Site-ul www.dame.md este deţinut şi operat de PPR Spiriduşii SRL. „Termeni şi Condiţii”, prezente pe această pagină, reglementează modul în care utilizaţi acest site, inclusiv toate paginile din acest site, toate împreună denumite mai jos Website. Aceşti Termeni şi Condiţii se aplică în deplină valoare la orice utilizare a Website-ului şi prin utilizarea acestui Website acceptaţi în mod expres toţi Termenii şi Condiţiile cuprinse aici, inclusiv Politica de Confidenţialitate, iar în calitate de cumpărător inclusiv Acordul Cumpărătorului şi Condiţii de Returnare şi Rambursare. Nu trebuie să utilizaţi acest Website dacă aveţi obiecţii la oricare dintre aceşti Termeni şi condiţii.

Acest website nu este destinat minorilor (definit ca cei care nu au împlinit 18 ani), deci nu utilizaţi acest Website dacă sunteţi minor.


Prin acceptarea acestui Acord al Cumpărătorului confirmaţi că:


Restricţii

Este interzis în mod expres următoarele:


Limitarea şi renunţarea de răspundere


Obligaţiunile noastre, a www.dame.md:


Drepturile noastre, a www.dame.md:


Obligaţiunile Dvs. în calitate de cumpărător:


Drepturile Dvs. în calitate de cumpărător:


Cum să faceţi o cumpărătură.

Pentru achiziţie, parcurgeţi următorii paşi:

 1. Găsiţi produsul dorit şi apăsaţi pe numele sau imaginea lui.
 2. Vedeţi imaginile produsului, citiţi descrierea şi opiniile altor cumpărători, vedeţi preţul (la bucată şi pentru cantitate mare). Toate preţurile pe Website sunt prezentate în lei moldoveneşti (MDL) şi nu includ TVA.
 3. Dacă sunteţi satisfăcut de cele citite, alegeţi cantitatea, opţiunile produsului (dacă sunt) şi apăsaţi butonul „Adaugă în pungă“.
 4. Repetaţi paşii 1-3 pentru toate produsele dorite. În orice moment puteţi vizualiza punga de cumpărături în partea dreapta-sus a paginii.
 5. Accesaţi „Punga de cumpărături“ şi verificaţi produsele selectate, cantităţile de produs, preţurile acestora şi Costul total al cumpărăturii. Costul total este calculat din: preţul produselor selectate, costul prelucrării comenzii, costul livrări, taxele sau reducerile specifice (bazate pe cantitate), reducerile din vouchere şi cupoane.
 6. Pentru a previzualiza costul total este necesar să estimaţi taxele şi costul livrării şi să aplicaţi voucher-ul, apăsând butoanele respective.
 7. Apăsaţi „Finalizează comanda“ şi completaţi/selectaţi informaţiile necesare:
 8. La sfârşit verificaţi varianta finală a costului Total al comenzii şi apăsaţi butonul „Confirmă comanda“. Veţi fi redirecţionat la pagina de plată a sistemului de plată ales. Atenţie! Produsele adăugate în coş sunt disponiblie doar în limitele stocurilor. Până la finalizarea comezii prin confirmarea plăţii, produsele din Punga de Cumpărături nu se rezervează şi comanda nu se înregistrează!
 9. Urmaţi instrucţiunile pentru achitare de pe pagina sistemului de plată.
 10. Când achitarea se va finaliza cu succes, veţi fi redirecţionat la pagina de confirmare a plasării cu succes a comenzii. Statusul comenzii plătite va fi „Finalizată“.
 11. În caz că achitarea nu s-a finalizat cu succes, comanda va avea statusul „Pending“.
 12. Produsele digitale devin accesibile pentru descărcare în secţia Descărcări din "Contul meu" îndată după confirmarea plăţii. Accesul la descărcare este nelimitat în timp până la momentul ştergerii contului utilizatorului sau a scoaterii produsului din vânzare, dar nu mai puţin de 30 de zile din momentul achiziţiei.
 13. În orice moment puteţi verifica statutul comenzii în Istoric Comenzi.
 14. Când începem procesarea comezii plasate, comanda va avea statusul „Processing“.
 15. După finalizarea procedurilor de ambalare/sortare, comanda se va livra prin metoda aleasă.
 16. La recepţionarea comenzii, în prezenţa curierului (lucrătorului poştal etc.), verificaţi cu atenţie integritatea ambalajului coletului, datele destinatarului şi, după caz, conţinutul coletului. Dacă există semne de deteriorare sau despachetare a coletului, refuzaţi primirea lui şi anunţaţi Serviciul Clientelă    despre cele întâmplate.

Link-uri cu alte site-uri

www.dame.md nu controlează niciunul dintre site-urile web care se leagă de acest Website. www.dame.md nu este responsabil pentru conţinutul oricăror alte site-uri web sau pagini legate sau conectate la acesta. www.dame.md nu susţine sau sponsorizează astfel de link-uri. Aceste link-uri sunt furnizate exclusiv pentru confortul şi informaţiile Dvs. Urmând linkurile către orice alte site-uri web sau pagini veţi fi pe propria Dvs. răspundere. Aceste alte site-uri web sau pagini ar avea proprii termeni şi condiţii. Ar trebui să citiţi cu atenţie aceşti termeni şi condiţii înainte de a utiliza alte site-uri web sau pagini.


Limbi

Orice discrepanţă de sens în Acorduri şi/sau materiale, apărută între limbile de utilizare a Website-ului vor fi interpretate în favoarea variantei din limba română.


Prezenţii Termeni şi Condiţii, inclusiv orice notificări legale şi renunţări conţinute pe acest Website, constituie întregul acord între www.dame.md şi Dvs. în legătură cu utilizarea acestui Website şi înlocuiesc toate acordurile şi înţelegerile anterioare cu privire la aceasta.

Acest acord este periodic supus redactărilor, astfel recitiţi-l la fiecare achiziţie nouă. Despre aceste schimbări vă vom anunţa pe pagina noastră de pornire şi prin intermediul poştei electronice. Ultima redactare a documentului a fost realizată la 16 februarie 2023.


Detalii despre companie:

PPR Spiriduşii SRL,
IDNO: 1006600062742,
Adresa juridică: bd.Traian 8/1, 57, mun.Chişinău, Republica Moldova,
Telefon: +373-60-DAME-MD (+373-60-3263-63),
Email: info@dame.md