0

Haine de plajă

Negru / Albastru
#N/A..
590,00 MDL
Turcoaz / Galben Aprins
Roz Aprins / Coral
Costum de baie Aqualung Lumy — realizat din material Aqua Fit, acest costum de baie pentru copii asigură o potrivire confortabilă cu suficientă elasticitate pentru libertatea totală de mișcare.ParticularitatiCulori aprinse;Bretele reglabile;Căptușeală neagră în fata;Mărimi pentru copii: 6 — 14 ani;M..
470,00 MDL
Turcoaz / Turcoaz
Violet / Liliac
Costum de baie Aqualung Tina — design sportiv, spate deschis și bretele reglabile, costumul de baie pentru copii Aqualung Tina se potrivește perfect pentru fetița Dumneavoastră. Fabricat din material Aqua Infinity, acest costum oferă o potrivire confortabilă și rezistență de lungă durată la clor.Par..
580,00 MDL
Negru / Multicolor
AquaLung Miami — женский купальный костюм, предназначенный для бассейна или активного плавания. Сделан из высокотехнологичной, качественной ткани и подойдет для профессиональных тренировок и пляжного отдыха. Благодаря эластичному материалу, вы сможете проявить все свои силы и умения в воде.Particula..
1 290,00 MDL
Negru / Gri
AquaLung Hoian — женский купальный костюм, предназначенный для бассейна или активного плавания. Сделан из высокотехнологичной, качественной ткани и подойдет для профессиональных тренировок и пляжного отдыха. Благодаря четырехстороннему эластичному материалу, вы сможете проявить все свои силы и умени..
1 190,00 MDL
Negru / Galben
Aqualung Cedonia — costumele de baie pentru femei sunt concepute pentru antrenament intensiv de înot.Linia MP Training Suit a fost concepută împreună cu Michael Phelps și antrenorul Bob Bowman pentru a satisface nevoile sportivilor de elită, oferind un stil distractiv, imprimeuri îndrăznețe și o dur..
790,00 MDL
Negru / Albastru
Aqualung DOMINIO — costumele de baie pentru femei sunt concepute pentru antrenament intensiv de înot.Costumul de baie din seria DOMINIO MP a fost conceput cu contribuția directă a lui Michael Phelps. Combină cea mai recentă tehnologie și designul în vogă.ParticularitățiDesignul materialelor pentru c..
790,00 MDL
Negru / Galben
Aqualung PIMLICO —costumul de baie din seria DOMINIO MP a fost conceput cu contribuția directă a lui Michael Phelps. Combină cea mai recentă tehnologie și designul în vogă.ParticularitățiDesignul materialelor pentru costume a fost ales personal de Michael Phelps;Numele tuturor costumelor sunt asocia..
795,00 MDL
Negru / Portocaliu Aprins
Aqua Sphere Kiony — costumul de baie este conceput pentru înot activ. Fabricat din material de înaltă tehnologie, de înaltă calitate și potrivit pentru pregătirea profesională și vacanțele la plajă.Costumul de baie își face treaba perfect datorită materialului Vita™, care conferă costumului de baie ..
690,00 MDL
Negru / Galben
Multicolor / Marin
Slip de înot Essential - AQL-SM474 - Echipament înot..
750,00 MDL
Nou
Negru / Galben
Aqua Sphere Essentials Boxer — мужские плавки разработаны для обеспечения длительного комфорта во время тренировок по плаванию. Изготовленные из устойчивой ткани X-Play, они обеспечивают высокую эластичность, гарантируя большую амплитуду движений. Плавки изготовлен из 3 пластиковых бутылок!Particula..
980,00 MDL
Nou
Negru / Galben
Marin / Roz
Aqua Sphere Essential Diamond Back ADJ — женский купальник с открытой спиной разработан для интенсивных тренировок. Купальник изготовлен из устойчивой ткани X-Play, что обеспечивает отличную поддержку и комфорт во время тренировок по плаванию, а регулируемые лямки — более удобную посадку. Разработан..
1 550,00 MDL
Nou
Negru / Galben
Aqua Sphere Essential Classic Back — классический женский купальный костюм разработан для обеспечения длительного комфорта во время тренировок по плаванию. Изготовленные из устойчивой ткани X-Play, которая обеспечивает высокую эластичность и гарантирует большую амплитуду движений.ParticularitățiУлуч..
1 390,00 MDL
Nou
Negru
AdaptabilitateMaterialul din care este confecționată îmbrăcămintea, permite o ajustare perfectă pe corpului sportivului.Îmbrăcămintea se ajustă pe corp oferind un confort sporit când faceți sport.Libertate de mișcareArticole confecționate din tricot elastic care facilitează mișcarea atunci când se f..
499,00 MDL
Nou
Negru
Roșu
DurabilitateFinisaj pe care țesătura îl asigură pentru a preveni deteriorarea rapidă a fibrei și a culorilor.Mărește durata de viață a îmbrăcămintei datorită durabilității pe care țesătura o oferă.Rezistență la clorÎmbrăcăminte din țesătură rezistentă, evitând în special ruperea îmbrăcămintei în dif..
549,00 MDL
Lipsă stoc
ADAPTABILITATEMaterialul din care este confecționată îmbrăcămintea, permite o ajustare perfectă pe corpului sportivului.Îmbrăcămintea se ajustă pe corp oferind un confort sporit când faceți sport.DURABILITATEFinisaj pe care țesătura îl asigură pentru a preveni deteriorarea rapidă a fibrei și a culor..
579,00 MDL
Nou
Lipsă stoc
Negru / Turcoaz
Slipii de înot pentru bărbați Aqualung Arkos Brief — au un design clasic, durabil și confortabil, excelenți pentru un înotător activ. Fabricați din material Aqua Infinity pentru confort. Slipii se așează bine pe corp și se țin cu ajutorul șnururilor, mai mult decât atât, au rezistență de lungă durat..
0,00 MDL
Alege uşor şi cumpără în siguranţă produse din categoria Haine de plajă în magazinul online Dame.md şi noi le livrăm oriunde în Moldova. Verifică/măsoară produsele la primire. Plata cash sau cu cardul.