0

Lenjerie termică

Boabe de Saskatoon
Strat de bază versatil Primaloft®/merino expeditionFit: Active Mountain - Se potrivește pentru activitățile cu ritm rapid. Model: Mărimea 10. Înălțime: 5'9"/168cm, bust 35"/89cm Combinând proprietățile remarcabile ale lânii merinos și PRIMALOFT ®, acest strat de bază este conceput pentru utilizare..
1 490,00 MDL
Lenjeria intimă pentru femei Viking Lotta Recycled este un set de lenjerie intima termoactivă cu proprietăți antialergice. Datorită faptului că este fabricat în mare parte din poliamidă reciclată, este un produs ecologic, ceea ce este confirmat de certificatul GRS (Global Recycled Standard). Princip..
1 380,00 MDL
Viking Lava este îmbrăcăminte termică pentru femei realizată din fire italiene de înaltă calitate. Este alcătuit din fibre PrimaLoft combinate cu fibre de lână merinos de calitate superioară. Acest lucru este garantat de o termoreglare excelentă, uscare rapidă, flexibilitate ridicată și respirabilit..
2 880,00 MDL
Viking Riko este un set de lenjerie termoactivă pentru copii. Perfect termoreglabil și respirabil. Datorită perforației delicate, în locurile predispuse la transpirație ridicată, elimină bine umezeala și pielea rămâne uscată. Este foarte flexibila, asa ca se va adapta precis la silueta copilului, da..
890,00 MDL
Lenjeria termică Viking Arctis este un produs din material Polartec. Material foarte cald, care se încălzește perfect și este, de asemenea, respirabil, eliminând umezeala. Este moale si placut la atingere, deci nu irita pielea. Viking Arctis, datorită flexibilității sale mari, permite o potrivire pe..
970,00 MDL
Viking Arctica este un model de lenjerie intimă pentru femei, realizată dintr-un tip special de lână Polartec®. Datorită acestui lucru, se mențin izolarea termică perfectă, respirabilitatea și fluxul de umiditate sub formă de vapori de apă. Produsul se usucă rapid, minimizând pierderile de căldură î..
1 190,00 MDL
Albastru Stelar
Montane Dart Zip Neck — acesta este un Tricou clasic, cu mâneci lungi și fermoar, pentru orice vreme. Materialul Apex D-Fuse are o construcție în două straturi cu un tricot piqué excepțional de moale și absorbant. Partea interioară tricotată și partea frontală netedă cu adaos de POLYGIENE, rezistent..
960,00 MDL
Negru
Pantalonii termici pentru femei Montane Primino 140 Long – sunt o nouă serie de lenjerie termică de la Montane, special concepută pentru activități în condiții de frig. De asemenea, pantalonii termici au un strat universal de bază. Fabricate dintr-un material inovator care combină cele mai bune cali..
1 300,00 MDL
Negru
Pantalonii termici pentru bărbați Montane Primino 140 Long Black – sunt o nouă serie de lenjerie termică de la Montane, special concepută pentru activități în condiții de frig. De asemenea, pantalonii termici au un strat universal de bază. Fabricate dintr-un material inovator care combină cele mai b..
1 300,00 MDL
Lan Set este o lenjerie termică pentru bărbați de la Viking. Este alcătuit din lână merinos australiană de renume mondial, ale cărei proprietăți termice și termoreglatoare excelente fac din acest produs o soluție ideală pentru temperaturi extrem de scăzute. În plus, garantează o respirabilitate ridi..
1 950,00 MDL
Gri
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Boxerii termo pentru barbati Lasting Mob cu croiala anatomica va ofera confortul maxim in orice sezon al anului. Fara cusaturi, fabricati din material elastic ce asigura circulatia naturala a aerului si indepartarea rapida a tra..
490,00 MDL
Gri
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Bluza termo pentru barbati Lasting Wolf cu maneca lunga si croiala anatomica va ofera confortul maxim in orice sezon al anului. Fabricata din material elastic ce asigura circulatia naturala a aerului si indepartarea rapida a tra..
2 050,00 MDL
Gri / Roz
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Pantalonii termo pentru femei Lasting Tena cu croiala anatomica va ofera confortul maxim in orice sezon al anului. Fabricati din material elastic ce asigura circulatia naturala a aerului si indepartarea rapida a transpiratiei in..
700,00 MDL
Negru
Negru / Verde
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Bluza termo pentru femei Lasting Sita cu maneca lunga si croiala anatomica va ofera confortul maxim in orice sezon al anului. Fabricata din material elastic ce asigura circulatia naturala a aerului si indepartarea rapida a trans..
950,00 MDL
Albastru
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Lasting Mapol - bluza termo pentru barbati cu maneca lunga si croiala anatomica. Fabricata din lana merinos si conceputa pentru utilizare pe tot parcursul anului. Confortul maxim este oferit datorita proprietatilor excelente de ..
1 600,00 MDL
Roșu
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Lasting Welor - bluza termo pentru barbati cu maneca lunga si croiala anatomica. Fabricata din lana merinos si conceputa pentru utilizare pe tot parcursul anului. Confortul maxim este oferit datorita proprietatilor excelente de ..
1 750,00 MDL
Gri
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Bluza termo pentru barbati Lasting Marby cu maneca lunga si croiala anatomica va ofera confortul maxim in orice sezon al anului. Fabricata din material elastic ce asigura circulatia naturala a aerului si indepartarea rapida a tr..
650,00 MDL
Platină
Marin
Recomandat pentru: trekking, ciclism, utilizare zilnica.Maiou termo pentru femei Trespass Viktoria W's T-shirt cu maneca scurta si croiala anatomica va ofera confortul maxim. Fabricata din material elastic ce asigura circulatia naturala a aerului si indepartarea rapida a transpiratiei in timpul misc..
290,00 MDL
Negru
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Chilotii termo pentru femei, tip boxeri, Lasting Beta va ofera confortul maxim. Confectionati din lana Merino foarte moale si placuta la atingere. Special conceputi pentru conditii in care aveti nevoie de haine usoare si respira..
760,00 MDL
Albastru / Benzină
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Maiou termo pentru barbati Lasting Oto cu maneca scurta si croiala anatomica va ofera confortul maxim in orice sezon al anului. Fabricata din lana merinos. Sistemul de ventilatie zonala asigura circulatia naturala a aerului si i..
1 440,00 MDL
Negru / Verde
Negru / Albastru
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Bluza termo pentru barbati Lasting Stem cu maneca lunga si croiala anatomica va ofera confortul maxim. Fabricata din material elastic ce asigura circulatia naturala a aerului si indepartarea rapida a transpiratiei in timpul misc..
930,00 MDL
Gri / Roz
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Bluza termo pentru femei Lasting Tela cu maneca lunga si croiala anatomica va ofera confortul maxim in orice sezon al anului. Fabricata din material elastic ce asigura circulatia naturala a aerului si indepartarea rapida a trans..
880,00 MDL
Verde
Recomandat pentru: schi, utilizare zilnica.Bluza termo pentru copii Lasting Dario cu maneca lunga ofera confortul maxim copilului dvs. in orice sezon al anului. Fabricata din material elastic ce asigura circulatia naturala a aerului si indepartarea rapida a transpiratiei in timpul miscarii active. P..
785,00 MDL
Albastru
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Bluza termo pentru barbati Lasting Apol cu maneca lunga si croiala anatomica va ofera confortul maxim in orice sezon al anului. Fabricata din material elastic ce asigura circulatia naturala a aerului si indepartarea rapida a tra..
890,00 MDL
Violet
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Bluza termo pentru femei Lasting Atila cu maneca lunga si croiala anatomica este fabricata din 100% lana merinos si conceputa pentru utilizare pe tot parcursul anului. Dispune de cusaturi plate. Tesatura cu proprietati antibacte..
1 350,00 MDL
Muştar / Benzină
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Maiou termo pentru barbati Lasting Oto cu maneca scurta si croiala anatomica va ofera confortul maxim in orice sezon al anului. Fabricata din lana merinos. Sistemul de ventilatie zonala asigura circulatia naturala a aerului si i..
1 440,00 MDL
Negru
Recomandat pentru: schi, utilizare zilnica.Bluza termo pentru copii Lasting Dario cu maneca lunga ofera confortul maxim copilului dvs. in orice sezon al anului. Fabricata din material elastic ce asigura circulatia naturala a aerului si indepartarea rapida a transpiratiei in timpul miscarii active. P..
785,00 MDL
Negru
Recomandat pentru: schi, utilizare zilnica.Bluza termo pentru copii Lasting Dino cu maneca lunga ofera confortul maxim copilului dvs. Fabricata din material elastic ce asigura circulatia naturala a aerului si indepartarea rapida a transpiratiei in timpul miscarii active. Tesatura cu proprietati anti..
820,00 MDL
Bordeaux
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Bluza termo pentru femei Lasting Atala cu maneca lunga si croiala anatomica va ofera confortul maxim in orice sezon al anului. Fabricata din material elastic ce asigura circulatia naturala a aerului si indepartarea rapida a tran..
880,00 MDL
Albastru
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Pantalonii termo pentru femei Lasting Ataka, cu croiala anatomica, sunt fabricati din 100% lana merinos si conceputi pentru utilizare pe tot parcursul anului. Dispune de cusaturi plate si mansete pe glezne pentru a preveni rasuc..
1 250,00 MDL
Gri
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Chilotii termo pentru barbati, tip boxeri, Lasting Noro va ofera confortul maxim. Confectionati din lana Merino foarte moale si placuta la atingere. Special conceputi pentru conditii in care aveti nevoie de haine usoare si respi..
900,00 MDL
Gri
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Bluza termo pentru femei Lasting Atala cu maneca lunga si croiala anatomica va ofera confortul maxim in orice sezon al anului. Fabricata din material elastic ce asigura circulatia naturala a aerului si indepartarea rapida a tran..
880,00 MDL
Limuzină / Bronz
Recomandat pentru: sporturi active, alpinism, turism, utilizare zilnica.Pantalonii termo pentru barbati Dainese HP1 Thermo Pants Man reprezinta primul strat de imbracaminte special conceput pentru cei care doresc sa-si depaseasca limitele. Vor satisface nevoile celor mai pretentiosi schiori. Design ..
1 380,00 MDL
Limuzină / Trandafir Cețos
Recomandat pentru: sporturi active, alpinism, turism, utilizare zilnica.Pantalonii termo pentru femei Dainese HP1 Thermo Pants Man reprezinta primul strat de imbracaminte special conceput pentru cei care doresc sa-si depaseasca limitele. Vor satisface nevoile celor mai pretentiosi schiori. Design fa..
1 380,00 MDL
Negru
Recomandat pentru: trekking, alpinism, sporturi de iarna.Pantalonii termici Warmpeace FRAM Polartec Powerstretch, usori si confortabili, creati special sa se adapteze la forma corpului. Materialul Polartec PowerStretch asigura o elasticitate inalta, oferind astfel o libertate de miscare sporita indi..
2 020,00 MDL
Verde
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Pantalonii termo pentru barbati Lasting Mateo, cu croiala anatomica, sunt fabricati din lana merinos si conceputi pentru utilizare pe tot parcursul anului. Dispune de cusaturi plate si mansete pe glezne pentru a preveni rasucire..
1 335,00 MDL
Viking Ilsa este un model de lenjerie intimă adaptat femeilor cărora le place să petreacă timpul activ pe pârtii. Lenjeria intima are benzi de transpiratie si intarituri pe genunchi si coate care protejeaza impotriva impactului. Lenjeria intima termoactiva tehnica si elastica garanteaza o buna gesti..
970,00 MDL
Roz
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Pantalonii termo pentru femei Lasting Zeka cu croiala anatomica va ofera confortul maxim in orice sezon al anului. Fabricati din material elastic ce asigura circulatia naturala a aerului si indepartarea rapida a transpiratiei in..
500,00 MDL
Roșu
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Pantalonii termo pentru barbati Lasting Mateo, cu croiala anatomica, sunt fabricati din lana merinos si conceputi pentru utilizare pe tot parcursul anului. Dispune de cusaturi plate si mansete pe glezne pentru a preveni rasucire..
1 335,00 MDL
Verde
Recomandat pentru: schi, utilizare zilnica.Pantalonii termo pentru copii Lasting Dario ofera confortul maxim copilului dvs. in orice sezon al anului. Fabricati din material elastic ce asigura circulatia naturala a aerului si indepartarea rapida a transpiratiei in timpul miscarii active. Pastreaza pi..
650,00 MDL
Negru
Recomandat pentru: schi, utilizare zilnica.Pantalonii termo pentru copii Lasting Dario ofera confortul maxim copilului dvs. in orice sezon al anului. Fabricati din material elastic ce asigura circulatia naturala a aerului si indepartarea rapida a transpiratiei in timpul miscarii active. Pastreaza pi..
650,00 MDL
Albastru
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Pantalonii termo pentru barbati Lasting Atok, cu croiala anatomica, sunt fabricati din 100% lana merinos si conceputi pentru utilizare pe tot parcursul anului. Dispune de cusaturi plate si mansete pe glezne pentru a preveni rasu..
1 400,00 MDL
Alb
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Pantalonii termo pentru femei Lasting Aura cu croiala anatomica va ofera confortul maxim in orice sezon al anului. Fabricati din material elastic ce asigura circulatia naturala a aerului si indepartarea rapida a transpiratiei in..
700,00 MDL
Nou
Alb
Roșu
Tank top for thermal comfort.It provides perfect protection and convenience thanks to its waterproofness and breathability in all weather conditions.Sweatproof, lightweight, soft and flexible. It offers great freedom of movement as well as support and comfort. Thanks to DRY MX technology, the athlet..
389,00 MDL
Nou
Lenjerie termică set Primeone - 500257756 - Lenjerie termică..
1 780,00 MDL
Lipsă stoc
Strat de bază versatil Primaloft®/merino expeditionFit: Active Mountain - Se potrivește pentru activitățile cu ritm rapid. Model: Mărimea M. Înălțime: 6'1"/185cm, piept 39"/99cm Combinând proprietățile remarcabile ale lânii merinos și PRIMALOFT ®, acest strat de bază este conceput pentru utilizare..
1 490,00 MDL
Lipsă stoc
Setul Lana este o lenjerie termică pentru femei de la Viking. Este alcătuit din lână merinos australiană de renume mondial, ale cărei proprietăți termice și termoreglatoare excelente fac din acest produs o soluție ideală pentru temperaturi extrem de scăzute. În plus, garantează o respirabilitate rid..
1 950,00 MDL
Lipsă stoc
Gri
Viking Dante este un model de lenjerie intimă adaptat bărbaților cărora le place să petreacă timpul activ pe pârtii. Lenjeria intima are benzi de transpiratie si intarituri pe genunchi si coate care protejeaza impotriva impactului. Lenjeria intima termoactiva tehnica si elastica garanteaza o buna ge..
970,00 MDL
Lipsă stoc
Viking Lava este îmbrăcăminte termică pentru bărbați realizată din fire italiene de înaltă calitate. Este alcătuit din fibre PrimaLoft combinate cu fibre de lână merinos de calitate superioară. Acest lucru este garantat de o termoreglare excelentă, uscare rapidă, flexibilitate ridicată și respirabil..
2 880,00 MDL
Lipsă stoc
Coral
Lenjerie de corp pentru femei Viking Mia este un set de lenjerie de corp pentru femei cu perforare. Datorită proprietăților antialergice și panourilor de ventilație cu perforare în locurile predispuse la transpirație, este un strat de bază genial de îmbrăcăminte de schi, dar și o ținută independentă..
1 380,00 MDL
Lipsă stoc
Viking Arcto este un model de lenjerie intimă pentru bărbați, realizată dintr-un tip special de lână Polartec®. Datorită acestui lucru, se mențin izolarea termică perfectă, respirabilitatea și fluxul de umiditate sub formă de vapori de apă. Produsul se usucă rapid, minimizând pierderile de căldură î..
1 190,00 MDL
Lipsă stoc
Viking Bruno este o lenjerie intimă pentru bărbați termo-activă cu perforare, care asigură o respirație perfectă și confort în timpul antrenamentului. Zonele practice de ventilație în locurile cu transpirație crescută îl fac o ținută de bază excelentă pentru schiuri sau o placă, precum și funcționar..
1 390,00 MDL
Lipsă stoc
Tricoul termic pentru bărbați Viking Flynn este special conceput pentru bărbați activi. Modelul a fost conceput pentru a asigura confortul de utilizare în toate condițiile. O compoziție special selectată de materiale care elimină perfect umezeala de pe suprafața corpului, oferind o respirabilitate r..
540,00 MDL
Lipsă stoc
Albastru
Recomandat pentru: plimbari prin oras, drumetii, expeditii.Acasa, in camping, la un festival sau pur si simplu in drumetii, Motorola Talkabout T62 va mentine in contact cu ceilalti. Butonul de imperechere simplifica procedura de imperecherea cu celalalt dispozitiv. Dotat cu port USB, puteti incarca ..
500,00 MDL
Lipsă stoc
Gri
Recomandat pentru: o varietate de dispozitive.Acumulatorul Powermonkey classic V2 are capacitate de 2200 mAh si este proiectat pentru a incarca telefoane inteligente sau tablete.  Se incarca de la calculator si de la retea, sau se pot  conecta la  Solar Booster, care incarca cu energie solara. Compa..
690,00 MDL
Lipsă stoc
Gri / Negru
Recomandat pentru: drumetii, calatorii.Brelocul Munkees Keychain Compass cu busola este de neinlocuit daca sunteti departe de casa. Are dimensiuni compacte si greutate redusa. Breloc functional este un accesoriu util si un cadou original!Dimensiuni: 55 x 38 x 14 mmGreutate: 17 gCaracteristici specia..
975,00 MDL
Lipsă stoc
Negru
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Boxerii termo pentru barbati Lasting Adam cu croiala anatomica va ofera confortul maxim in orice sezon al anului. Fara cusaturi, fabricati din material elastic ce asigura circulatia naturala a aerului si indepartarea rapida a tr..
440,00 MDL
Lipsă stoc
Alb
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Boxerii termo pentru femei Lasting Avion cu croiala anatomica va ofera confortul maxim in orice sezon al anului. Fara cusaturi, fabricati din material elastic ce asigura circulatia naturala a aerului si indepartarea rapida a tra..
290,00 MDL
Lipsă stoc
Negru
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Bluza termo pentru barbati Lasting Rolo cu maneca lunga si croiala anatomica va ofera confortul maxim in orice sezon al anului. Fabricata din material elastic. Sistemul de ventilatie zonala asigura circulatia naturala a aerului ..
790,00 MDL
Lipsă stoc
Somon
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Bluza termo pentru femei Lasting Atila cu maneca lunga si croiala anatomica este fabricata din 100% lana merinos si conceputa pentru utilizare pe tot parcursul anului. Dispune de cusaturi plate. Tesatura cu proprietati antibacte..
1 350,00 MDL
Alege uşor şi cumpără în siguranţă produse din categoria Lenjerie termică în magazinul online Dame.md şi noi le livrăm oriunde în Moldova. Verifică/măsoară produsele la primire. Plata cash sau cu cardul.