0

Haine top

Local
Albastru
Jachetă lungă cu încheietură dublă..
740,00 MDL
Local
Cel mai vândut
Alb
Albastru Deschis
Cămașă cu mânecă lungă semi-ajustată siluetei din țesătură de bumbac pentru bluze cu adaos de elastan. Cămașă cu încheietoare ascunsă cu 8 nasturi și cu guler-tunică răsfrânt. Lungimea mânecii poate fi făcută la ¾ cu ajutorul manșetelor îmbinate care se încheie cu 1 nasture...
660,00 MDL
Local
Fildeş
Jachetă lungă cu încheietură dublă..
740,00 MDL
Local
Negru
Vesta cu o siluetă alungită, semi-adiacentă, cu un guler englezesc din material elastic monofon. Înainte produse cu lacane ascuțite răsturnate și închidere centrală pentru 1 nasture la nivelul taliei, cu buzunare orizontale cu pătură într-un „cadru”...
800,00 MDL
Local
Negru
Denim
Jachetă lungă cu încheietură dublă..
920,00 MDL
Negru
Armată
Denim
Stratul intermediar perfect ușor de munte, ideal pentru mers și alpinism, realizat din fleece elastic Thermic™ cald și absorbant.Versatil și elastic, acest fleece cu fermoar de lungime completă poate fi folosit in toate anotimpurile. Ideal ca strat suplimentar în zilele reci de alpinism de iarnă sau..
1 150,00 MDL
Albastru Narval
Boabe Franceze
Punt tehnic super ușor, care poate fi ambalatFit: Active Mountain - Se potrivește pentru activități cu ritm rapid. Model: Mărimea 10. Înălțime: 5'9"/168cm, bust 35"/89cm Allez Micro Pull-On folosește POLARTEC® Power Grid™, o țesătură ușoară extraordinar de funcțională care captează aerul și elimin..
1 390,00 MDL
Grapefruit Roșu
Stratul intermediar perfect ușor de munte, ideal pentru mers și alpinism, realizat din fleece elastic Thermic™ cald și absorbant.Versatil și elastic, acest fleece cu fermoar de lungime completă poate fi folosit in toate anotimpurile. Ideal ca strat suplimentar în zilele reci de alpinism de iarnă sau..
1 150,00 MDL
Boabe de Saskatoon
Strat de bază versatil Primaloft®/merino expeditionFit: Active Mountain - Se potrivește pentru activitățile cu ritm rapid. Model: Mărimea 10. Înălțime: 5'9"/168cm, bust 35"/89cm Combinând proprietățile remarcabile ale lânii merinos și PRIMALOFT ®, acest strat de bază este conceput pentru utilizare..
1 490,00 MDL
Blueprint
Jacheta Salvo pentru femei este o jachetă softshell cu greutate medie, cu un suport din fleece tip fagure, care oferă un plus de căldură și protecție împotriva intemperiilor, ideală pentru utilizare activă în condiții de frig.Jacheta Salvo pentru femei este o jachetă softshell cu greutate medie, cu ..
2 890,00 MDL
Morun
Această jachetă softshell Matrix™ versatilă, cu șolduri, glugă și coate întărite oferă mobilitate și respirabilitate excelente. Perfectă pentru cățărarile alpine, drumeții și alpinism de vară.Această jachetă softshell ușoară și durabilă, realizată cu material elastic Matrix™, oferă o mobilitate exce..
2 690,00 MDL
Cerneală Intensă
Antracit
Jacheta Salvo este o jachetă softshell cu greutate medie, cu un suport din fleece tip fagure, care oferă un plus de căldură și protecție împotriva intemperiilor, ideală pentru utilizare activă în condiții de frig.Jacheta Salvo este o jachetă cu greutate medie. Jachetă softshell cu un suport din flee..
3 190,00 MDL
Morun
Pentru confort pe lângă piele, acest tricou respirabil cu mânecă lungă este ideal pentru alpinism și drumeții.Treoul Force LS este un tricou ușor și respirabil, confortabil, casual, ideal pentru toate activitatile. Acoperiți-vă de soare sau trageți-l ca strat suplimentar, tricoul Force LS vă menține..
670,00 MDL
Morun
Armată
Inspirat de cele mai recente inovații în tehnologia țesăturilor, Alpha Flash reinventează radical stratul intermediar tradițional.Inspirat de cele mai recente inovații în tehnologia țesăturilor, Alpha Flash reinventează radical stratul intermediar tradițional. De la expediții lungi și reci, cu resur..
1 790,00 MDL
Verde Aspen
Acasă, pe dealuri, jacheta Nexus este o jachetă ușoară cu strat intermediar, realizată din lână elastică pentru mobilitate și confort. Perfect pentru o evadare la munte, acesta este un element de bază rezistent la uzură pentru orice alpinist sau plimbător.Acasă, pe dealuri, jacheta Nexus este o jach..
1 190,00 MDL
Albastru Stelar
Montane Dart Zip Neck — acesta este un Tricou clasic, cu mâneci lungi și fermoar, pentru orice vreme. Materialul Apex D-Fuse are o construcție în două straturi cu un tricot piqué excepțional de moale și absorbant. Partea interioară tricotată și partea frontală netedă cu adaos de POLYGIENE, rezistent..
960,00 MDL
Muscată
Rab Force SS Tee — este un tricou confortabil, tehnic, cu mânecă scurtă, conceput pentru a vă menține confortabil și proaspăt în timpul utilizării active.Acest strat de bază ușor are cusături moi și cusături cu profil redus pentru un plus de confort în acele zile lungi și călduroase. Tratamentul cu ..
550,00 MDL
Muscată
Rab Force LS Tee — este un tricou tehnic confortabil, cu mâneci lungi, conceput pentru a vă menține confortabil și proaspăt în timpul utilizării zilnice.Acest strat de bază ușor are cusături moi și cusături cu profil redus. Tratamentul cu parfum de zinc vă menține proaspăt chiar și în călătoriile de..
660,00 MDL
Morun
Apă Topită
Trecoul tehnic perfect pentru toate activitățile montane pe vreme caldă.Treoul cu mânecă scurtă Force, simplu, ușor și cu uscare rapidă, este subțire și confortabil. Perfect pentru drumeții, alpinism și alergare montană, tricoul Force este moale lângă piele și cu absorbție rapidă, construit cu mater..
550,00 MDL
Granat
Tricoul La Sportiva Alakay — conceput pentru întreaga comunitate de alpinism, un alt tricou esențial pentru toți iubitorii mărcii.Bumbac organic de înaltă calitate și confortabil de moale la purtare. Model cu mâneci scurte și guler rotund clasic. Croaial mânecii nu împiedică mișcarea.Vă plac sportur..
690,00 MDL
Staniu Întunecat
Morun
Albastru Întunecat
Trecoul tehnic perfect pentru toate activitățile montane pe vreme caldă.Treoul cu mânecă scurtă Force, simplu, ușor și cu uscare rapidă, este subțire și confortabil. Perfect pentru drumeții, alpinism și alergare montană, Force Tee este moale lângă piele și cu absorbție rapidă, construit cu material ..
590,00 MDL
Negru
ADAPTABILITATEMaterialul din care este confecționată îmbrăcămintea, permite o ajustare perfectă pe corpului sportivului.Îmbrăcămintea se ajustă pe corp oferind un confort sporit când faceți sport.CONFORTFabricat din material tricotat elastic pentru un confort mai mare și o adaptare mai bună pe corp...
599,00 MDL
Atlantida
Cerneală Intensă
Fie că faci drumeții pe dealuri sau căci pe o stâncă, hanocul Rab pentru femei Superflux este conceput pentru a te menține uscat, calm și controlat în timpul sporturilor montane de mare intensitate. Fie că faci drumeții pe dealuri sau căci pe o stâncă, hanocul Rab pentru femei Superflux este concepu..
1 590,00 MDL
Kiwi / Țelină
La Sportiva Hynoa — este un tricou confortabil, tehnic, cu mânecă scurtă, conceput pentru a vă menține confortabil și proaspăt în timpul utilizării active.Acest strat de bază ușor are cusături moi și cusături cu profil redus pentru un plus de confort în zile lungi de căldură.Polygiene® Odot Control ..
990,00 MDL
Albastru Orion
Grafen
Oferându-vă instantaneu o căldură extremă atunci când aveți nevoie de ea, menținând în același timp brațele libere pentru alpinism, această vestă cu cartografiere corporală este perfectă pentru ascensiunile montane de iarnă.Construcție ultraușoară, cea mai bună izolație cu înaltă rezistență și tehno..
3 190,00 MDL
Turcoaz Albastru
Primul strat la care vei ajunge în fiecare dimineață de iarnă. Acest echipaj subțire din lână este construit pentru ascensiuni la munte în condiții reci, eliminând rapid transpirația, pentru a vă menține cald, uscat și confortabil.Gama de strat de bază Conduit este concepută pentru ascensiuni montan..
795,00 MDL
Pomuşoare
Nuc Întunecat
Nexus Pull-On este un strat intermediar realizat din fleece elastic pentru mobilitate și confort - va deveni rapid fleeca tehnică ușoară ideală.Nexus Pull-On este un strat intermediar realizat din fleece elastic pentru mobilitate și confort - va deveni rapid cel mai ușor fleece tehnic ușor. Nexus Pu..
1 090,00 MDL
Paprika
Tricou de bază pentru alergare pe traseu, ușor, absorbantPotrivire: Mountain Run - Mutat și conceput pentru alergarea pe traseu montan. Model: Mărimea 10. Înălțime: 5'9"/175 cm, bust 34"/86 cm Ușoare lângă stratul de piele pentru utilizare independentă în vreme caldă sau pentru stratificarea în to..
780,00 MDL
Negru / Gri
CONFORTFabricat din material tricotat elastic pentru un confort mai mare și o adaptare mai bună pe corp.Vă ajută să facilitați derularea activității sportive datorită confortului îmbrăcămintei.LIBERTATE DE MIȘCAREArticole confecționate din tricot elastic care facilitează mișcarea atunci când se face..
399,00 MDL
Turcoaz
MICRO-MESH SYSTEMEste o tehnologie care favorizează evaporarea transpirației, deci asigură transpirabilitate mai mare. Corpul se menține uscat și senzația de confort crește.ADAPTABILITATEMaterialul din care este confecționată îmbrăcămintea, permite o ajustare perfectă pe corpului sportivului.Îmbrăcă..
379,00 MDL
Albastru Narval
Strat de bază versatil Primaloft® / merinos pentru munteFit: Active Mountain - Se potrivește pentru activități cu ritm rapid. Model: Mărimea M. Înălțime: 6'1"/185cm, piept 39"/99cm Combinând proprietățile remarcabile ale lânii merinos și PRIMALOFT ®, acest strat de bază este conceput pentru utiliz..
1 150,00 MDL
Negru
Gri Melange
Verde Kaki
Albastru Marin
CONFORTFabricat din material tricotat elastic pentru un confort mai mare și o adaptare mai bună pe corp.Vă ajută să facilitați derularea activității sportive datorită confortului îmbrăcămintei.LIBERTATE DE MIȘCAREArticole confecționate din tricot elastic care facilitează mișcarea atunci când se face..
199,00 MDL
Foc de Artificii
Rab Pulse SS Tee Mns Firecracker — este un tricou confortabil, tehnic, cu mânecă scurtă, conceput pentru a vă menține confortabil și proaspăt în timpul utilizării active.Acest strat de bază ușor are cusături moi și cusături cu profil redus pentru un plus de confort în acele zile lungi și călduroase...
540,00 MDL
Negru
Alb
Roșu
Albastru Marin
ADAPTABILITATEMaterialul din care este confecționată îmbrăcămintea, permite o ajustare perfectă pe corpului sportivului.Îmbrăcămintea se ajustă pe corp oferind un confort sporit când faceți sport.CONFORTFabricat din material tricotat elastic pentru un confort mai mare și o adaptare mai bună pe corp...
699,00 MDL
Argilă Roșie
Denim
Făcut dintr-un amestec unic de fibre sintetice cu uscare rapidă și lână merino superfină, acest strat intermediar ușor și versatil este făcut pentru munte.Acest strat intermediar ușor, cu jumătate de fermoar este conceput pentru utilizare pe tot parcursul zilei la munte. Fabricat dintr-un amestec un..
2 250,00 MDL
Gri Melange
ADAPTABILITATEMaterialul din care este confecționată îmbrăcămintea, permite o ajustare perfectă pe corpului sportivului.Îmbrăcămintea se ajustă pe corp oferind un confort sporit când faceți sport.CONFORTFabricat din material tricotat elastic pentru un confort mai mare și o adaptare mai bună pe corp...
599,00 MDL
Negru
Albastru Marin
ADAPTABILITATEMaterialul din care este confecționată îmbrăcămintea, permite o ajustare perfectă pe corpului sportivului.Îmbrăcămintea se ajustă pe corp oferind un confort sporit când faceți sport.CU BUZUNAREÎmbrăcămintea care incorporează buzunare în zonele strategice pentru a ține obiecte esențiale..
999,00 MDL
Gri Întunecat / Negru
ADAPTABILITATEMaterialul din care este confecționată îmbrăcămintea, permite o ajustare perfectă pe corpului sportivului.Îmbrăcămintea se ajustă pe corp oferind un confort sporit când faceți sport.CU BUZUNAREÎmbrăcămintea care incorporează buzunare în zonele strategice pentru a ține obiecte esențiale..
749,00 MDL
Dovleac
Tricoul La Sportiva Landscape — este special conceput pentru toți iubitorii de munte. Materialul durabil și respirabil vă va servi mult timp. Acest tricou va deveni îmbrăcămintea Dumneavoastră preferată atât în timpul călătoriilor, cât și în timpul utilizării zilnice.Bumbac organic de înaltă calitat..
795,00 MDL
Morun
Aveți nevoie de o vestă de puf ușoară pentru izolare cu activități multiple? Cu puf 100% reciclat și deflectoare cartografice pe corp, vesta Rab Microlight oferă căldură de bază fără mișcare restricționată sau greutate irosită. Aveți nevoie de o vestă de puf ușoară pentru izolare cu activități multi..
2 190,00 MDL
Gri Întunecat
ADAPTABILITATEMaterialul din care este confecționată îmbrăcămintea, permite o ajustare perfectă pe corpului sportivului.Îmbrăcămintea se ajustă pe corp oferind un confort sporit când faceți sport.CU BUZUNAREÎmbrăcămintea care incorporează buzunare în zonele strategice pentru a ține obiecte esențiale..
749,00 MDL
Roz
Tricou pentru copii Aqualung TOP LYCRA Pink pentru protecția împotriva soarelui și pentru a fi îmbrăcat sub un costum de neopren. Folosit pentru înot / snorkeling în apă deschisă.Caracteristici:Protecție împotriva radiațiilor ultraviolete, factorul 50+ UPF (SPF)Amestec Lycra de 80% nylon, 20% spande..
420,00 MDL
Albastru Marin / Roșu
ADAPTABILITATEMaterialul din care este confecționată îmbrăcămintea, permite o ajustare perfectă pe corpului sportivului.Îmbrăcămintea se ajustă pe corp oferind un confort sporit când faceți sport.CONFORTFabricat din material tricotat elastic pentru un confort mai mare și o adaptare mai bună pe corp...
659,00 MDL
Albastru Întunecat de Oțel
Cerneală Intensă
Nexus Pull-On este un strat intermediar realizat din fleece elastic pentru mobilitate și confort - va deveni rapid fleeca tehnică ușoară ideală.Nexus Pull-On este un strat intermediar realizat din fleece elastic pentru mobilitate și confort - va deveni rapid preferatul tău fleece tehnic ușor. Nexus ..
1 090,00 MDL
Negru
Purtat fie ca strat de bază greu, fie ca strat intermediar izolator, Rab Power Stretch Pull-On este perfect pentru condiții mai răcoroase.Purtat fie ca strat de bază greu, fie ca strat intermediar izolator, Rab Power Stretch Pull-On este perfect pentru condiții mai reci. De la alpinism la mers pe de..
2 490,00 MDL
Negru
ADAPTABILITATEMaterialul din care este confecționată îmbrăcămintea, permite o ajustare perfectă pe corpului sportivului.Îmbrăcămintea se ajustă pe corp oferind un confort sporit când faceți sport.CU BUZUNAREÎmbrăcămintea care incorporează buzunare în zonele strategice pentru a ține obiecte esențiale..
1 099,00 MDL
Negru
ADAPTABILITATEMaterialul din care este confecționată îmbrăcămintea, permite o ajustare perfectă pe corpului sportivului.Îmbrăcămintea se ajustă pe corp oferind un confort sporit când faceți sport.CONFORTFabricat din material tricotat elastic pentru un confort mai mare și o adaptare mai bună pe corp...
599,00 MDL
Gri Întunecat / Negru
ADAPTABILITATEMaterialul din care este confecționată îmbrăcămintea, permite o ajustare perfectă pe corpului sportivului.Îmbrăcămintea se ajustă pe corp oferind un confort sporit când faceți sport.CU BUZUNAREÎmbrăcămintea care incorporează buzunare în zonele strategice pentru a ține obiecte esențiale..
779,00 MDL
Verde Aspen / Stafide
Rab Filament Aspen - hanorac călduros, ușor și care absoarbe repede umezeala fabricat din fleece Thermic™. Acest material face din acest hanorac un strat intermediar ideal pentru urcușuri alpine abrupte, schi tururi și mari aventuri montane. Iar poliesterul reciclat cu 7% elastan îmbunătățește întin..
1 420,00 MDL
Bart Warm Pro este o versiune modernizată a celei mai vândute jachete pentru bărbați Bart Pro. Materialul exterior este 100% reciclat. Se deosebește de original prin încălzirea suplimentară a brațelor și o glugă. Panourile laterale și o parte din mâneci sunt realizate din material reciclat Polartec ..
2 580,00 MDL
Gri Întunecat
ADAPTABILITATEMaterialul din care este confecționată îmbrăcămintea, permite o ajustare perfectă pe corpului sportivului.Îmbrăcămintea se ajustă pe corp oferind un confort sporit când faceți sport.CONFORTFabricat din material tricotat elastic pentru un confort mai mare și o adaptare mai bună pe corp...
649,00 MDL
Gri Melange / Negru
ADAPTABILITATEMaterialul din care este confecționată îmbrăcămintea, permite o ajustare perfectă pe corpului sportivului.Îmbrăcămintea se ajustă pe corp oferind un confort sporit când faceți sport.CU BUZUNAREÎmbrăcămintea care incorporează buzunare în zonele strategice pentru a ține obiecte esențiale..
749,00 MDL
Foc de Artificii
Verde de Clorit
Acest strat intermediar adaptabil este realizat dintr-un amestec unic de fibre sintetice cu uscare rapidă și lână merino superfină.Synchrino Mid Hoody dinamic este moale și cald, perfect potrivit pentru zilele lungi. in munti. Maximizând beneficiile fibrelor sintetice și ale lânii merinos, hanoracul..
3 390,00 MDL
Gri Întunecat
Hanorac JOMA - URBAN STREET HOODED SWEATSHIRT..
749,00 MDL
Lana Longsleeve este o cămașă termică pentru femei de la Viking. Este alcătuit din lână merinos australiană de renume mondial, ale cărei proprietăți termice și termoreglatoare excelente fac din acest produs o soluție ideală pentru temperaturi extrem de scăzute. În plus, garantează o respirabilitate ..
990,00 MDL
Morun
Armată
Pin
Grafen
Cerneală Intensă
Cu fleece de greutate medie și panouri laterale elastice Thermic™, noua hoody Rab Capacitor este un strat intermediar cald, cu absorbție rapidă, pentru a vă menține confortabil în zilele active la munte. Având fleece cu greutate medie și panouri laterale elastice Thermic™, noua sară Rab Capacitor Ho..
1 490,00 MDL
Negru
Roșu
ADAPTABILITATEMaterialul din care este confecționată îmbrăcămintea, permite o ajustare perfectă pe corpului sportivului.Îmbrăcămintea se ajustă pe corp oferind un confort sporit când faceți sport.LIBERTATE DE MIȘCAREArticole confecționate din tricot elastic care facilitează mișcarea atunci când se f..
449,00 MDL
Negru
Hanorac Urban Street..
799,00 MDL
Negru
Gri Melange
Hanorac Urban Street..
749,00 MDL
Morun
Protector, cu absorbție rapidă și ușor, acest tricou confortabil cu mânecă lungă și jumătate de fermoar este perfect pentru alergare montană și drumeții rapide.Sonic LS Zip este un strat eficient, cu maneci lungi, ideal pentru alergare montana si drumetii rapide. Conceput cu o potrivire relaxată, ob..
790,00 MDL
Alege uşor şi cumpără în siguranţă produse din categoria Haine top în magazinul online Dame.md şi noi le livrăm oriunde în Moldova. Verifică/măsoară produsele la primire. Plata cash sau cu cardul.