0

Încălţăminte

Alb
DURABILITYTehnologie care asigură o durabilitate mai mare a tălpii, datorită cauciucului de înaltă rezistență, care întârzie uzura prin abraziune, prelungind astfel viața utilă a încălțămintei.VTSSistem de ventilație care permite intrarea și ieșirea aerului din încălțăminte, menținându-se temperatur..
599,00 MDL
Uscător de încălțăminte Dryer Bags..
290,00 MDL
Branțuri Anatomic Comfort..
280,00 MDL
Branțuri Outdoor 3D..
665,00 MDL
Branțuri Play 3D..
665,00 MDL
Negru / Galben
Bocanci bărbați La Sportiva G2 SM — bocanci dubli pentru altitudine cu sistem Boa. Extrem de calde, duble, au fost dezvoltate de către La Sportiva împreună cu alpinistul italian Simone Moreau. Este o alegere ideală pentru ascensiunea montană extremă și pentru cei care trebuie să lucreze mult timp la..
12 990,00 MDL
Gri / Rechin
Maro Întunecat / Maro Întunecat
Adidașii Asolo Falcon GV Lth grey/shark — un nou model de încălțăminte puternici pentru bărbați de drumeție din seria A-Fast. Partea superioară este realizată din piele întoarsă Gore-Tex Extended Comfort Footwear. Talpa exterioară, dezvoltată de Vibram, constă din protecție TPU în partea din față, s..
4 590,00 MDL
Gri
Gri / Roz-Gri
Gri / Bronz
Recomandat pentru: drumeții ușoare și drumeții care au nevoie de ușurință și confort, cu un design captivant. Superete rezistente la apă și cordura oferă protecție și confort în timp ce încălțămintea Gore-Tex Extened Comfort garantează impermeabilitate și respirabilitate. Pachetul pentru talpa exter..
3 950,00 MDL
Moca / Padure Verde
Manșeta are trei cârlige pentru a permite o protecție și mai mare a gleznei și o stabilitate a piciorului. Partea superioară robustă este realizată dintr-o singură bucată de piele hidrorefugătoare de 2,8 mm. Căptușeala GORE-TEX garantează că cizma este impermeabilă și respirabilă, talpa Vibram Impac..
7 190,00 MDL
Gerberă
Gheaţă Albastră
Recomandat pentru: drumeții ușoare și plimbări de vară - iarnă. Drumeții rapide pe teren mixt, sporturi multiple și călătorii. Prezinta o parte superioara din piele intoarsa rezistenta la apa care ofera lejeritate, protectie, confort si performanta, in timp ce captuseala Gore-Tex Extended Comfort Fo..
3 290,00 MDL
Gri / Grafit
Adidași pentru bărbați Asolo Apex GV MM Grey – încălțăminte clasică, fiind numită și pentru drumeție, care de obicei este folosită pentru a ajunge la începutul traseelor de alpinism sau escaladă. Necesită fixare și susținere precisă a piciorului, are protecție împotriva terenului stâncos. Poate fi f..
3 890,00 MDL
Negru / Acva
Pantof ușor, minimalist, dedicat lumii curselor pe cer și competițiilor verticale.Upper:Soft EVA combined with breathable mesh + internal gaiter + microfibre reinforcements + external high frequency skeleton combined to single meshlining:Non-slip meshMidsole:Injected MEMlex EVA with Endurance Platfo..
2 390,00 MDL
Negru / Galben
Negru / Boabe de Goji
Sangrie / Soarele Hawaiian
Karacal este pantoful de antrenament dedicat utilizărilor de trail running, Karacal este conceput pentru antrenamentul prelungit off-road pe distanțe medii și lungi și este perfect pentru recuperarea după cursă datorită potrivirii sale excepționale de confort și respirabilității ridicate. Gulerul co..
3 190,00 MDL
Gri
Albastru Marin
Sandale JOMA - BOAT JR 2212 GREY..
599,00 MDL
Lime / Mimoză
Recomandat pentru: alpinism clasic, drumeții dure. Pielea de piele de căprioară rezistentă la apă și căptușeala Schoeller Soft Shell oferă lejeritate, susținere și rezistență la abraziune, în timp ce căptușeala Gore-Tex Performance Comfort Footwear garantează impermeabilitatea și respirabilitatea. T..
5 590,00 MDL
Gri / Pârâul Verde
Gri / Ceață Albastră
Recomandat pentru: drumeții ușoare și drumeții care au nevoie de ușurință și confort cu un design captivant. Superă rezistentă la apă și Cordura oferă protecție și confort, în timp ce încălțămintea Gore-Tex Performance Comfort garantează impermeabilitate și respirabilitate. Pachetul tălpii exterioar..
4 970,00 MDL
Maro Întunecat / Maro
Grafit / Bronz
Recomandat pentru: drumeții ușoare și drumeții care au nevoie de ușurință și confort cu un design captivant. Superă rezistentă la apă și Cordura oferă protecție și confort, în timp ce încălțămintea Gore-Tex Performance Comfort garantează impermeabilitate și respirabilitate. Pachetul tălpii exterioar..
4 970,00 MDL
Grafit / Oază Verde
Recomandat pentru: Cizme ușoare și agile, concepute pentru abordări tehnice și drumeții de o zi. Prezentă o căptușeală din piele intoarsă rezistentă la apă și Căptușeală Gore-Tex Extended Comfort Footwear care garantează impermeabilitate și respirabilitate. Talpa intermediară Eva termoformată mono-d..
4 300,00 MDL
Negru / Verde
Recomandat pentru: Utilizare tehnică pe terenuri de mare altitudine și gheață. Pielea Perwanger rezistentă la apă dintr-o bucată oferă protecție și confort, în timp ce căptușeala Gore-Tex Insulated Comfort Footwear garantează izolație, impermeabilitate și respirabilitate. Pachetul tălpii exterioare..
7 990,00 MDL
Negru / Galben
Șireturi La Sportiva Approach Laces 173 cm — șireturi de înaltă calitate, fiabile, potrivite pentru adidași și espadrile de escaladă. Materialele sintetice vă vor servi pentru o lungă perioadă de timp, șireturile rezistă la sarcini grele, la efectele vremii și umiditate.Caracteristici:lungime — 173 ..
65,00 MDL
Maro de Bază
Recomandat pentru: drumeții ușoare și drumeții care au nevoie de ușurință și confort cu un design captivant. Fața din piele Perwanger rezistentă la apă oferă protecție și confort, în timp ce încălțămintea Gore-Tex Performance Comfort garantează impermeabilitate și respirabilitate. Pachetul tălpii ex..
5 390,00 MDL
Gri / Bronz
Recomandat pentru: Plimbări cu rachete de zăpadă și iarnă, drumeții cu vreme nefavorabilă. Planul său de piele de căprioară rezistent la apă și nailonul de înaltă tenacitate oferă confort, protecție și stabilitate; căptușeala Gore-Tex Insulated Comfort Footwear garantează izolarea și impermeabilitat..
4 990,00 MDL
Maro
Bocanci Asolo Bajura NBK GV marrone — классический треккинговый ботинок из толстого, высококачественного нубука с кожаной подкладкой и мембраной Gore-Tex. Рекомендуемое использование — многодневные треккинговые маршруты в высокогорье, маршруты вне подготовленных троп.ParticularitățiШнуровка Micro Pu..
5 490,00 MDL
Grafit / Maro
Recomandat pentru: Drumeții ușoare și plimbări de vară - iarnă. Ușurință, flexibilitate și confort: acestea sunt cuvintele cheie. Partea superioară din piele de căprioară rezistentă la apă și gulerul Schoeller Soft Shell oferă protecție, confort și libertate de mișcare, în timp ce căptușeala Gore-Te..
3 990,00 MDL
Gri
Șireturi La Sportiva Mountain Running Laces 107 cm — șireturi de schimb pentru bocanci din seria de încălțăminte pentru alergare montană.Caracteristici:Rezistență mare la uzurăDurabileLungime — 107 cm..
40,00 MDL
Gri Carbon / Flacără
Falkon Low este alegerea perfectă pentru utilizarea de zi cu zi și pentru alergare sau mers pe jos. Partea superioară confortabilă cu zero puncte de compresie garantează confort maxim chiar și după o utilizare zilnică îndelungată. Inserțiile din microfibră, vârful din cauciuc și stabilizatorul călcâ..
1 550,00 MDL
Buzz Transă / Polen Fals
Oază Verde / Verde Fumuriu
Recomandat pentru: Cizme ușoare și agile, concepute pentru abordări tehnice și drumeții de o zi. Modelul decoltat al familiei Eldo prezintă un Partea superioară din poliester tehnic fără cusături și căptușeală Gore-Tex Extended Comfort Footwear care garantează impermeabilitate și respirabilitate. Ta..
3 590,00 MDL
Albastru Marin / Roșu
DURABILITYTehnologie care asigură o durabilitate mai mare a tălpii, datorită cauciucului de înaltă rezistență, care întârzie uzura prin abraziune, prelungind astfel viața utilă a încălțămintei. Informații tehniceTip de sanda: curele..
599,00 MDL
Grafit
Grafit / Bronz
Recomandat pentru: drumeții ușoare și drumeții care solicită ușurință și confort cu un design captivant. În piele de căprioară rezistentă la apă și căptușeală Cordura oferă protecție și confort, în timp ce încălțămintea Gore-Tex Extened Comfort garantează impermeabilitate și respirabilitate. Pachet..
3 950,00 MDL
Azur / Mimoză
Recomandat pentru: alpinism tradițional, drumeții solicitante și via ferrata. Facea din piele de căprioară rezistentă la apă și Schoeller Soft Shell oferă ușurință și rezistență la abraziune. Căptușeala Gore-Tex Performance Comfort Footwear garantează impermeabilitate și respirabilitate. Talpa inter..
4 950,00 MDL
Morun
Recomandat pentru: greutate ușoară ideală pentru drumeții, nopți de weekend și drumeții de o zi. Drumeții rapide pe teren mixt, sporturi multiple și călătorii. Prezintă o căptușeală din piele de căprioară și poliester rezistentă la apă, oferind ușurință, protecție, confort și performanță, în timp ce..
3 590,00 MDL
Albastru Întunecat
Acum, construite cu PrimaLoft® Silver Insulation Luxe reciclată și un exterior reciclat Pertex® Quantum, cizmele Cirrus Hut actualizate Rab sunt ușoare, confortabile și mai bune pentru planetă.După un zi cu pantofi de alpinism, bocanci de alpinism sau bocanci de schi, cizmele Cirrus Hut oferă un coc..
995,00 MDL
Nuc Întunecat
Morun
Confecționați cu un material exterior Pertex® Quantum 100% reciclat, căptușit cu un fleece moale periat și umplut cu puf reciclat, acești papuci sunt ultra-calzi și protejează împotriva intemperiilor. Papucul clasic de Down Hut Rab a fost reimaginat cu materiale mai durabile. Umpluți cu 700FP, puf 1..
890,00 MDL
Verde de Clorit
Cetate
Acești papuci ușori sunt confecționați din lână din shearling Polartec® Thermal Pro® și au o talpă flexibilă anti-alunecare.Perfect pentru căptușeala în jurul cabanelor de munte cu curenti de aer sau pentru nopțile reci la acasă lângă foc, ghetele Outpost Hut sunt un remediu pentru degetele reci. Co..
790,00 MDL
Grafit / Roșu
Recomandat pentru: drumeții cu rucsac, drumeții pe terenuri tehnice, drumeții pe distanțe lungi. În piele de căprioară rezistentă la apă și Scholle Soft Shell în zona gulerului oferă confort, protecție și libertate de mișcare, în timp ce căptușeala Gore-Tex Performance Comfort Footwear și pielea de ..
6 290,00 MDL
Fucsie
Sandale LAND..
349,00 MDL
Lână / Bej
Botine Asolo Myria GV wool/beige — pentru plimbări zilnice. Cu tăietura ridicară, din nubuc natural cu grosimea de 1,6 mm. Căptușeală Gore-Tex®, impermeabilă și respirabilă. Talpa exterioară este fabricată din cauciuc Vibram® pentru durabilitate sporită și ușoară. Sistem clasic de șireturi.Particula..
3 590,00 MDL
Negru / Galben de Siguranță
Recomandati pentru: încălțăminte de drumeție decoltată pentru ambalaj rapid și drumeții rapide, excelenți pe terenuri accidentate. Fața din poliester întărită cu material TPU oferă protecție și confort în timp ce căptușeala Gore-Tex Extended Comfort Footwear garantează impermeabilitatea și respirabi..
3 690,00 MDL
Gri Carbon / Arțar
Gri Carbon / Măr Verde
Stream este o cizmă de drumeție rapidă, cu tăietură medie, pentru o nouă generație de drumeții. Adoptă soluții care fac parte din ADN-ul montan al La Sportiva, combinând tehnologiile și conceptele derivate din categoriile Mountain Running și Mountain pentru a crea un pantof versatil, impermeabil și ..
4 990,00 MDL
Negru / Argintiu
Atenție, au mai rămas doar următoarele mărimi: 42; 42,5; 45Bocanci pentru ture montane și trekking de altitudineCaracteristiciConfecționați din piele 2,4 mm impermeabilă Perwanger, oferă o durabilitate maximă.Limba bocancului este alcătuită din două părți: cea interioară oferă confort fiind moale, c..
5 190,00 MDL
Grafit
Recomandat pentru: Drumeții ușoare și plimbări de vară - iarnă. Ușurință, flexibilitate și confort: acestea sunt cuvintele cheie. Partea superioară din piele de căprioară rezistentă la apă și gulerul Schoeller Soft Shell oferă protecție, confort și libertate de mișcare, în timp ce căptușeala Gore-Te..
3 690,00 MDL
Teal Indian
Recomandat pentru: drumeții cu rucsac, drumeții pe terenuri tehnice, drumeții pe distanțe lungi. În piele de căprioară rezistentă la apă și Scholle Soft Shell în zona gulerului oferă confort, protecție și libertate de mișcare, în timp ce căptușeala Gore-Tex Performance Comfort Footwear și pielea de ..
6 290,00 MDL
Gri / Bronz
Recomandat pentru: Plimbări cu rachete de zăpadă și iarnă, drumeții cu vreme nefavorabilă. Planul său de piele de căprioară rezistent la apă și nailonul de înaltă tenacitate oferă confort, protecție și stabilitate; căptușeala Gore-Tex Insulated Comfort Footwear garantează izolarea și impermeabilitat..
4 990,00 MDL
Grafit / Bronz
Botine Asolo Drifter GV EVO graphite/black — botine de munte ușoare, rezistente, au material rezistent la uzură în zona degetelor. Membrana Gore-Tex nu permite udarea botinelor și, în același timp, oferă proprietăți excelente de respirație. Conceput pentru drumeții și călătorii scurte cu un rucsac m..
4 970,00 MDL
Gri / Teal Indian
Zolpan Cendre / Zolpan Cendre
Recomandat pentru: Cizma are combinația ideală de durabilitate și confort de lungă durată care o fac perfectă pentru trasee și plimbări de vară. Apa - partea superioară rezistentă din piele de căprioară oferă protecție și confort, în timp ce căptușeala Gore-Tex Extended Comfort Footwear garantează i..
4 590,00 MDL
Negru
Sandale LAND..
349,00 MDL
Roz
Sandale ISLAND..
299,00 MDL
Coral
Negru / Auriu
Albastru Marin / Roz
Slapi în stil spatulă, cu o curea largă de umăr, pentru a pune și a dezlipi ușor și confortabil. Talpa are o gravare clara care previne alunecarea...
349,00 MDL
Negru / Argintiu Întunecat
Recomandat pentru: alpinism tradițional și drumeții solicitante. Piele Perwanger rezistentă la apă dintr-o singură bucată și căptușeală pentru încălțăminte Gore-Tex Performance Comfort care garanteaza impermeabilitatea si respirabilitatea. Talpa intermediară microporoasă cu două densități asigură st..
6 490,00 MDL
Maro de Bază
Botine Asolo Greenwood GV major brown — acesta este un model destul de universal conceput pentru trasee de mai multe zile în munții mijlocii și zona forestieră. Partea superioară din piele durabilă, groasă și premium nu are cusături expuse în zonele critice și, de asemenea, întărite cu o perniță den..
5 390,00 MDL
Negru
Verde de Clorit
Albastru Întunecat
Erica Intensă
Construit acum cu PrimaLoft® Silver Insulation Luxe reciclat și un exterior reciclat Pertex® Quantum, papucii Cirrus Hut actualizați Rab sunt ultraușori, confortabili și mai buni pentru planetă.După un zi cu pantofi de alpinism, bocanci de alpinism sau bocanci de schi, papucii Cirrus Hut oferă o ușu..
895,00 MDL
Buton Roşu / Sânge
Atenție, au mai rămas doar următoarele mărimi: 29, 30, 31, 32, 33, 34, 36, 37, 38Pantofi trekking pentru copii Asolo Enforce GV JR realizate din piele impermeabilă și membrană care respiră Gore-Tex®. Talpa Asolo / Vibram® absoarbe impactul loviturilor și asigură o aderență sigură pe orice suprafață...
2 490,00 MDL
Pârâul Verde / Ceață Albastră
Recomandat pentru: Cizme ușoare și agile, concepute pentru abordări tehnice și drumeții de o zi. Modelul decoltat al familiei Eldo prezintă un Partea superioară din poliester tehnic fără cusături și căptușeală Gore-Tex Extended Comfort Footwear care garantează impermeabilitate și respirabilitate. Ta..
3 590,00 MDL
Sidas Thermic Dryer Plus (EU) — используйте сушку для обуви после занятий спортом. Позволяет высушить мокрую обувь и перчатки всего за несколько часов.CaracteristiciПозволяет высушить мокрую обувь и перчатки всего за несколько часовКомпактная и бесшумнаяПодходит для обуви всех видов и размеровОптима..
1 490,00 MDL
Teal Indian / Galben
Recomandat pentru: greutate ușoară ideală pentru drumeții, nopți în weekend și drumeții de o zi. Drumeții rapide pe teren mixt, multi-sport și călătorii. Are o parte superioară din poliester și microfibră care oferă lejeritate, protecție, confort și performanță, în timp ce căptușeala Gore-Tex Exten..
3 790,00 MDL
Пластырь Sidas Foot Protector изготовлен из запатентованного силиконового геля Silitene®. Пластырь равномерно распределяет давление и уменьшает трение в областях ног, которые наиболее подвержены трению во время катания на лыжах. Это помогает предотвратить появление волдырей и боли, вызванной давлени..
180,00 MDL
Ароматизатор для обуви Sneakerballs Happy Face устраняет сильный запах в спортивной обуви или сумках. Благодаря своим небольшим размерам они могут поместиться в труднодоступных местах, куда освежители средних размеров поместиться не смогут. Каждый шарик содержит TX-3, который блокирует неприятный за..
215,00 MDL
Пластырь Toe Protector изготовлен из запатентованного силиконового геля Silitene®. Используйте для пальцев ног, чтобы предотвратить образование волдырей. Тонкая и незаметная благодаря своей биомеханической конструкции защита очень долговечна, так что вы можете в полной мере наслаждаться своей деятел..
160,00 MDL
Negru / Alb
La Sportiva Laccio Mountain Trango 170 cm – качественные и надёжные шнурки, подойдут для скальной обуви и кроссовок. Синтетические материалы прослужат вам долгое время, шнурки выдерживают большие нагрузки, воздействие погоды и влаги.ParticularitățiШнурок имеет круглое сечениеЗапаянные кончикиВысокая..
75,00 MDL
Salvie
Ocean
Recomandat pentru: Pantof ușor ideal pentru excursii și plimbări urbane. Fața din piele Nubuck rezistentă la apă asigură cel mai bun suport, protecție și confort; căptușeala Gore-Tex garantează impermeabilitate și respirabilitate, în timp ce gulerul din piele oferă confort extrem. Talpa intermediară..
3 980,00 MDL
Alege uşor şi cumpără în siguranţă produse din categoria Încălţăminte în magazinul online Dame.md şi noi le livrăm oriunde în Moldova. Verifică/măsoară produsele la primire. Plata cash sau cu cardul.