0

Haine de casă

Gri Întunecat
Gri Deschis
Alb
Махровый килт для сауны изготовлен из высококачественного 100 % хлопка, мягкий и приятный на ощупь, он соответствует стандарту “Made in Green”. Килт имеет накладной карман, а также три пуговицы, что дает возможно без проблем регулировать его размер. Килт может стать идеальным компаньоном для посещен..
1 025,00 MDL
Gri
Violet
Махровый халат LOOKS от Wolfgang Joop особенно мягкий и приятный на ощупь, он соответствует стандарту “Made in Green”. Высококачественная смесь хлопка внутри и полиэстера с наружи приятно согревает. Potrivire excelentă: halatul este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați. O curea practică..
2 400,00 MDL
Prundiş
Floare de iasomie
Gri Maro
Gri perlat
Halatul de baie unisex Rhomtuft Baronesse este confectionat din bumbac 100% 420g/m2, cu gluga si buzunare confortabile. Îmbinat perfect cu prosoapele Rhomtuft Baronesse, oferă un concept general armonios pentru baia dumneavoastră. Robe Rhomtuft Baronesse: Un aspect structurat combinat cu bumbac pur...
2 250,00 MDL
Prundiş
Floare de iasomie
Acvamarin
Cuarț Roz
Банный халат унисекс Rhomtuft Face & Body изготовлен из 100% высококачественного хлопка плотностью 420 г/м2, имеет удобный капюшон и карманы. Прекрасно сочетаясь с полотенцами Rhomtuft Face & Body, он обеспечивает гармоничную общую концепцию вашей ванной комнаты. Халат Rhomtuft Face & Body: вафельно..
2 400,00 MDL
Lipsă stoc
Kaki
Verde
Albastru Întunecat
Adăugați o notă de lux garderobei dvs. cu acest halat de baie din velur super moale. Halatul este decorat cu flori orientale pictate delicat, între care zboară colibri. Fabricat din 100% Terry velur de bumbac de înaltă calitate, cu o densitate de 380 g/m2, halatul de baie se simte foarte moale. Are ..
2 600,00 MDL
Lipsă stoc
Albastru
Halatul albastru rafinat ”Tile de Pip” este perfect pentru purtat dimineata sau la sfârșitul zilei. Înfrumusețat cu o imprimare țesută cu efect de înaltă și joasă culoare. Halatul are guler cusut, buzunare sub unghi și colan lung. Halatul este confectionat din 100% velur de bumbac de inaltă calitate..
2 500,00 MDL
Lipsă stoc
Albastru Întunecat
Halatul de baie Soft Zellige are o imprimare cu dungi. Manșetele sunt decorate cu trei dungi. Între ele sunt trei imprimări florale elegante pe jacquard țesut. Halatul are glugă, buzunare sub unghi și colan lung. Halatul de baie Soft Zellige este fabricat 100% din bumbac jacquard de înaltă calitate,..
2 200,00 MDL
Lipsă stoc
Prundiş
Gri Maro
Gri perlat
Halatul de baie unisex Rhomtuft Sir & Lady este fabricat 100% din bumbac de înaltă calitate, cu o greutate de 450 g/m2, are un guler deosebit de moale, două buzunare cusute și o etichetă mică și elegantă Rhomtuft pe un buzunar. Halatul de baie Rhomtuft Sir & Lady este deosebit de pufos și mo..
3 400,00 MDL
Lipsă stoc
Alb
Kaki
Albastru
Halatul de baie Les Fleurs este minunat de purtat dimineața sau la sfârșitul zilei. Este decorat cu o imprimare de ramuri florale elegante cu flori mici stilizate. Halatul are guler cusut, buzunare sub unghi și colan lung. Halatul de baie Les Fleurs este аabricat din 100% Terry velur de bumbac de în..
2 300,00 MDL
Alege uşor şi cumpără în siguranţă produse din categoria Haine de casă în magazinul online Dame.md şi noi le livrăm oriunde în Moldova. Verifică/măsoară produsele la primire. Plata cash sau cu cardul.