și ușoară, elastică și ecologică, practicăAre proprietăți excelente de izolare termicăUșor de curățatRezistentă la dezinfectanți, nu se distruge la acțiunea apei sărateMaterialul produsu..
175,00 MDL
Nou
Lipsă stoc
Covoraş turistic Camping 8 Isolon
Covoraș turistic Isolon Camping 8Fabricat din material igienic și ecologic ISOLON. Moale, ușor și elastic. Nu lasă să pătrundă frigul si umezeala, nu absoarbe umezeala, nu putrezește, nu are miros, este ușor de curățat. Ideal pentru recreere în aer liber. Are o dimensiune compactă în formă pliatăNu ..
0,00 MDL
Află mai multe despre produsele marca Isolon în magazinul online Dame.md