0

Grivel

Colţari G10 Grivel
Codul produsului: 7038-05
Recomandat pentru: ture montane de iarna, activitati de alpinism de dificultate medie si usoare.Modelul de bază de colțari, care îndeplinește toate cerințele de bază pentru crampoane. Partea frontală mărită permite sa fie purtați cu bocani mari în nas (snowboard, cizme de schi-tur). Ajustarea dimens..
2 960,00 MDL
Colţari G12 Grivel
Codul produsului: 7039-05
Recomandat pentru: alpinism clasic sau tehnic si pentru catarare pe pereti de gheata.Cel mai popular model printre alpiniști și turiști!Crampoane clasice cu 12 colți , destinate pentru practicarea sporturilor montane, alpinism, cățărare pe gheață. Patru colți perpendiculari pe planul colțarilor prev..
4 080,00 MDL
Buclă alpinism Dyneema Grivel
Negru
Codul produsului: 7043-05
Recomandat pentru: catarare.Bucla Grivel Ring Alpine este fabricata din poliamida durabila si usoara. Se foloseste pentru organizarea punctului fix (de ancorare).Material: DyneemaLungime: 60 cmLatime: 10 mmCuloare: black (negru)Caracteristici speciale:- durabila;- certificare CE EN 566, UIAA 104...
260,00 MDL
Piolet X Monster with shovel Grivel
Codul produsului: 7041-05
Recomandat pentru: catarare pe gheata/mixt, dry-tooling.Grivel X Monster este un instrument tehnic comod, cu design brevetat, ideal pentru ascensiuni solicitante. Ciocul subtire pentru gheata rigida. Fiind utilizat in rolul unei ancore, ciocul scurt permite fixarea usoara in fisuri de orice adancime..
3 400,00 MDL
Lonjă Prusik Magic Ring aramid Grivel
Albastru / Alb
Codul produsului: 7044-05
Recomandat pentru: alpinism.Grivel Magic Ring este o solutie extrem de usoara si inovativă pentru un nod Prusik, satisfacand nevoia de a simplifica echipamentul de alpinism. Fabricat din coarda de 6 mm, dublata de o teaca, pentru durabilitate crescuta, si o piesa forjata din aluminiu.Material: arami..
900,00 MDL
Curea pt. piolet Single Spring 2.0 Grivel
Codul produsului: 7046-05
Recomandat pentru: alpinism tehnic, catarare pe gheata.Chinga Grivel Single Spring 2.0 permite securizarea pioletului si asigura libertate de miscare. Un element elastic incorporat in chinga pentru a reduce lungimea. Ocupa putin spatiu. Swivel incadrat (!).Atentie! Aceasta chinga nu este un echipame..
690,00 MDL
Plăcuţe anizăpadă G12 Grivel
Galben
Codul produsului: 7035-05
Recomandat pentru: alpinism clasic, activitati clasice de alpinism, ture montane de iarna, ice climbing.Probabil cel mai bun sistem  antizapada. Placutele antizapada Grivel  pentru coltarii din seria G12 si Air Tech Light sunt usoare, materialul flexibil cauciucat din care sunt concepute impiedica f..
900,00 MDL
Buclă echipată Dyneema Grivel
Negru
Codul produsului: 7042-05
Recomandat pentru: lucrul la inaltime.Grivel Sling Alpine - bucla din chinga de poliamida Dyneema, cu latimea 10 mm. Proiectata pentru a fi utilizata cu carabinere pentru a crea puncte intermediare de sprijin in alpinism si escalada.Material: poliamidaIndicele: 23 kNLungime: 16 cmLatime: 10 mmCaract..
130,00 MDL
Piolet Air Tech Hammer Grivel
Codul produsului: 7040-05
Recomandat pentru: Activitati tehnice de alpinism si ture montane de iarna si vara.Piolet de tura usoara cu cap lopatic si manson de cauciuc. Coada cu forma speciala, ce faciliteaza amarajul si auto-franarea. Recomandat pentru parcurgerea de creste, ascensiuni usoare. Capul din oțel turnat, recunosc..
4 080,00 MDL
Protecție colţari Crown Grivel
Codul produsului: 7036-05
Recomandat pentru: transportare orice tip de coltari.Aparatoare pentru coltari. Acopera virfurile ascutite a coltarilor in timpul transportarii. Forma circulară inovatoare o face adaptabilă pentru orice tip de colțari cu 10 sau 12 puncte, rigizi sau flexibili. Împiedică perforarea rucsacului. Materi..
280,00 MDL
Asigurare anticădere Sport Chain Evo Grivel
Codul produsului: 7045-05
Recomandat pentru: organizarea autoasigurarii la inaltime.Lonja Grivel Sport Chain Evo, fabricata din Dyneema, cu latime de 13-15 mm, din bucle de diferite culori. Fiecare bucla are o rezistenta de 23 kN, ceea ce elimina riscul unei utilizari gresite. Bucla patentata pentru legarea la ham. Poate fi ..
650,00 MDL
Cioc pt. piolet Grivel
Codul produsului: 7037-05
Recomandat pentru: alpinism.Grivel Q.Tech blade - cioc de schimb pentru piolet. Foarte durabil, cu un dinte frontal curbat ascutit. Se livreaza cu suruburi si piulite pentru montare.Material: otelCaracteristici speciale:- robust;- comod...
1 470,00 MDL
Vizor de protecţie Grivel
Codul produsului: 7047-05
Recomandat pentru: lucrari de salvare.Grivel Protective Visor este un vizor de protectie transparent, clasa optica 1, conceput special pentru a va proteja impotriva particulelor fluide corporale sau alte fluide potential contaminate. Flexibil, cu protectie UV, poate fi combinat cu ochelari corectori..
500,00 MDL
Află mai multe despre produsele marca Grivel în magazinul online Dame.md