0

Gerber

Unealtă multifuncțională Splice Gerber
Negru
Codul produsului: 7019-05
Recomandat pentru: utilizare zilnica.Gerber Splice Pocket Tool - instrument multifunctional, care va ofera flexibilitate in abordarea problemelor de zi cu zi. Compact si usor, cu constructie robusta, contine o intreaga trusa de componente intr-un singur pachet. Este dotat cu 9 functii, principala fi..
460,00 MDL
Cuțit pliabil 06 Fast AO Tanto Gerber
Codul produsului: 7020-05
Recomandat pentru: drumetii, utilizare zilnica.Gerber Fast Folder Tanto este un cutit de buzunar pliabil semi automat cu designul ambidextru. Usurinta in utilizare este cel mai mare avantaj al acestui model. Cutitul are un design clasic, functional si un mecanism de deschidere rapida F.A.S.T. (Forwa..
2 555,00 MDL
Cuțit pliabil Gator DP, FE Gerber
Codul produsului: 7021-05
Recomandat pentru: drumetii, utilizare zilnica.Cutitul Gerber Gator este mai mult decat ideal. A fost apreciat, fiind scos pe piata in 1991, este inca la fel de popular astazi. Orice sarcina ati avea de indeplinit, briceagul acesta satisface nevoile. Lama din otel inoxidabil este foarte robusta. Man..
1 850,00 MDL
Machete Gator Bush Gerber
Codul produsului: 7015-05
Recomandat pentru: drumetii, expeditii.Maceta Gerber Gator Bush este un instrument robust, convenabil pentru expeditii. Lama din otel inoxidabil rezistent la coroziune, capabila sa faca fata lucrarilor, cum ar fi taierea tufelor si ramurilor, curatarea traseelor in paduri dense. Manerul texturat ofe..
1 320,00 MDL
Cuțit pliabil Gator Mate Folder, CP, FE Gerber
Codul produsului: 7023-05
Recomandat pentru: drumetii, utilizare zilnica.Briceagul Gerber Gator Mate Folder are un design minimalist si robust. Otelul inoxidabil robust 420HC garanteaza puterea lamei intr-un produs compact pe care il puteti lua oriunde. Manerul fabricat din materiale sintetice cu greutate redusa. Este un cut..
1 055,00 MDL
Cuțit pliabil Gator CP Gerber
Codul produsului: 7022-05
Recomandat pentru: pescuit, drumetii, utilizare zilnica.Cutitul Gerber Gator Folder este mai mult decat ideal. Orice sarcina ati avea de indeplinit, briceagul acesta satisface nevoile. Lama din otel inoxidabil este foarte robusta. Maner cu o textura asemanatoare pielii de aligator pentru a oferi o s..
1 320,00 MDL
Cuţit de drumeţie LST Ultralight Fine Edge Gerber
Codul produsului: 7024-05
Recomandat pentru: drumetii, utilizare zilnica.Briceagul Gerber LST Ultralight Fine Edge are un design minimalist si robust. Otelul inoxidabil robust 420HC garanteaza puterea lamei intr-un produs compact pe care il puteti lua oriunde. Manerul fabricat din materiale sintetice cu greutate redusa. Este..
770,00 MDL
Cuțit pliabil Sharkbelly Fine Edge Gerber
Codul produsului: 7029-05
Recomandat pentru: drumetii, utilizare zilnica.Briceagul Gerber Sharkbelly Folder Fine Edge are un design practic si elegant. Lama neteda, cu varf rotunjit. Otelul inoxidabil robust 420HC garanteaza puterea lamei intr-un produs compact pe care il puteti lua oriunde. Manerul ergonomic Sharkskin Grip ..
1 210,00 MDL
Unealtă multifuncțională Curve Mini Gerber
Albastru
Codul produsului: 7017-05
Recomandat pentru: utilizare zilnica.Gerber Curve Mini Multi-Tool - instrument multifunctional, elegant de buzunar, cu un set de functii de baza. Puteti sa-l atasati cu carabiniera la chei, astfel va fi intotdeauna la indemana si nu-l veti mai pierde niciodata. Toate componentele sunt ascunse in int..
375,00 MDL
Unealtă multifuncțională Lockdown Drive Gerber
Codul produsului: 7018-05
Recomandat pentru: utilizare zilnica.Istrumentul multifunctional Gerber Lockdown Drive Multi-Tool, care datorita dimensiunilor compacte si a setului optim de componente este indispensabil pentru excursii turistice, recreere in aer liber si pentru o gama larga de activitati casnice. Fabricat din otel..
1 320,00 MDL
Cuțit pliabil Wingtip Modern Gerber
Gri
Codul produsului: 7031-05
Recomandat pentru: drumetii, utilizare zilnica.Briceagul Gerber Wingtip Modern Folding small are un design minimalist si robust. Otelul inoxidabil robust 7Cr17MoV garanteaza puterea lamei intr-un produs compact pe care il puteti lua oriunde. Manerul fabricat din aluminiu anodizat pentru o rezistenta..
610,00 MDL
Cuțit pliabil Paraframe Mini DP FE Gerber
Codul produsului: 7026-05
Recomandat pentru: drumetii, utilizare zilnica.Gerber Paraframe Mini este cel mai mic cutit din cele 8 modele din seria Paraframe, fiind tot ceea ce un cutit de buzunar ar trebui sa fie. Are la baza blocator de lama Frame-Lock cu un design minimalist. Este un cutit simplu si frumos, a carui lama se ..
350,00 MDL
Machete Bolo Gerber
Codul produsului: 7014-05
Recomandat pentru: drumetii, expeditii.Maceta Gerber Bolo este un instrument robust, traditional de supravietuire in jungla, actualizat pentru utilitati moderne. Este modelat dupa o forma clasica folosita de generatii intregi in Filipine pentru a taia vegetatia, alimentele sau lemnele. Lama din otel..
1 480,00 MDL
Lipsă stoc
Cuțit pliabil Paraframe I DP SE Gerber
Codul produsului: 7027-05
Recomandat pentru: drumetii, utilizare zilnica.Сutitul Gerber Paraframe Pocket Folding I este tot ceea ce un cutit de buzunar ar trebui sa fie. Are la baza blocator de lama Frame-Lock cu un design minimalist. Este un cutit simplu si frumos, a carui lama se poate curata si deschide cu usurinta. Preva..
680,00 MDL
Lipsă stoc
Cuţit de drumeţie Paraframe II DP SE Gerber
Codul produsului: 7025-05
Recomandat pentru: drumetii, utilizare zilnica.Gerber Paraframe II DP SE este un cutit de buzunar pliabil, in design minimalist, care pe langa performanta uimeste cu echilibrul si aderenta la prindere. Este cel mai mare dintre cele 8 cutite din seria Gerber Paraframe. Lama fabricata din otel inoxida..
880,00 MDL
Lipsă stoc
Cuțit pliabil Paraframe I Tanto SE Gerber
Codul produsului: 7028-05
Recomandat pentru: drumetii, utilizare zilnica.Сutitul Gerber Paraframe Pocket Folding I Tanto este tot ceea ce un cutit de buzunar ar trebui sa fie. Are la baza blocator de lama Frame-Lock cu un design minimalist, avand finisaj cu azotura de titan, anticoroziune si antireflectorizant. Este un cutit..
680,00 MDL
Lipsă stoc
Machete Gator Jr. Gerber
Codul produsului: 7016-05
Recomandat pentru: drumetii, expeditii.Maceta Gerber Gator Jr. este un instrument robust, convenabil pentru expeditii. Lama din otel inoxidabil rezistent la coroziune, capabila sa faca fata lucrarilor, cum ar fi taierea tufelor si ramurilor, curatarea traseelor in paduri dense. Muchia tip fierastrau..
815,00 MDL
Lipsă stoc
Cuţit de drumeţie Spine Fixed Blade Gerber
Salvie Verde
Codul produsului: 7030-05
Recomandat pentru: vanatoare, pescuit.Gerber Spine Fixed Blade este un cutit robust, cu lama fixa, care va va oferi control total, siguranta lamei si utilitate in orice sarcina pe care presupune vanatoarea. Este un instrument prevazut cu o lama neteda, de tip Drop Point. Manerul ergonomic texturat e..
1 080,00 MDL
Află mai multe despre produsele marca Gerber în magazinul online Dame.md