0

Şaluri, Eşarfe

Buff Snow Monster — este o bandană de vară multifuncțională pentru copii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani, concepută pentru a proteja împotriva elementelor: vânt, soare și praf. Fabricată din microfibră elastică — un material ușor, incredibil de moale și plăcut la atingere, nu irită pielea și es..
295,00 MDL
Roz
Buff Mayat Flash Pink — este o bandană multifuncțională care se remarcă prin stil și confort. Această bandană este o soluție completă pentru activitățile în aer liber în zilele însorite — un companion ideal pentru drumeții, drumeții, drumeții, drumeții, alpinism, cățărare, alergare, călătorii, cicli..
295,00 MDL
Negru
Теплый Buff Solid Black/black для любителей активного и экстремального зимнего отдыха. Он изготовлен из очень эластичной ткани, отлично впитывающей и испаряющей влагу, материал быстро сохнет и, кроме того, обладает высокой защитой от ультрафиолетовых лучей. Идеально подходит для пеших прогулок и зим..
490,00 MDL
Negru
Buff Chic Ayame Black — este o bandană multifuncțională care se remarcă prin stil și confort. Această bandană este o soluție completă pentru activitățile în aer liber în zilele însorite — un companion ideal pentru drumeții, drumeții, drumeții, drumeții, alpinism, cățărare, alergare, călătorii, cicli..
330,00 MDL
Albastru de Noapte
Buff Solid Night Blue — un accesoriu tehnologic și multifuncțional care vă va fi util în orice activitate sportivă și în aer liber. Este confecționat dintr-o țesătură foarte elastică, care absoarbe și evaporă perfect umezeala, materialul se usucă rapid și este, de asemenea, foarte rezistent la razel..
295,00 MDL
Negru
Buff Embers Black — un accesoriu tehnologic și multifuncțional care vă va fi util în orice activitate sportivă și în aer liber. Este confecționat dintr-o țesătură foarte elastică, care absoarbe și evaporă perfect umezeala, materialul se usucă rapid și este, de asemenea, foarte rezistent la razele UV..
295,00 MDL
Negru
Buff Kaleat Black — este o bandană multifuncțională care se remarcă prin stil și confort. Această bandană este o soluție completă pentru activitățile în aer liber în zilele însorite — un companion ideal pentru drumeții, drumeții, drumeții, drumeții, alpinism, cățărare, alergare, călătorii, ciclism ș..
295,00 MDL
Albastru
Buff Shading Blue — un accesoriu tehnologic și multifuncțional care vă va fi util în orice activitate sportivă și în aer liber. Este confecționat dintr-o țesătură foarte elastică, care absoarbe și evaporă perfect umezeala, materialul se usucă rapid și este, de asemenea, foarte rezistent la razele UV..
295,00 MDL
Buff Elsa 2 — este o bandană de vară multifuncțională pentru copii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani, concepută pentru a proteja împotriva elementelor: vânt, soare și praf. Fabricată din microfibră elastică — un material ușor, incredibil de moale și plăcut la atingere, nu irită pielea și este rez..
345,00 MDL
Fard
Buff Chic Blossom Blush — este o bandană multifuncțională care se remarcă prin stil și confort. Această bandană este o soluție completă pentru activitățile în aer liber în zilele însorite — un companion ideal pentru drumeții, drumeții, drumeții, drumeții, alpinism, cățărare, alergare, călătorii, cic..
330,00 MDL
Lime
Trandafir Roz
Buff CoolNet R-Lime Htr – специальный многофункциональный бафф со светоотражающими полосками 3M, повышающими вашу безопасность в условиях недостаточной освещенности. Световозвращающие полосы 3M Scotchlite™ ярко вспыхивают, при попадании на них света от фар проезжающего мимо автомобиля, на расстоянии..
390,00 MDL
Verde Militar
Buff Hunter Military — este o bandană multifuncțională care se remarcă prin stil și confort. Această bandană este o soluție completă pentru activitățile în aer liber în zilele însorite — un companion ideal pentru drumeții, drumeții, drumeții, drumeții, alpinism, cățărare, alergare, călătorii, ciclis..
295,00 MDL
Buff Disney Minnie Attitude — este o bandană de vară multifuncțională pentru copii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani, concepută pentru a proteja împotriva elementelor: vânt, soare și praf. Fabricată din microfibră elastică — un material ușor, incredibil de moale și plăcut la atingere, nu irită pi..
345,00 MDL
Cyan
Recomandat pentru: sporturi de iarna, utilizare zilnica in oras.Fularul-guler tricotat este un accesoriu versatil ce se asorteaza usor la orice tinuta. Confectionat din fibre amestecate - 45% lana merino placuta la atingere, 55% acril cu tratament special impotriva bobinarii. Modelul dat se potrives..
680,00 MDL
Verde de Camuflaj
Теплый Buff ThermoNet Fust Camouflage для любителей активного и экстремального зимнего отдыха. Он изготовлен из очень эластичной ткани, отлично впитывающей и испаряющей влагу, материал быстро сохнет и, кроме того, обладает высокой защитой от ультрафиолетовых лучей. Идеально подходит для пеших прогул..
390,00 MDL
Recomandat pentru: alergare, drumetii, escalada, snowboarding, schi, ciclism, utilizare zilnica.Accesoriul versatil elastic, fara cusaturi, cu aroma de menta, va va proteja de vant si frig. Mintwind poate fi purtat ca bandana, cagula, masca, banda pentru cap, esarfa sau bratara. Fabricat din microfi..
335,00 MDL
Negru
Buff Solid Black — este confecționată din 100% lână merinos naturală pentru căldură și protecție împotriva frigului iarna sau toamna târziu. Prezintă un fir țesut de înaltă densitate. Se înfășoară bine în jurul gâtului și poate acoperi jumătatea inferioară a feței într-o zi geroasă.Acest batic oferă..
590,00 MDL
Buff Disney Disney Mickey Oh Boy — este o bandană de vară multifuncțională pentru copii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani, concepută pentru a proteja împotriva elementelor: vânt, soare și praf. Fabricată din microfibră elastică — un material ușor, incredibil de moale și plăcut la atingere, nu iri..
345,00 MDL
Recomandat pentru: alergare, drumetii, escalada, ciclism, motociclism, utilizare zilnica.Halfwind WDX Rocio este un accesoriu versatil elastic, fara cusaturi. Halfwind poate fi purtat ca banda pentru cap, elastic de par, esarfa sau bratara. Fabricat din poliester respirabil Drytex Comfort, care abso..
215,00 MDL
Recomandat pentru: alergare, drumetii, escalada, ciclism, motociclism, utilizare zilnica.Halfwind WDX Magnum este un accesoriu versatil elastic, fara cusaturi. Halfwind poate fi purtat ca banda pentru cap, elastic de par, esarfa sau bratara. Fabricat din poliester respirabil Drytex Comfort, care abs..
215,00 MDL
Muştar
Albastru de bazin
Buff Solid Light Grey – легкий мериносовый бафф обеспечивает отличный баланс в прохладные дни. Идеально подходит для прогулок, походов или занятий спортом с низким уровнем интенсивности. Он отлично сохраняет тепло, хорошо впитывает и отводит влагу.Универсальные баффы из серии Merino Wool Buff на 100..
450,00 MDL
Mov
Теплый Buff Solina Mauve — многофункциональный бафф с двухсторонним дизайном выполнен из теплого флиса. Теплая, удобная и бесшовная, обеспечивает защиту от холода, солнечных лучей и максимальный комфорт в прохладные зимние дни.Из-за своей большой толщины не рекомендуется использовать данный тип шарф..
490,00 MDL
Material:Indicele:Greutatea:Marimea:Caracteristici speciale:..
465,00 MDL
Recomandat pentru: alergare, drumetii, escalada, ciclism, motociclism, utilizare zilnica.Halfwind WDX Tile este un accesoriu versatil elastic, fara cusaturi. Halfwind poate fi purtat ca banda pentru cap, elastic de par, esarfa sau bratara. Fabricat din poliester respirabil Drytex Comfort, care absoa..
215,00 MDL
Buff CoolNet Balmor Pool – это многофункциональный головной убор, который отличается своим стилем и удобством. Представленная бандана является комплексным решением для активного outdoor отдыха на природе в солнечные дни – идеальный компаньон для туристических походов, хайкинга, трекинга, скалолазани..
295,00 MDL
Roz
Recomandat pentru: alergare, drumetii, escalada, ciclism, motociclism, utilizare zilnica.Wind WDX Headwear Pink - accesoriu versatil, comod si stilat, va va proteja de vant si frig. Fabricat din microfibra moale si elastica, cu respirabilitate excelenta. Tratamentul special Sanitized impiedica apari..
270,00 MDL
Pomuşoare
Recomandat pentru: alergare, drumetii, escalada, snowboarding, schi, ciclism, utilizare zilnica.Accesoriul versatil elastic, fara cusaturi, cu aroma de capsuna, va va proteja de vant si frig. Mintwind poate fi purtat ca bandana, cagula, masca, banda pentru cap, esarfa sau bratara. Fabricat din micro..
300,00 MDL
Multicolor
Buff Grafft 2.0 Multi — este o bandană de vară multifuncțională pentru copii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani, concepută pentru a proteja împotriva elementelor: vânt, soare și praf. Fabricată din microfibră elastică — un material ușor, incredibil de moale și plăcut la atingere, nu irită pielea ș..
295,00 MDL
Recomandat pentru: alpinism, trekking, snowboard, schi, utilizare zilnica.Polarwind Headwear Kitenge - accesoriu versatil, comod si stilat, va va proteja de vant si frig datorita combinatiei de fleece si microfibra. Materialul moale si elastic, tratat anti-peeling, cu respirabilitate excelenta. Trat..
465,00 MDL
Roșu
Material:Indicele:Greutatea:Marimea:Caracteristici speciale:..
465,00 MDL
Recomandat pentru: alpinism, trekking, snowboard, schi, utilizare zilnica.Polarwind Headwear Lola - accesoriu versatil, comod si stilat, va va proteja de vant si frig datorita combinatiei de fleece si microfibra. Materialul moale si elastic, tratat anti-peeling, cu respirabilitate excelenta. Tratame..
465,00 MDL
Negru
Recomandat pentru: alpinism, trekking, snowboard, schi, utilizare zilnica.Polarwind WDX Headwear Edelweiss Black - accesoriu versatil, comod si stilat, va va proteja de vant si frig datorita combinatiei de fleece si microfibra. Materialul moale si elastic, tratat anti-peeling, cu respirabilitate exc..
465,00 MDL
Kaki
Recomandat pentru: alpinism, trekking, snowboard, schi, utilizare zilnica.Polarwind WDX Headwear Camouflage Kaki - accesoriu versatil, comod si stilat, va va proteja de vant si frig datorita combinatiei de fleece si microfibra. Materialul moale si elastic, tratat anti-peeling, cu respirabilitate exc..
465,00 MDL
Multicolor
Buff CoolNet Noru Multi — это многофункциональный бафф, который отличается своим стилем и удобством. Представленная бандана является комплексным решением для активного outdoor отдыха на природе в солнечные дни – идеальный компаньон для туристических походов, хайкинга, трекинга, скалолазания, бега, п..
295,00 MDL
Recomandat pentru: alpinism, trekking, snowboard, schi, utilizare zilnica.Polarwind WDX Headwear Cocoon - accesoriu versatil, comod si stilat, va va proteja de vant si frig datorita combinatiei de fleece si microfibra. Materialul moale si elastic, tratat anti-peeling, cu respirabilitate excelenta. T..
465,00 MDL
Recomandat pentru: alpinism, trekking, snowboard, schi, utilizare zilnica.Polarwind Headwear Fox - accesoriu versatil, comod si stilat, va va proteja de vant si frig datorita combinatiei de fleece si microfibra. Materialul moale si elastic, tratat anti-peeling, cu respirabilitate excelenta. Tratamen..
465,00 MDL
Recomandat pentru: alpinism, trekking, snowboard, schi, utilizare zilnica.Polarwind WDX Drytherm Radikal - accesoriu versatil, comod si stilat, va va proteja de vant si frig datorita combinatiei de fleece si microfibra. Materialul moale si elastic, tratat anti-peeling, cu respirabilitate excelenta. ..
530,00 MDL
Scorţişoară
Buff Melange Rosewood — este un articol confortabil, elegant și indispensabil printre pasionații de activități în aer liber, indiferent de tipul de activitate! Buff este confecționat din materiale naturale și ecologice, și anume 100% lână Merino, care are proprietăți excelente de termoreglare, rețin..
490,00 MDL
Recomandat pentru: trekking, snowboard, schi, utilizare zilnica.Polarwind Headwear Junior Coeur - accesoriu versatil, comod si stilat, va proteja de vant si frig datorita combinatiei de fleece si microfibra. Materialul moale si elastic, tratat anti-peeling, cu respirabilitate excelenta. Tratamentul ..
465,00 MDL
Roz
Recomandat pentru: alpinism, trekking, snowboard, schi, utilizare zilnica.Polarwind WDX Headwear Pink - accesoriu versatil, comod si stilat, va va proteja de vant si frig datorita combinatiei de fleece si microfibra. Materialul moale si elastic, tratat anti-peeling, cu respirabilitate excelenta. Tra..
465,00 MDL
Galben
Recomandat pentru: alpinism, trekking, snowboard, schi, utilizare zilnica.Polarwind Cashmire Yellow - accesoriu versatil, comod si stilat, va va proteja de vant si frig datorita combinatiei de fleece si microfibra. Materialul moale si elastic, tratat anti-peeling, cu respirabilitate excelenta. Trata..
465,00 MDL
Roșu
Recomandat pentru: alergare, drumetii, escalada, ciclism, motociclism, utilizare zilnica.Wind WDX Headwear Camouflage Red - accesoriu versatil, comod si stilat, va va proteja de vant si frig. Fabricat din microfibra moale si elastica, cu respirabilitate excelenta. Tratamentul special Sanitized impie..
270,00 MDL
Multicolor
Buff CoolNet Coasty Multi — это многофункциональный бафф, который отличается своим стилем и удобством. Представленная бандана является комплексным решением для активного outdoor отдыха на природе в солнечные дни – идеальный компаньон для туристических походов, хайкинга, трекинга, скалолазания, бега,..
295,00 MDL
Ocră
Плотный мериносовый Buff Solid Light Grey выполнен из 100% натуральной шерсти мериноса согреет и защитит от холода зимой или в конце осени. Отличается высокой плотностью плетения пряжи. Хорошо облегает шею а, в морозный день можно прикрыть нижнюю половину лица.Такой бафф обеспечивает максимальную ун..
590,00 MDL
Mov
Buff Shadyver Mauve — este o bandană multifuncțională care se remarcă prin stil și confort. Această bandană este o soluție completă pentru activitățile în aer liber în zilele însorite — un companion ideal pentru drumeții, drumeții, drumeții, drumeții, alpinism, cățărare, alergare, călătorii, ciclism..
295,00 MDL
Fructul dragonului
Buff Junior Dragon Fruit — o bandană elegantă și funcțională din fleece vă protejează de frig și vânt. Designul și culoarea la modă o fac parte integrantă din garderoba dvs. O alegere excelentă pentru cei cărora le place să se îmbrace cu stil. Materialele de înaltă tehnologie sunt respirabile și eli..
270,00 MDL
Kaki
Buff Big Camu Khaki — este o bandană multifuncțională pentru copii care se remarcă prin stil și confort. Confecționat din fleece și microfibră elastică care menține temperatura corpului chiar și în cele mai reci condiții meteo. Ideal pentru drumeții și sporturi de iarnă, cum ar fi schiul de fond, sc..
470,00 MDL
Negru
Buff Black – легкий мериносовый бафф обеспечивает отличный баланс в прохладные дни. Идеально подходит для прогулок, походов или занятий спортом с низким уровнем интенсивности. Он отлично сохраняет тепло, хорошо впитывает и отводит влагу.Универсальные баффы из серии Merino Wool Buff на 100% состоят и..
450,00 MDL
Alb
Buff Arrows White — este o bandană multifuncțională care se remarcă prin stil și confort. Această bandană este o soluție completă pentru activitățile în aer liber în zilele însorite — un companion ideal pentru drumeții, drumeții, drumeții, drumeții, alpinism, cățărare, alergare, călătorii, ciclism ș..
295,00 MDL
Lavandă
Buff CoolNet Shaira Lavender — это многофункциональный бафф, который отличается своим стилем и удобством. Представленная бандана является комплексным решением для активного outdoor отдыха на природе в солнечные дни – идеальный компаньон для туристических походов, хайкинга, трекинга, скалолазания, бе..
295,00 MDL
Albastru prăfuit
Buff Wane Dusty Blue – это многофункциональный головной убор, который отличается своим стилем и удобством. Представленная бандана является комплексным решением для активного outdoor отдыха на природе в осенние дни – идеальный компаньон для туристических походов, хайкинга, трекинга, скалолазания, бег..
295,00 MDL
Multicolor
Buff CoolNet Xcross Multi – это многофункциональный головной убор, который отличается своим стилем и удобством. Представленная бандана является комплексным решением для активного outdoor отдыха на природе в солнечные дни – идеальный компаньон для туристических походов, хайкинга, трекинга, скалолазан..
295,00 MDL
Negru
Padure Verde
Mentă
Buff CoolNet Solid Malibu – это многофункциональный головной убор, который отличается своим стилем и удобством. Представленная бандана является комплексным решением для активного outdoor отдыха на природе в солнечные дни – идеальный компаньон для туристических походов, хайкинга, трекинга, скалолазан..
295,00 MDL
Albastru de Noapte
Buff CoolNet Kasai Night Blue – это многофункциональный головной убор, который отличается своим стилем и удобством. Представленная бандана является комплексным решением для активного outdoor отдыха на природе в солнечные дни – идеальный компаньон для туристических походов, хайкинга, трекинга, скалол..
295,00 MDL
Multicolor
Buff Dash Mult – это многофункциональный головной убор, который отличается своим стилем и удобством. Представленная бандана является комплексным решением для активного outdoor отдыха на природе в осенние дни – идеальный компаньон для туристических походов, хайкинга, трекинга, скалолазания, бега, пут..
295,00 MDL
Roz
Buff Junior Savage Pink — este un accesoriu tehnologic și multifuncțional pentru copii, care se dovedește util în orice fel de sport și activități în aer liber. Este confecționat dintr-o țesătură foarte elastică care absoarbe și evaporă foarte bine umezeala, materialul se usucă rapid și este, de ase..
470,00 MDL
Kaki
Buff Itakat Khaki – это многофункциональный головной убор, который отличается своим стилем и удобством. Представленная бандана является комплексным решением для активного outdoor отдыха на природе в солнечные дни – идеальный компаньон для туристических походов, хайкинга, трекинга, скалолазания, бега..
295,00 MDL
Furtună
Легкий мериносовый Buff Light Denim Multi Stripes – это очень легкая модель из теплой и тонкой (плотность 125g/m²) мериносовой шерсти, которая обладает прекрасными свойствами терморегуляции, сохраняет тепло, хорошо впитывает и отводит влагу, обладает природными антибактериальными свойствами, носки н..
450,00 MDL
Gri
Buff Grey – легкий мериносовый бафф обеспечивает отличный баланс в прохладные дни. Идеально подходит для прогулок, походов или занятий спортом с низким уровнем интенсивности. Он отлично сохраняет тепло, хорошо впитывает и отводит влагу.Универсальные баффы из серии Merino Wool Buff на 100% состоят из..
450,00 MDL
Multicolor
Buff CoolNet Taleh Multi — это многофункциональный бафф, который отличается своим стилем и удобством. Представленная бандана является комплексным решением для активного outdoor отдыха на природе в солнечные дни – идеальный компаньон для туристических походов, хайкинга, трекинга, скалолазания, бега, ..
295,00 MDL
Alege uşor şi cumpără în siguranţă produse din categoria Şaluri, Eşarfe în magazinul online Dame.md şi noi le livrăm oriunde în Moldova. Verifică/măsoară produsele la primire. Plata cash sau cu cardul.