0

Dainese

Protecție spate Ultimate Bap Lite Evo Dainese
Alb
Codul produsului: 6984-05
Recomandat pentru: sporturi extreme.Protectie fiabila pentru coloana, creata tinand cont de anatomia feminina. Este compusa din 6 placi de polipropilena interconectate flexibil. Partea interioara Crash Absorb - pentru absorbtia optima a energiei. Jersey dublu pentru contact confortabil cu corpul si ..
1 930,00 MDL
Protecție spate Soft Flex Dainese
Negru / Violet Fucsia
Codul produsului: 6983-05
Recomandat pentru: sporturi extreme.Protector Soft Flex Lady - protectie coloana pentru femei care va proteja in mod fiabil atat la schiat, cat si la snowboard. Consta din placi flexibile din material Crash Absorb, acoperind tot spatele. Pe partea interioara - captuseala moale hipoalergenica. Placil..
3 100,00 MDL
Protecție spate Pro Pack Evo Dainese
Roșu / Celeste
Codul produsului: 6985-05
Recomandat pentru: ciclism, sporturi extreme.Pro Pack Evo combina o protectie de nivel 2 cu un rucsac incapator. Gandit ca o protectie pentru spate cu un rucsac integrat, asigura o protectie foarte buna a coloanei, si in acelasi timp, ofera flexibilitatea unei depozitari pentru echipamentele de baza..
4 400,00 MDL
Protecție spate Soft Flex Dainese
Negru / Portocaliu
Codul produsului: 6982-05
Recomandat pentru: sporturi extreme.Protector Soft Flex Kid - protectie coloana pentru copii care va proteja in mod fiabil atat la schiat, cat si la snowboard. Consta din placi flexibile din material Crash Absorb, acoperind tot spatele. Pe partea interioara - captuseala moale hipoalergenica. Placile..
1 900,00 MDL
Protecție spate Active Shield 01 Evo Dainese
Alb
Codul produsului: 6981-05
Recomandat pentru: sporturi extreme, odihna activa de iarna.Protectie coloana Active Shild 01 Evo, usoara si ergonomica, cu un grad ridicat de confort. Aceasta protectie nu restrictioneaza libertatea de miscare, este foarte comoda in utilizare.Combinatia din placi rigide perforate de polipropilena, ..
2 400,00 MDL
Protecție torace Flexagon Waistcoat Lite Dainese
Negru / Alb
Codul produsului: 6992-05
Recomandat pentru: skiatul si snowboarding.Dainese Flexagon Waistcoat Lite - vesta cu protectie usurata, moale, a spatelui. Placile hexagonale cu diametre diferite asigura o libertate maxima de miscare si adaptare a protectiei la forma spatelui utilizatorullui. Materialul Crash Absorb are proprietat..
1 980,00 MDL
Pantaloni scurți de protecție pt. schi Underwear Pro Shape Dainese
Negru
Codul produsului: 6988-05
Recomandat pentru: sporturi extreme, odihna activa de iarna.Pantaloni scurti de protectie pentru barbati, confectionati dintr-un material respirabil elastic cu inserturi de protectie moi pe genunchi, coapse si coccis. Ofera confort maxim si protectie suplimentara, nu restrictioneaza libertatea de mi..
2 800,00 MDL
Pantaloni termici HP1 BL Dainese
Limuzină / Bronz
Codul produsului: 6994-05
Recomandat pentru: sporturi active, alpinism, turism, utilizare zilnica.Pantalonii termo pentru barbati Dainese HP1 Thermo Pants Man reprezinta primul strat de imbracaminte special conceput pentru cei care doresc sa-si depaseasca limitele. Vor satisface nevoile celor mai pretentiosi schiori. Design ..
1 380,00 MDL
Cască de schi Snow Team Dainese
Glorie
Codul produsului: 6987-05
Recomandat pentru: protectie in sporturi extreme, sporturi de iarna.Casca de schi pentru copii, proiectata pentru freeride, realizata din plastic ABS, ce asigura rigiditate si rezistenta la soc, chiar si la temperaturi scazute. Carcasa interioara - din spuma de polistiren cu structura ventilabila. C..
640,00 MDL
Pantaloni termici HP1 Dainese
Limuzină / Trandafir Cețos
Codul produsului: 6993-05
Recomandat pentru: sporturi active, alpinism, turism, utilizare zilnica.Pantalonii termo pentru femei Dainese HP1 Thermo Pants Man reprezinta primul strat de imbracaminte special conceput pentru cei care doresc sa-si depaseasca limitele. Vor satisface nevoile celor mai pretentiosi schiori. Design fa..
1 380,00 MDL
Cască de schi B-Rocks Dainese
Roşu deschis / Floră
Cer Albastru / Floră
Codul produsului: 6986-05
Recomandat pentru: sporturile de iarna ca schi sau snowboard.Aceasta casca ultrausoara si durabila cu ajustare ergonomica a dimensiunii va proteja capul dvs multumita materialului polystyrene cu proprietati de absorbtie a socurilor. B-Rocks Helmet - simplitate combinata cu functionalitate: 8 orifici..
1 700,00 MDL
Lipsă stoc
Pantaloni de schi Rotegg Dainese
Negru
Codul produsului: 6989-05
Recomandat pentru: sporturi de iarna.Pantaloni de schi pentru femei Rotegg Pants Lady - intruchiparea celor mai moderne tehnologii. Membrana Dermizax EV protejeaza impotriva vantului si a umiditatii, in timp ce umplutura Primaloft Gold ofera cel mai inalt nivel de izolatie termica. Aparatoarele zapa..
5 600,00 MDL
Lipsă stoc
Pantaloni de schi Fast Dainese
Roşu deschis
Codul produsului: 6990-05
Recomandat pentru: freeriding.Acest model de pantofi de schi de înaltă tehnologie garantează călătoria confortabilă în toate condițiile datorită membranei Gore-Tex și încălzitorului Primaloft Gold.Stratul de silicon pe partea inferioară a ambreiajului pentru zăpadă va împiedica zăpada și va ajuta pi..
5 300,00 MDL
Află mai multe despre produsele marca Dainese în magazinul online Dame.md