0

Chiloţi

Gri
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Boxerii termo pentru barbati Lasting Mob cu croiala anatomica va ofera confortul maxim in orice sezon al anului. Fara cusaturi, fabricati din material elastic ce asigura circulatia naturala a aerului si indepartarea rapida a tra..
490,00 MDL
Negru
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Chilotii termo pentru femei, tip boxeri, Lasting Beta va ofera confortul maxim. Confectionati din lana Merino foarte moale si placuta la atingere. Special conceputi pentru conditii in care aveti nevoie de haine usoare si respira..
760,00 MDL
Gri
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Chilotii termo pentru barbati, tip boxeri, Lasting Noro va ofera confortul maxim. Confectionati din lana Merino foarte moale si placuta la atingere. Special conceputi pentru conditii in care aveti nevoie de haine usoare si respi..
900,00 MDL
Viking Eiger este un model de lenjerie termoactivă pentru bărbați, perfectă ca prim strat de îmbrăcăminte. Datorită reducerii la minimum a numărului de cusături și țesăturii elastice și tehnice, setul se potrivește perfect formei corpului. Rezultatul este confort și libertate de mișcare, precum și f..
275,00 MDL
Lipsă stoc
Negru
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Boxerii termo pentru barbati Lasting Adam cu croiala anatomica va ofera confortul maxim in orice sezon al anului. Fara cusaturi, fabricati din material elastic ce asigura circulatia naturala a aerului si indepartarea rapida a tr..
440,00 MDL
Lipsă stoc
Alb
Recomandat pentru: trekking, ciclism, alpinism, schi, utilizare zilnica.Boxerii termo pentru femei Lasting Avion cu croiala anatomica va ofera confortul maxim in orice sezon al anului. Fara cusaturi, fabricati din material elastic ce asigura circulatia naturala a aerului si indepartarea rapida a tra..
290,00 MDL
Alege uşor şi cumpără în siguranţă produse din categoria Chiloţi în magazinul online Dame.md şi noi le livrăm oriunde în Moldova. Verifică/măsoară produsele la primire. Plata cash sau cu cardul.